Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
سلام )x
ادمین دیگه نمی تونم تحمل کنم امشب 4 تا ... امدن گفتن THE-SHAHROCK چیتر ه شما هم امدین بدون چک کردن زدین بنش کردین
دلیل نمی شه هر وقت یه سری ... بگن طرف ( حالا طرف هر کی باشه ) چیتر ه شما ما هم سریع بن کنین
خواهشا
لطفا
دیگه به کلن THE گیر ندین چون اصلا نه چیت داریم نه چیت دیدیم ما یه سری cod بازیم ( کلن IRIS ) که امدیم BF3
دیگه نمی خوایم یه سری اسم کلن THE رو خراب کنن
ادمین جون لطف کن این دوست منو از بن خارج کن
با تشکر

کلن iris ? همونی که یه زمان رو x360 مال bo2 بود؟ قبلشم mw3? :):-/ برم bf3 مو دوباره نصب کنم:d. 2 3 تا مچ چند سال پیش رو 360 تو این کلن بودم بهترین روزای fps زدنم بود. ( شاید به خاطر این بود که برای اولین بار ریسک کردمو x360 رو لایو کردم:d)

اینجا برای نصب سرور هست شما برای عضویت میری این آدرس ZLOEmu
عضو میشی ، فایل LAUNCHER رو دانلود می کنی بهمراه Client . و مثل قبل لیست سرورها رو میاری و وصل میشی

سرورهای ایرانی کی میان رو لانچر جدید ؟ :d

client اش مثل همون قدیمی هاست؟؟که فقط یه لیست داره؟؟الآن هر چی روی یه سرور ران میزنم بتل 3 که میاد صفحه سفیده.اصلا توی بازی نمیره.فقط یه صفحه سفید میاد.

چه طور درستش کردی؟
سلام
اول کلاینیت جدید و لانچر و لانچر dll رو دانلود میکنید!
سپس در سایت
ZLOEmu
ثبت نام و اکانت خود را از ایمیلتون اکتیو میکنید!
فایل های zbf3.exe و کلاینت لانچر و لانچرdll و هر چی فایل با پسوند par تو صفحه اول نصب بازی هست پاک میکنید سپس جدیدا رو که دانلود کردید جایگزین میکنید
کلاینیت لانچر جدید رو اجرا میکنید و با اکانتی که هم اکنون ساختید مثل قبل ران میکنید تا لیست سرورها بیاد!
یه سرور انتخاب میکنیدو ران کلاینیت میزنید تا صفحه اکتیو کردن خود EA براتون بیاد. اینجا نیز همون اکانت zloemu که الان ساختید رو باید وارد کنید تا فعال بشه وتمام!!!!
مشکلی بود درخدمتم

نکته: قسمت آخری ظاهرا به دلیل تعطیل بودن سرور ها همش میگه نت ضعیفه و این چیزا من خودم سه ساعت گیرش بودم تا اکتیو شد پس نگران نباشید و با تمام قوا تلاش کنید!!
راستی همه رنکا هم صفر شدن!!!)x:|
تو بازی میبینمتون:x

سلام
اول کلاینیت جدید و لانچر و لانچر dll رو دانلود میکنید!
سپس در سایت
ZLOEmu
ثبت نام و اکانت خود را از ایمیلتون اکتیو میکنید!
فایل های zbf3.exe و کلاینت لانچر و لانچرdll و هر چی فایل با پسوند par تو صفحه اول نصب بازی هست پاک میکنید سپس جدیدا رو که دانلود کردید جایگزین میکنید
کلاینیت لانچر جدید رو اجرا میکنید و با اکانتی که هم اکنون ساختید مثل قبل ران میکنید تا لیست سرورها بیاد!
یه سرور انتخاب میکنیدو ران کلاینیت میزنید تا صفحه اکتیو کردن خود EA براتون بیاد. اینجا نیز همون اکانت zloemu که الان ساختید رو باید وارد کنید تا فعال بشه وتمام!!!!
مشکلی بود درخدمتم

نکته: قسمت آخری ظاهرا به دلیل تعطیل بودن سرور ها همش میگه نت ضعیفه و این چیزا من خودم سه ساعت گیرش بودم تا اکتیو شد پس نگران نباشید و با تمام قوا تلاش کنید!!
راستی همه رنکا هم صفر شدن!!!)x:|
تو بازی میبینمتون:x

من این کلاینتی که میگین رو نمیتونم دانلود کنم لینکی چیزی ندارین ازش؟

من هر چی روی کانکت میزنم مینویسه :Cant connect to master

- - -ویرایش - - -

اینم عکس از فایل بازی:

61804032054751184172.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or