Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
سلام
اول کلاینیت جدید و لانچر و لانچر dll رو دانلود میکنید!
سپس در سایت
ZLOEmu
ثبت نام و اکانت خود را از ایمیلتون اکتیو میکنید!
فایل های zbf3.exe و کلاینت لانچر و لانچرdll و هر چی فایل با پسوند par تو صفحه اول نصب بازی هست پاک میکنید سپس جدیدا رو که دانلود کردید جایگزین میکنید
کلاینیت لانچر جدید رو اجرا میکنید و با اکانتی که هم اکنون ساختید مثل قبل ران میکنید تا لیست سرورها بیاد!
یه سرور انتخاب میکنیدو ران کلاینیت میزنید تا صفحه اکتیو کردن خود EA براتون بیاد. اینجا نیز همون اکانت zloemu که الان ساختید رو باید وارد کنید تا فعال بشه وتمام!!!!
مشکلی بود درخدمتم

نکته: قسمت آخری ظاهرا به دلیل تعطیل بودن سرور ها همش میگه نت ضعیفه و این چیزا من خودم سه ساعت گیرش بودم تا اکتیو شد پس نگران نباشید و با تمام قوا تلاش کنید!!
راستی همه رنکا هم صفر شدن!!!)x:|
تو بازی میبینمتون:x

دستت درد نکنه درست شد.

در ضمن برای این ورژن جدید لانچر بهتری و شیک تری نیست؟!همین طور به سرور خارجی که پینگش خوبه وصل میشم این میاد:
[Alert] ERR_DISCONNECT_GAME_KICKEDVIAPUNKBUSTER 0 23 -1 PunkBuster kicked player 'Wildtiger' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe

و از بازی بیرون میام.

آخرین ویرایش:
سلام بر همه

اقا من اینو امروز گرفتم دارم فعلا بازی میکنم چون نخسه خامه کسی لینکی برای دانلود ابدیت ها و دی ال سی ها رو داره بهم بده ممنون ....

دستت درد نکنه درست شد.اسمم هم که Wildtiger

در ضمن برای این ورژن جدید لانچر بهتری و شیک تری نیست؟!همین طور به سرور خارجی که پینگش خوبه وصل میشم این میاد:
[Alert] ERR_DISCONNECT_GAME_KICKEDVIAPUNKBUSTER 0 23 -1 PunkBuster kicked player 'Wildtiger' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe

و از بازی بیرون میام.
در مورد لانچر آره شیکتره ولی خب من همون قبلی رو باهاش راحتترم!
عزیزم برا اینکه که این سرور ها با نرم افزار PB محافظت میشن و شما نرم افزار رو نصب نکردین نرم افزار رو نصب کنید درست میشه!
تو فایل های خود بازی هستش.

توضیح:PunkBuster یه نرم افزار انتی چیت هست!

نه منظورم اینه لانچر شیک تری واسه این ورژن نیست دانلود کنم؟؟در ضمن سرور های ایرانی که اصلا هیچ کی توش نیست!یه چند تا سرور خارجی با پینگ خوب معرفی کنید.

سلام
همه ی اون کارایی رو که گفتین انجام دادم ولی وقتی که می خوام وارد بازی بشم این ارور رو می ده
NOT ACTIVATED
[Alert] ERR_LOGIN_ACCOUNT 3 1 -1

در ضمن من اکانتم رو اکتیو کردم و واسم از EA چیزی نیاورد که اکتیو کنم و این دومین اکانتم هستش
برای اکانت اولم از EA واسه اکتیو کردن اورد ولی این یکی نه !!!! کسی می تونه کمکم کنه لطفا ؟

نه منظورم اینه لانچر شیک تری واسه این ورژن نیست دانلود کنم؟؟در ضمن سرور های ایرانی که اصلا هیچ کی توش نیست!یه چند تا سرور خارجی با پینگ خوب معرفی کنید.
آها شرمنده
چرا یدونه هست که اتفاقا شبیه بازی اصلی هست.
دانلود ZloBF3Launcher zip
در مورد سرور هم من فقط تو ایرانی ها بازی میکنم چون خارجی ها برام لگ دارن. منتظرم بچه ها نصب کنن و بیان:d

- - -ویرایش - - -

سلام
همه ی اون کارایی رو که گفتین انجام دادم ولی وقتی که می خوام وارد بازی بشم این ارور رو می ده
NOT ACTIVATED

در ضمن من اکانتم رو اکتیو کردم و واسم از EA چیزی نیاورد که اکتیو کنم و این دومین اکانتم هستش
برای اکانت اولم از EA واسه اکتیو کردن اورد ولی این یکی نه !!!! کسی می تونه کمکم کنه لطفا ؟
دوست عزیز اکانت رو از ایمیلتون اکتیو نکردین احتمال زیاد!
اگه اکتیو کردید یبار دیگه کلاینیت و لانچر جدید رو جایگزین کنید!

ویرایش: اگه دو تا اکانت تو سایت zloemu ساختید و اولی رو اکتیو کردید باید برای اکتیو اکانت جدید یبار دیگه کلاینیت رو کپی کنید! چون تو سیستم جدید فقط با یه اکانت میشه کار کرد!!!!

آها شرمنده
چرا یدونه هست که اتفاقا شبیه بازی اصلی هست.
دانلود ZloBF3Launcher zip
در مورد سرور هم من فقط تو ایرانی ها بازی میکنم چون خارجی ها برام لگ دارن. منتظرم بچه ها نصب کنن و بیان:d

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز اکانت رو از ایمیلتون اکتیو نکردین احتمال زیاد!
اگه اکتیو کردید یبار دیگه کلاینیت و لانچر جدید رو جایگزین کنید!

ویرایش: اگه دو تا اکانت تو سایت zloemu ساختید و اولی رو اکتیو کردید باید برای اکتیو اکانت جدید یبار دیگه کلاینیت رو کپی کنید! چون تو سیستم جدید فقط با یه اکانت میشه کار کرد!!!!

salam :D baw kaf kardam a bas batel bazi nakardam ekhasm begam age mishe mi2ni basm fail Bf3 upload koni ?? :D male khodam k rosh clid mikoanm asn bala nemiad 1 eorr mide Fk koanm chon 1 fail k pas wande par dasht pak kardam tebghe gofte haye doste azizemon /:) alan dg kolan bala nemiad ^_^ mamnonet misham upload koni basam :(=((

سلام بر همه اقا من امروز این بازی رو گرفتم برای انلاین ورزن خاصی میخواهد ؟
چون بازی من ورزن خامه بازی هست و نه ابدیت داره نه پچ نه dlc اگه لازمه بگید چی دانلود کنم و از کجا ممنون........

برای انلاین بازی کردن که از نوشته بچه ها میرم جلو ولی سوال اصلی اینه که برای انلاینش چیزی میخواهد یا نه........؟

من بتل 3 و 4 رو دارم ولی خامه هیچ پچی نداره کسی هست تهران باشه و تمام ابدیت ها و دی ال سی هاشو داشته باشه بتونه بهم بده ؟

منم اگه بازی خواست که من داشتم نداشته باشه براش رایت میکنم میدم ......

با تشکر

آخرین ویرایش:
این ارور چیه؟!چیکار کنم !
state_NotLoggedIn State_ClaimReservation 0
منم همین مشکلو دارم. اون صفحه لاگین ea که میگین برا من نمیاد. کلاینت اینارو از اول ریختم بازم درست نشد.
کل چیزایی که لانچر برا من نشون میده اینا هستن:
Connected to master
Auth success
Launcher version on server 0x00000003
Server select ok
[StateChanged] State_Init State_ClaimReservation 0
[StateChanged] State_NotLoggedIn State_ClaimReservation 0
NOT ACTIVATED

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن