Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
ولی فک کنم با ریست لول همراه باشه!!! من که بزور شدم کلنل تازه!!!:|
نگران نباش
چون میخواست باگ Assignment ها هم رو که درست کنند می گفتند با ریست لول همراه هست که دیدیم نشد.
فک نمی کنم این دفعه هم ریست کنند.کارشون رو بلدند ;)

با تانک چطور!!؟:دی

با تانک تاحالا نزدم با تانک فقط هلی می زنم اونم فاز میده لامصب

- - -ویرایش - - -

بهترین اسلحه اسنایپی که بشه با یه تیر طرفو کشت چی هست؟
بستگی داره به سرش بخوره یا نه ولی m98b خوبه ولی در کل xbow scope رو ترجیح میدم چون اونم اگه تو سر بزنی یا از فاصله نزدیک تو هرجای بدن با یه تیر میکشه ولی مزیت xbow اینه که مثلا تو support میشی و xbow هم داری هم میتونی نقش اسنایپرو بازی کنی هم support

دوستان یه توضیحی راجع به اسناپیر ها بدم .
SV98 بلت دراپ معمولی داره و دمیج کم،چون کالیبرش ضعیفه.
M40 بیشترین بلت دراپ رو داره و برای Close quarter بهترین اسناپیر هست.
M98 کم ترین بالت دراپ و بیشترین دمیج رو داره و برای فواصل دور بهترینه.
L96 یا همون AWP تو کانتر فرقی با M40 نداره :دی.

دوستان یه توضیحی راجع به اسناپیر ها بدم .
SV98 بلت دراپ معمولی داره و دمیج کم،چون کالیبرش ضعیفه.
M40 بیشترین بلت دراپ رو داره و برای Close quarter بهترین اسناپیر هست.
M98 کم ترین بالت دراپ و بیشترین دمیج رو داره و برای فواصل دور بهترینه.
L96 یا همون AWP تو کانتر فرقی با M40 نداره :دی.
در کل من توی عمرم روی دست M40 ندیدم L96 یه کم له به نظر میاد در مقابل M40 ! من توی مترو چه توی Fire Storm همش M40 دستم بوده . کسی که واسه کلوز کوارتر M40 برداره ولی پاش برسه تو مپ باز دست کنه M98 نوبه :d:d:d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or