Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
ی مشت بجه شدن ادمین.
زیاد میمیرن ما میشیم چیتر. خنده داره
usrr:
(qp) Apocalyse
خیلی باهال بود
عزیز شما آی دیت چیه؟ این دوست ما الکی بن نمیکنه. قبلش حتما یه PBSS میگیره.
---------------------------------------
ویرایش: شما مشکوک به استفاده PBSS blocker بودید! تمام PBScreenShot های شما بلنک بودن و به خاطر همین Tban گرفتید/ شما تو GameTracker هم پیام دادید و موضوع فیصله پیدا کرد، بعد میاید اینجا و مثل بچه ها تهمت و طعنه میزنید؟
ی مشت بجه شدن ادمین.

اصن سرورا بی صاحبه! بیشتر وقتا کسی بالا سرش نیست طرف Aimbot زده K/D ratio شده 130/14 بازیم ادمین نداره گند می خوره توش...
تو همه سرور های ایرانی Votekick! و Voteban! فعاله.

آخرین ویرایش:
عزیز شما آی دیت چیه؟ این دوست ما الکی بن نمیکنه. قبلش حتما یه PBSS میگیره.
---------------------------------------
ویرایش: شما مشکوک به استفاده PBSS blocker بودید! تمام PBScreenShot های شما بلنک بودن و به خاطر همین Tban گرفتید/ شما تو GameTracker هم پیام دادید و موضوع فیصله پیدا کرد، بعد میاید اینجا و مثل بچه ها تهمت و طعنه میزنید؟

تو همه سرور های ایرانی Votekick! و Voteban! فعاله.

id: toomaj
من باهاش تماس گرفتم و مسئله بر طرف شد.
من یکم زود داغ کردم. از ایشون هم عذرخواهی میکنم.

این ارروری که من گرفتم هنوزم پا برجاست.
به این حال که گفت اوکی شده و شما unbanشدی اما هنوز این اتفاق نیفتاده.

Capture.jpg

آخرین ویرایش:
زلو هست!
کلا 3 تا سرور ایرانی داریم؟ اگر خیر که این لانچر دسیو رو از کجا بگیرم؟

Despo_ServerLauncher_v2.rar — RGhost — file sharing
دسیو چیه برادر!!!؟ دسپو!!! اصلنم من این سوتیو ندادم!!!:دی

- - -ویرایش - - -

این لاست ورد هم بوشهریه؟!کلا چند نفرید تو سرور بوشهر؟!

نه بابا! بقول افشین سرور بوشهر حتی یه تگ ایرانم نزاشته و فقط نوشته بوشهر سرور!! خیلی زیادیم! فک کنم 8 9 نفری بشیم جمعن که البته من اونجا کم میرم!!!!:دی
اونروزم که فقط سرور بوشهر آن بود پینگ بقیه 100 150 بود!!!!!

id: toomaj
من باهاش تماس گرفتم و مسئله بر طرف شد.
من یکم زود داغ کردم. از ایشون هم عذرخواهی میکنم.

این ارروری که من گرفتم هنوزم پا برجاست.
به این حال که گفت اوکی شده و شما unbanشدی اما هنوز این اتفاق نیفتاده.

Capture.jpg

این بن لیست سرور هست. شما Unban هستی، تو لیست که چیزی نیست. در ضمن شما خودت پرو هستی و خودت درک میکنی کسی که PBSS ش بلنک باشه چه معنی میده.

yui.jpg

دیروز توی سرور PS با هم جنگ به پا کرده بودیم رو اعصابه ولی مثل اینکه بیشتر از همه روی اعصاب n00b admin kid هست :d:x

حمید مثل گرگ ریختی رو سر این نوب ها!!! نگو ندیدم! :دی
بیا با بزرگترا بازی کن اگه هنوز جرات داری تگت رو نگیرن ازت! xD :دی

دیروز توی سرور PS با هم جنگ به پا کرده بودیم رو اعصابه ولی مثل اینکه بیشتر از همه روی اعصاب n00b admin kid هست :d:x
سلام دوستان عزیز..
خب به به جمعتون جمه . و چشم مارو دور دیدید هرچی دلتون میخواد میگیدو میخندید دیگه :>
دوست عزیزی که فرمودید NOOB ADMIN KID . شما برای هر کلمه 1 هفته بن شدید توی سرور پشین سولجرز . :> و مطمئن باش سنت هر چقدر هم باشه از صحبت کردنت میتونم بگم حداقل 4 یا 5 سال ازت بزرگترم . البته این حداقل ها . شاید زیادی فکر کردم بزرگی :p
خب بحث اصلی در مورد سرور پشین هستش که در حال حاظر درایم یه vps جدید رو به مدت 2 روز تست میکنیم که ببینیم آیا توان 64 نفر پلیر رو داره یا خیر. چون دفعه قبلی هم همینطور شد . و قرار شد سرور به 64 پلیر برسه اما متاسفانه سرمون کلاه رفت . و همه از لگ شدن سرور شاکی بودند..
به هر حال هر جوری شده . این سرور به 64 نفر میرسه این خیالتون راحت ;)
لطفا اگه بازم توی سرور لگی یا احتلالی دیدید در طی این 2 روز . حتما خبر بدید . تا در تصمیم گیری نهایی بتونیم بهتر تصمیم بگیریم در مورد vps ..
به زودی در طی همین 3 روز آینده تمامی این مشکلات سرور برطرف میشه و بعدش پلیر های عزیز میتونند توی یه سرور 64 نفره لذت کافی رو از بازی ببرند . البته گفته نماند که یه سرور team speak هم در راهه . و به زودی اجرا میشه . و اونجا مکان فعالی برای اعضا و پلیر های سرور میشه .

برای دنبال کردن آخرین تغییرات و گذارشات سرور به صفحه کلن توی Gametracker میتونید سر بزنید =;
Persian Soldiers [qp] Homepage - Player Roster, Stats, and Rankings

و در آخر اگه نظراتی پیشنهادی . انتقادی داشتید . خوشحال میشم بشنوم . هم اینجا و هم در صفحه game tracker میتوند پیام خصوصی بدید . یا اینکه توی بخش فروم صفحه سرور تاپیک پست کنید ..

راستی Good Guy Greg . داشتم شوخی میکردم عزیز . زیاد ناراحت نشو :d:bighug:

سلام دوستان عزیز..
خب به به جمعتون جمه . و چشم مارو دور دیدید هرچی دلتون میخواد میگیدو میخندید دیگه :>
دوست عزیزی که فرمودید NOOB ADMIN KID . شما برای هر کلمه 1 هفته بن شدید توی سرور پشین سولجرز . :> و مطمئن باش سنت هر چقدر هم باشه از صحبت کردنت میتونم بگم حداقل 4 یا 5 سال ازت بزرگترم . البته این حداقل ها . شاید زیادی فکر کردم بزرگی :p
خب بحث اصلی در مورد سرور پشین هستش که در حال حاظر درایم یه vps جدید رو به مدت 2 روز تست میکنیم که ببینیم آیا توان 64 نفر پلیر رو داره یا خیر. چون دفعه قبلی هم همینطور شد . و قرار شد سرور به 64 پلیر برسه اما متاسفانه سرمون کلاه رفت . و همه از لگ شدن سرور شاکی بودند..
به هر حال هر جوری شده . این سرور به 64 نفر میرسه این خیالتون راحت ;)
لطفا اگه بازم توی سرور لگی یا احتلالی دیدید در طی این 2 روز . حتما خبر بدید . تا در تصمیم گیری نهایی بتونیم بهتر تصمیم بگیریم در مورد vps ..
به زودی در طی همین 3 روز آینده تمامی این مشکلات سرور برطرف میشه و بعدش پلیر های عزیز میتونند توی یه سرور 64 نفره لذت کافی رو از بازی ببرند . البته گفته نماند که یه سرور team speak هم در راهه . و به زودی اجرا میشه . و اونجا مکان فعالی برای اعضا و پلیر های سرور میشه .

برای دنبال کردن آخرین تغییرات و گذارشات سرور به صفحه کلن توی Gametracker میتونید سر بزنید =;
Persian Soldiers [qp] Homepage - Player Roster, Stats, and Rankings

و در آخر اگه نظراتی پیشنهادی . انتقادی داشتید . خوشحال میشم بشنوم . هم اینجا و هم در صفحه game tracker میتوند پیام خصوصی بدید . یا اینکه توی بخش فروم صفحه سرور تاپیک پست کنید ..

راستی Good Guy Greg . داشتم شوخی میکردم عزیز . زیاد ناراحت نشو :d:bighug:
داداش طوری نیست داریم دور هم شوخی میکنیم :d نمیدونم چرا من خودم یه زمانی Leader بودم تو PS ولی الان کیک/بن میشم xD

داداش طوری نیست داریم دور هم شوخی میکنیم :d نمیدونم چرا من خودم یه زمانی Leader بودم تو PS ولی الان کیک/بن میشم xD

عزیز اون پرشین با این پرشین فرق میکنه و هیچ ربطی به هم ندارن.
ولی اگه 1 ماه اسمت توی سرور نفر اول باشه . مدیرت میکنم اونجا :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or