Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
سرورهای ایرانی معمولا ظرفیت 64 نفر رو ندارن و باید 32 یا 48 حداکثر باشه . البته ps تو بلاگشون نوشته بود که سرور رو عوض کردن و ظرفیت 64 نفر رو داره حالا باید دید ....
سرورها محدودیت پینگ هم دارن مثلا زیر 200 باید باشه پینگ و گرنه کیک می شید . حالا به خاطر اینترنت ایران بعضی مواقع پینگ بالا میره و اتوماتیک کیک می شید . اگر اینترنت خوبی ندارید می تونید با ادمین سرور صحبت کنید که اسمتون رو اضافه کنید تا از این قانون مستثنی بشید .

میگم که! با سرور فرانسه حتی یه ذره لگم نداره ولی با سرورای ایرانی همش فریز میشه!!!:|

میگم که! با سرور فرانسه حتی یه ذره لگم نداره ولی با سرورای ایرانی همش فریز میشه!!!:|
اینجا ایرانه ها!:d کلا تو هر زمینه از هاست گرفته تا VPS و ... که میزبانیش داخلی باشه مشکل پابرجاست! پول بیشتر میدی و کیفیت کمتر+امنیت فیزیکی و معنوی کمتر!

کسی میدونه چه بلایی سر اکانت های بازیکنا افتاده !؟ من اول فکر کردم فقط لول ها ریست شدن ولی بعد یکی دو دست بازی کردم دیدم نه ریبون میده نه لول آپ میشه . . . قبلا هم اینطوری شده بود !؟توی سایت اصلیشم که چیزی ننوشته.
یه سوال دیگه ،الان تقریبا فقط یه سرور ایرانی هست که همیشه پُره دیگه درسته ؟ یکی دیگه هست که همیشه یه مپ و مد TDM روش رانه . . .
مشکلی نیست برطرف میشه بعضی وقتا اینطوری میشه یا مشکلی توی اینترنت یا سرور هست . توی بتل 3 سرورهای EA من یه 7 8 باری این مشکل رو بهش برخوردم شما بعدا دوباره بازی کنی همه چیز اوکی شده .

نوشته شده توسط idden]-[;3419225:
آقا از پریشب تا الان تا میخوام ب مستر سرور لاگین کنم هی بم ارور میده ک نمیتونی کانکت شی!!
Dllــی چیزی آپدیت داده ؟
نه شاید مشکل از پورت های مخابرات یا ISP مربوطه باشه . شایدم از مسترسرور بن شدی :d

نه شاید مشکل از پورت های مخابرات یا ISP مربوطه باشه . شایدم از مسترسرور بن شدی :d

کلا بعد آپدیت جدید لانچر 2دستم با این روش بازی نکردم چطوری بن شدم :| ؟!
الان با آپدیت 1.4 تست کردم دیگه ارور مستر سرور نمیده ولی تو Connecting همینطوری میمونه 8-|

دوستان امروز توی سایت ZLO داشتم میگشتم که اتفاقی به این لانچر برخوردم خیلی شیک و تمیز درست شده و خیلی هم سریع هستش و قابلیت خیلی خوبش اینکه توش شما وضعیت اکانت خودتون (مثل K/D ratio و . . .) رو میتونید ببینید؛ راستش اینجا دیدم نیست گفتم بزارم دوستان استفاده کنن :)
توی پست اول لینک دانلود از مدیافایر هست.

کیا میان یه squad تشکیل بدیم برای تورنمت زلو ؟ :d
http://zlogames.ru/index.php?showtopic=1877
یعنی واقعا هیچ کس پایه نیست ؟!
باو یه سرور جدید زدند مخصوص تورنمت zlo ...
64 نفره ست و قضیه جدیه.
فردا بازی دوستانه اشه :)) یا همون دست گرمی خودمون 2 یا 3 سپتامبر هم بازی اصلی.
تایم اش هم بعد از ظهر(2 تا 5) هست به وقت مسکو که با تایم ایران زیاد تفاوت نداره(نیم ساعت)
من با اکثر ثبت نامی هاش بازی کردم.نوبی بیش نیستند!پلیر های ایرانی راحت سوسک شون می کنند.
هل من ناصر ینصری ؟ :d

با سران اش که صحبت کردم گفتند که قراره به زودی آپدیتی بیاد که قابلیت تغییر نام تو بازی+منحصرسازی داگ تگ ها و نمایش کامل Stats نمایش داده بشه.
حالا چه قدر وعده هاشون عملی شه نمی دونم ولی وعده ی رفع باگ Assignment هاشون که عملی شد ان شاءالله اینم عملی شه! به حول قوه ی الهی :d

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا هیچ کس پایه نیست ؟!
باو یه سرور جدید زدند مخصوص تورنمت zlo ...
64 نفره ست و قضیه جدیه.
فردا بازی دوستانه اشه :)) یا همون دست گرمی خودمون 2 یا 3 سپتامبر هم بازی اصلی.
تایم اش هم بعد از ظهر(2 تا 5) هست به وقت مسکو که با تایم ایران زیاد تفاوت نداره(نیم ساعت)
من با اکثر ثبت نامی هاش بازی کردم.نوبی بیش نیستند!پلیر های ایرانی راحت سوسک شون می کنند.
هل من ناصر ینصری ؟ :d

با سران اش که صحبت کردم گفتند که قراره به زودی آپدیتی بیاد که قابلیت تغییر نام تو بازی+منحصرسازی داگ تگ ها و نمایش کامل Stats نمایش داده بشه.
حالا چه قدر وعده هاشون عملی شه نمی دونم ولی وعده ی رفع باگ Assignment هاشون که عملی شد ان شاءالله اینم عملی شه! به حول قوه ی الهی :d

چه چیزایی میخواد؟!؟

سلام.
امروز من داشتم تو بازی setting گشت میزدم اشتباهی زدم زبون بازیو change کردم دیگه فرصت عوض کردن نداد و ارور داد. حالا هر بار که میخوام بازی رو launch کنم 2باره این ارور رو میده. همه فایلای bf3 رو که با origin دانلود کردم هم replace کردم تو مد هک شده ولی بازم درست نشد. فکر کنم از registery مشکل باشه نه؟ تو registery هم فقط bf3 که از اوریجین دان کردمو نشون میده
jlh1cy114dwbvbnnu9hk.jpg
'

options > Audio > voice over language
اینو عوض کردم و بازی دیگه launch نشد :d

آخرین ویرایش:
سلام.
امروز من داشتم تو بازی setting گشت میزدم اشتباهی زدم زبون بازیو change کردم دیگه فرصت عوض کردن نداد و ارور داد. حالا هر بار که میخوام بازی رو launch کنم 2باره این ارور رو میده. همه فایلای bf3 رو که با origin دانلود کردم هم replace کردم تو مد هک شده ولی بازم درست نشد. فکر کنم از registery مشکل باشه نه؟ تو registery هم فقط bf3 که از اوریجین دان کردمو نشون میده
jlh1cy114dwbvbnnu9hk.jpg
'

options > Audio > voice over language
اینو عوض کردم و بازی دیگه launch نشد :d
فایل ConfigZL.dat رو تو پوشه اصلی بازی، پاک کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or