Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
البته فعلا یه چند روز سرور رو دان می کنیم تا بینیم وضعیت سرور PS چی میشه. احتمالا یکی کردیم که هم کیفیت سرور و VPS بالاتر بره و دیگه لگ و تلپورت خیلی کمتر شه و هم اینکه سرور بیاد اول لیست. بازم شرمنده از همه دوستان.

این پرمیوم پلایر ها چه مزیتی دارن ؟
حس میکنم هم تانکشون قویتره و دمیجش بیشتره ، هم دمیج خودشون بیشتره و...
اینا واقعیه یا من فقط اینطوری فکر میکنم ؟

وقتی زلو از آی پی بن کنه راه حلی هست درستش کرد ؟ بعد فرق فایل های پریمیوم با معمولی چیه ... من اکانت اورجین معمولی دارم ولی فایلام پریمیوم چطوری تطبیقش بدم ؟ با تشکر !

پلیرهای پرمیوم مزیتشون اینه که می تونن به dlc ها دسترسی داشته باشن و از اسلحه های dlc استفاده کنن . قدرت وسایلشون هیچ فرقی نمی کنه . تو zlo هم همه در حقیقت پرمیوم هستن چون به تمام dlc ها دسترسی داریم .
برای کسانی که بن شدن : تو سایت Zlo نوشته بود که همه رو می بخشن و ip شون آزاد میشه و می تونن این فرصت رو داشته باشن که دیگه چیت نزنن . فقط مواظب باشید یکی از دوستان من سر هیچی بن شد چون فایلهای بازی رو از یه جای دیگه دانلود کرده بود . فایلها رو از خود سایت دانلود کنید که آخرین ورژن هم باشه .

پلیرهای پرمیوم مزیتشون اینه که می تونن به dlc ها دسترسی داشته باشن و از اسلحه های dlc استفاده کنن . قدرت وسایلشون هیچ فرقی نمی کنه . تو zlo هم همه در حقیقت پرمیوم هستن چون به تمام dlc ها دسترسی داریم .
برای کسانی که بن شدن : تو سایت Zlo نوشته بود که همه رو می بخشن و ip شون آزاد میشه و می تونن این فرصت رو داشته باشن که دیگه چیت نزنن . فقط مواظب باشید یکی از دوستان من سر هیچی بن شد چون فایلهای بازی رو از یه جای دیگه دانلود کرده بود . فایلها رو از خود سایت دانلود کنید که آخرین ورژن هم باشه .

من همین 3 روز پیش بن شدم ... چی کار کنم علی :دی ( من که نه داداشم :دی )

خوب دیگه یه بچه هم میدونه IP Addreess پپ (PAP) های ایرانی، Dynamic هست و با هر بار خاموش و روشن شدن مودم تغییر میکنه.:d شاید از Mac Add بن کرده.

سلام بچه ها من origin بازی میکرذم ولی این روزا پینگم داغونه. الانم رو آوردم به نسخه هک شده :d
این سرور بازی سنتر که میگین اسمش چیه؟! هرچی میگردم پیداش نمیکنم.

سلام دوستان من مروز صبح بیدار شدم دیدم یکی از فایل های بازیم که احتمالا واسه zelo بوده رو انتی ویروس پاک کرده . قرنتینه رو گشتم ولی پیداش نکردم حالا یه همچین اروری میده نمیدونم واسه چیه ارور رو ببنید لطفا
و اگر میدونید کدوم فایل هست واسم اپلود کنید یا لینکش رو بدین خودم دانلود میکنم ترو خدا کمک:(
rf8qxtwufh29_t.jpg
[/URL][/IMG]

البته فعلا یه چند روز سرور رو دان می کنیم تا بینیم وضعیت سرور PS چی میشه. احتمالا یکی کردیم که هم کیفیت سرور و VPS بالاتر بره و دیگه لگ و تلپورت خیلی کمتر شه و هم اینکه سرور بیاد اول لیست. بازم شرمنده از همه دوستان.
حالا که میخواید یکی کنید سرورتون رو نمیشه 64 نفره اش کنید؟! :)
از الان برای ادمینی اش دواطلب هستم! :d

کسی میدونه چه بلایی سر اکانت های بازیکنا افتاده !؟ من اول فکر کردم فقط لول ها ریست شدن ولی بعد یکی دو دست بازی کردم دیدم نه ریبون میده نه لول آپ میشه . . . قبلا هم اینطوری شده بود !؟توی سایت اصلیشم که چیزی ننوشته.
یه سوال دیگه ،الان تقریبا فقط یه سرور ایرانی هست که همیشه پُره دیگه درسته ؟ یکی دیگه هست که همیشه یه مپ و مد TDM روش رانه . . .

کسی میدونه چه بلایی سر اکانت های بازیکنا افتاده !؟ من اول فکر کردم فقط لول ها ریست شدن ولی بعد یکی دو دست بازی کردم دیدم نه ریبون میده نه لول آپ میشه . . . قبلا هم اینطوری شده بود !؟توی سایت اصلیشم که چیزی ننوشته.
یه سوال دیگه ،الان تقریبا فقط یه سرور ایرانی هست که همیشه پُره دیگه درسته ؟ یکی دیگه هست که همیشه یه مپ و مد TDM روش رانه . . .

فقط رو اون سرور کذایی id game اون مود نصب بود!! تو سرورای دیگه درس بود!
فعلن آره! البته یه دونه سرور بوشهرم هست که واسه جنوبیا پینگ خوبی داره ولی اغلب خالیه!!

دیروز که چن دیقه ای سرورای ایران خالی شدن رفتم تو یکی از سرورای فرانسه به اسم fpsz rush 24/7 best ping که با اینکه پینگم 200 بود داخلش ولی یه بارم خراب نشد(حدود 2ساعتی اونجا بودم) ولی بعد که دوباره رفتم سرور ایران اذیتا شروع شد!!!! هی فریز میشد و یا به خاطر های پینگ کیک میکردن!!!!:| اصن این قضیش چیه!؟ چرا اینجوریه!!؟
اون بست پینگ که نوشته تو سرور فرانسه واقعن راسته ولی خو کار خاصی کردن!!؟ شما نمیتونین واسه سروراتون همون کارو بکنین!!؟ حتی لگم نداشت اونجا!!!

پ ن: تو سرورا باید یه قانونی بزارین که cornage و arkadia تو یه تیم نباشن!!! با جتاشون همه رو قلع و ولع میکنن خو!!!!:دی

فقط رو اون سرور کذایی id game اون مود نصب بود!! تو سرورای دیگه درس بود!
فعلن آره! البته یه دونه سرور بوشهرم هست که واسه جنوبیا پینگ خوبی داره ولی اغلب خالیه!!

دیروز که چن دیقه ای سرورای ایران خالی شدن رفتم تو یکی از سرورای فرانسه به اسم fpsz rush 24/7 best ping که با اینکه پینگم 200 بود داخلش ولی یه بارم خراب نشد(حدود 2ساعتی اونجا بودم) ولی بعد که دوباره رفتم سرور ایران اذیتا شروع شد!!!! هی فریز میشد و یا به خاطر های پینگ کیک میکردن!!!!:| اصن این قضیش چیه!؟ چرا اینجوریه%('('u061F
اون بست پینگ که نوشته تو سرور فرانسه واقعن راسته ولی خو کار خاصی کردن!!؟ شما نمیتونین واسه سروراتون همون کارو بکنین!!؟ حتی لگم نداشت اونجا!!!

پ ن: تو سرورا باید یه قانونی بزارین که cornage و arkadia تو یه تیم نباشن!!! با جتاشون همه رو قلع و ولع میکنن خو!!!!:دی

سرورهای ایرانی معمولا ظرفیت 64 نفر رو ندارن و باید 32 یا 48 حداکثر باشه . البته ps تو بلاگشون نوشته بود که سرور رو عوض کردن و ظرفیت 64 نفر رو داره حالا باید دید ....
سرورها محدودیت پینگ هم دارن مثلا زیر 200 باید باشه پینگ و گرنه کیک می شید . حالا به خاطر اینترنت ایران بعضی مواقع پینگ بالا میره و اتوماتیک کیک می شید . اگر اینترنت خوبی ندارید می تونید با ادمین سرور صحبت کنید که اسمتون رو اضافه کنید تا از این قانون مستثنی بشید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or