Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
داداش مشکلی نیست برو یه ورزشی چیزی سرگرم شی فقط طرف دود نری یه وقت :d
واسه یه شوتر باز بهترین، مفرح ترین، سرگرم کننده ترین و تنها ورزش، پینتبال هست.:d
بازی برای سرگرمیه. کسی که زندگیش بازیه، زندگی نداره.

شک نکن. ایرانی 3-4 تا هست ولی با پینگ 300 هم راحتی تو بازی چون همه چی fair هست. کلا بگیر شک نکن
ولی اون دوستمون صفحه قبل گفتن که پلیر های ایرانی بعضی هاشون چجوری هستن پس زیاد حساب باز نکن ولی با خارجی بازی کردن حاله دیگه ای داره .

ولی اون دوستمون صفحه قبل گفتن که پلیر های ایرانی بعضی هاشون چجوری هستن پس زیاد حساب باز نکن ولی با خارجی بازی کردن حاله دیگه ای داره .

بله. من الان بیشتر خارجی میرم و با وجود پینگ بالای 200 هیچ مشکل خاصی نداشتم.

البته خارجی داریم تا خارجی کشور به کشور فرق میکنه همونا هم سرور بعضی کشور ها واقعا چرتن
---------
تجربه من تو سرور های کشور های مختلف البته باز اورجینال
امریکا واقعا لذت بردم
المان خوبن یخورده کینه ای هستن
روسیه بیخیالش:دی
چک واقعا خوش برخوردن
ترکیه:-&
چین کلا معمولی بازی خودشونو میکنن 15 دقیقه ایی یبار یچیز تو چت باکس بنویسن:دی

در کل بهترین انتخاب ها المان و امریکان البته پینگ ایرانی ها بیشتر با سرور های المان و روسیه خوبه
ولی تیم ورک و بازی کرد با پلیر های حرفه ایی امریکایی یچیز دیگست

سلام
چندتا سرور ایرانی هست؟!پلیرزیادن یا نه ؟ ارزش داره 26 گیگ دانلود کنم:-/

به علاوه سخنان دوستان، دوتا سرور خوب هست که یکیشون بعضی وقتا 30تاش کامله و در همون زمان سرور دیگه 10تا پلیر داره!!(یه سرورم هست که واسه جنوبیا پینگش عالیه ولی نهایت 4تا پلیر داره!!!:دی)
و بازی تو سرور ایرانی اینجوریه که یا باید چت باکسو ببندی یا به حرف مفت توجهی نداشته باشی!!

من الان یه هفته هست بازی نکردم آرامش دارم واقعا :d /
حالا نظرتون چیه بازیکنهای خوب و آشنا رو جمع کنیم هر چند شب تو سرور بازی سنتر یا PS دور همی بازی کنیم . هم خیالمون راحته کسی چیت نداره هم اینکه فحش و فضیحت نمی شنویم . تعارف هم نداریم هر کسی رو نمی شناختیم کیک می کنیم و فقط کسایی که آشنا هستن رو می ذاریم . همین بازیکنهای اورجین اگر بیان سرور 48 نفره راحت پر میشه نگرانی هم نداریم از بابت کسی . فکر کنم دلیل اینکه بازیکنهای خوب هم نیومدن بیشتر همین مشکلات باشه .

این TeamSpeak رو چطوری میشه توی بازی استفاده کرد
کلا نمیدونم چطوری باید با هم تیمی هام صحبت کنم :d یعنی چطوری اصلا بهشون وصل بشم تا وقتی (هات کی) رو میزنم اونا بشنون
جای خاصی باید برم ؟ از قبل باید دوستان رو اد کرده باشم ؟ چطوریه ؟

من الان یه هفته هست بازی نکردم آرامش دارم واقعا :d /
حالا نظرتون چیه بازیکنهای خوب و آشنا رو جمع کنیم هر چند شب تو سرور بازی سنتر یا PS دور همی بازی کنیم . هم خیالمون راحته کسی چیت نداره هم اینکه فحش و فضیحت نمی شنویم . تعارف هم نداریم هر کسی رو نمی شناختیم کیک می کنیم و فقط کسایی که آشنا هستن رو می ذاریم . همین بازیکنهای اورجین اگر بیان سرور 48 نفره راحت پر میشه نگرانی هم نداریم از بابت کسی . فکر کنم دلیل اینکه بازیکنهای خوب هم نیومدن بیشتر همین مشکلات باشه .
فکر خوبی هست و استقبال میشه :bighug: ولی مشکل عملی کردنش هست:d

فکر خوبی هست و استقبال میشه :bighug: ولی مشکل عملی کردنش هست:d

کاری نداره در مرحله ی اول از بازیکنایی که می شناسیم دعوت به عمل می آریم :d. در مرحله ی بعدی بلک لیست رو شناسایی کرده و بن می کنیم که اصلا نتونن وارد سرور شن . بعدش هم هر کسی اومد شروع کرد تهمت زدن و فحش دادن و .... همونجا بن میشه ، درسته نخاله زیاده ولی بالاخره تموم میشه . خودمون هم اگر سرورهای دیگه 60 نفر هم پر بود نمی ریم اونجاها ، میریم همونجایی که قرار داریم باهم تا دیگه مشکلی واسمون پیش نیاد. فقط اسم سروری که می خوایم جمع بشیم مشخص بشه تا دیگه همیشه همون یه سرور باشیم . Reserve هم بکنیم که اگر هم پر بود بچه ها بتونن جوین بشن .
پر کردن سرور خیلی دردسر داره و بعضی مواقع میبینی پینگ لیمیت هم برداشته میشه تا سرور با خارجی ها پر بشه . ولی بازم میگم اگر همین بچه های اورجین بیان مجبوریم دو تا سرورش کنیم که جا بشیم :d . مخصوصا که بازی رقابتی تر بشه و پلیرهای خوب ایران بیان sqdm واقعا حال میده . در غیر اینصورت کلا بازی نکردن خیلی ایده بهتریه :)

نه والا من سرورهای آلمان بازی می کردم اصلا این خبرا نبود ، دو سال بازی می کردم واقعا به تعداد انگشت یک دست هم دعوام نشد با بقیه . بعدشم اصلا اونا اینجور نبودن که سریع فحش بکشن و توهین کنن ، شاید تهمت می زدن واسه چیت زدن ولی فقط در همین حد بود دیگه عقده هاشونو سرت خالی نمی کردن . من اینجا هر روز با 2-3 نفر دعوا دارم ، یکی میگه چرا AEK بر می داری ، گان رو خز کردی ، بعد خودش C4 می ذاره قائم میشه که کسی اومد بترکونه . یکی فحش خواهر و مادر میده ، میگه چرا شات گان برمی داری لولت بالاست بقیه ی گان ها رو بردار. بقیه هم که بصورت روتین بهم شک دارن واسه چیت . من بازیم زیاد خوب نیست تو اورجین هم معمولی بودم الان هم که تو سرورهای ایرانی اول میشم بخاطر اینکه بازیکنهای خوب اورجین نیستن و گرنه که .....
من از خدامه از بازی هام فیلم بگیرم هم اینجا هم یوتوب بذارم ولی با FRAPS گرفتم 90 گیگ فقط یک ربع فیلم شد . اگر کسی نرم افزار خوبی سراغ داره معرفی کنه من استقبال می کنم :d

نه بابا این المانی ها با انگلیسی ها از همه بدترن چطوری بگم اینا سلام نمیکنن فحش میدن خدا حفظی نمیکنن فحش میدن انگلیسی جلو خودم به انگلیسی ها فحش میداد :d

- - -ویرایش - - -

بیکاریا! اگه به حرف اینا بود که الان دنیا یه جور دیگه بود!! وقتی محلشون نزاری خودشون خفه میشن!

- - -ویرایش - - -

من فقط یه بار تو سرور فرانسه بازی کردم، ینی از کار گروهیشون کیف کردم! سرور ایرانی چطور؟ یکی میره راس یکی چپ یکیش قایم میشه!!!!!::|

اون یار که قایم میشه از اون دسته ادمایی نادخه فقط کافیه از جلوش رد بشی تا از پشت سوراخ سوراخت کنه;)

کاری نداره در مرحله ی اول از بازیکنایی که می شناسیم دعوت به عمل می آریم :d. در مرحله ی بعدی بلک لیست رو شناسایی کرده و بن می کنیم که اصلا نتونن وارد سرور شن . بعدش هم هر کسی اومد شروع کرد تهمت زدن و فحش دادن و .... همونجا بن میشه ، درسته نخاله زیاده ولی بالاخره تموم میشه . خودمون هم اگر سرورهای دیگه 60 نفر هم پر بود نمی ریم اونجاها ، میریم همونجایی که قرار داریم باهم تا دیگه مشکلی واسمون پیش نیاد. فقط اسم سروری که می خوایم جمع بشیم مشخص بشه تا دیگه همیشه همون یه سرور باشیم . Reserve هم بکنیم که اگر هم پر بود بچه ها بتونن جوین بشن .
پر کردن سرور خیلی دردسر داره و بعضی مواقع میبینی پینگ لیمیت هم برداشته میشه تا سرور با خارجی ها پر بشه . ولی بازم میگم اگر همین بچه های اورجین بیان مجبوریم دو تا سرورش کنیم که جا بشیم :d . مخصوصا که بازی رقابتی تر بشه و پلیرهای خوب ایران بیان sqdm واقعا حال میده . در غیر اینصورت کلا بازی نکردن خیلی ایده بهتریه :)

خب معمولن این افراد لول پایینن!! نمیشه فرضن چت باکسو واسه لول پایینا کلن بست!!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or