Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
اینا رو بخون،اگه ردیف نشد باز بگو بهت بگم...
:: BF3 Multiplayer via zlo emulator ::
1) Download the Standard Game Files from
http://torrentbd.com/torrent/torrents-details.php?id=43068 (thnx coolbapin) (SEED THE TORRENT)
This torrent has only No DLC file, You may need DLC files. Download DLC files from (the UPDATE folder)
http://zlotracker.org/27289
DLC only : http://torrentbd.com/torrent/torrents-details.php?id=62845
2) Download the Multiplayer client
http://zlofenix.org/bf3/BF3_Client.rar
or
https://www.facebook.com/groups/bc2bd/474133862713138/
only use one launcher from the step (3)
3) option 1 recommended : Download Official ZLOFENIX Launcher
http://zlofenix.org/bf3/LauncherClient.exe or mirror: https://www.facebook.com/groups/bc2bd/474137052712819/
OR
option 2: Despo-clone feature launcher BETA (which has more features, but less comparability)
http://rghost.net/private/52737331/846e88fc0a2755dfabdd13b826fc80bf
4) Download the DLL file> http://zlofenix.org/bf3/Launcher.dll or https://www.facebook.com/groups/bc2bd/474136196046238/
5) Register at zlogames.ru site. Get your account validated. DO NOT use the the Proceed button at the bottom of the page use register button right above it. To change the language in the site you need to change the option at the bottom left corner of your page, from PYCCKK(RU) to ENGLISH(US).
6) EXTRACT and Copy the CLIENT, the launcher and the DLL FILE in the GAME FOLDER. Turn on launcher.exe then enter your MAIL ADDRESS (which u used in zlogames.ru) and site password. Then click a server to join. The game will start loading minimized. Don't maximize the game. Give it couple of minutes then maximize. If you fail then try again. The emulator is not steady, it has bugs.
You don't need to download all the DLC. But if you dont have them you cant play those servers.
http://zlogames.ru/index.php?showtopic=365
Launcher by Despo ***38; Clone - ZloLog,ZloToplist,ZloLauncher - Zlofenix Games
https://www.youtube.com/watch?v=piJlv9SOpGQ
https://www.youtube.com/watch?v=gfvr8vLxCaA

داداش هیچکدوم از لینک ها کار نمیکنن

ویرایش : ظاهرا کار می کنن. sry :D

- - -ویرایش - - -

همه ی کارا رو کردم ولی وقتی میخوام برم تو بازی stopped working میده :-/

بازیم dlc نداره. ممکنه از اون باشه؟؟

آخرین ویرایش:
داداش هیچکدوم از لینک ها کار نمیکنن

ویرایش :

- - -ویرایش - - -

همه ی کارا رو کردم ولی وقتی میخوام برم تو بازی stopped working میده :-/

بازیم dlc نداره. ممکنه از اون باشه؟؟
میشه بازی کرد مشکلی نداره
خودمم همنطوری بازی میکنم

اون آقایی که امروز تو سرور IDGAME فحش ناموس دادی و بعد بن کردی اگر جرات داری ip تو بده که بهت نشون بدم می تونم کاری بکنم یا نه . من دیگه تو سرورهای ایرانی بازی نمی کنم برا هفت پشتم بس بود اینقدر عوضی دیدم . ولی اون آقا که پشت کامپیوتر شیر شده بود و فحش به پدر من میداد اگر هنوزم شیره و این مطلب رو می خونه بدونه که جرم فحش ناموسی شلاق و حبس ــــه .واقعا بدون بلف میگم اگر جرات داری ip تو بده تا ببینی کسی میاد در خونت یا نه . من تا حالا هر چی به خودم گفته بودین جواب ندادم و گذشتم . ولی وقتی به پدر مادرم توهین می کنی ، می سپرم دست پدرم که خودش پیدات کنه ، ببینی هر جا نمی تونی فحش بدی در بری بچه .
id ایشون idgame mohsen هست اگر کسی تو سرور دیدش لطفا ip شو بگیره بده به چون خودش بن کرد دیگه نمی تونم برم اونجا
پشت دستم رو هم داغ کردم دیگه پا سرور ایرانی نذارم با پینگ 300 بازی می کنم با ایرانی بازی نمی کنم .

ببخشید که مجبور شدم این پست رو اینجا بذارم شرمنده از مدیریت نمی خوام دعوا اینجا راه بیافته اگر خواستید پاک کنید .

منم نمیتونم ببینم. :(

آقا چه جوری soldier مو customize کنم؟ (تیپ وقیافشو :d)
موقعی که وارد مپ شدی سریع نزن برو توی بازی
اون بالا سمت چپ نوشته customize اونجا هرچی آزاد کرده باشی میتونی به همون اسلحه اضافه کنی
خود قیافه رو نمیشه عوض کرد اما رنگ لباس رو میشه و از همون راهه

چنتا گفت و گو رو برات میزارم
سوالایی بود که خودم اینجا کردم و بچه ها لطف کردن و جواب دادن
یک نفر یک چنتا قلق یاد بده هی ر به ر نمیریم :d
با کدوم دکمه میشه پیغام نوشت؟ حالا به تیم خودت یا برای همه
توی این بازی میشه جایی رو مارک گذاری کرد؟ تا بقیه بریزن اونجا؟
چرا اسنایپ میزنم طرف با یک تیری که میخوره توی سینش و یک لیتر خون میریزه:d نمیمیره؟
طرف رو نایف کنی پلاک میده ، این پلاکه بدرد میخوره؟ یا الکی نرم برای نایف و درجا بزنمش
تانک ها چنتا آر پی جی باید بخوره تا بترکه؟
دیدم یکی از بازیکنایی که زدمش توی مپ مترو ، همراهش ربات داشت ، ورداشتمش و روشنش هم کردمش و فرستادمش پیش دشمن اما نمیتونستم باهاش تیر بزنم ( نمیزد ) داستانش چیه؟ باید آنلاکش کرده باشی؟
جواب ها :

نمیری یا بکشی؟ واسه کشتن نارنجک بگیر دستت برو تو دل دشمن!! واسه نمردن برو تو تانک و حواست به همه جا باشه!
اگه لولت حداقل 5ـه که (شایدم 10!! دقیق یادم نیست!) یه تفنگ هست به اسم doa یه همچین چیزی(یه شاتگانه! شایدم اسمشو عوضی گفتم!) بردارو و هر کی اومد سمتت یه خشاب روش خالی کن!!
K رو بزنی چت باکس میاد! البته واسه تیمه فقط! واسه همه رو یادم نمیاد!
نه
کلن عادیه!! بزن تو سرشون تا مخشون پخش شه!!:دی
اگه رو سرش بزنی با نهایت 3تا کارشون تمومه! با repire tool خیلی راحتتر منفجر میشه ولی باید خیلی بهش نزدیک شی!
اون رباته کار repire toolـو میکنه! ینی فقط تعمیر و تخریب وسیله ها!

خودت بازی کنی لولت بره بالا اسلحه جدید بگیری یا امکانات وسایل نقلیه آزاد بشه. (لول آپ هر وسیله جدا هست)
با کلید L با کسایی که توی Squad خودت هستن (سبز رنگ) میتونی چت کنی. با K هم تیمی ها و J با همه.
با کلید Q میتونی دشمن ها رو مارک کنی.
نایف و پلاک خودش یه اچیومنت داره تو اوریجین.
بسته به محلی از تانک که میخوره داره. مثلا پشت و کف تانک از همه آسیب پذیر تر هست و جلو کمترین آسیب سعی که اگه دوئل تانک شد بری عقبش از پشت بلندش کنی به زیرش بزنی:d
----------------------------------------------
1.آقا این قانون دیده شدن توی مینی مپ چطوریه؟ تا تیر نزنی نمیبیننت ؟
2.موقعی که دارن پرچم بیس رو میکشن پایین اگر توی بیس باشی پرچم نمیره پایین ، میخوام ببینم روی مینی مپشون هم نشونت میده یا نه ؟
چون چند باری عالی استتار کرده بودم و تکون هم نخوردم اما لامصب زد :d
3.بعد دورو بر تانک طرف باشی زود به طرف نشونت میده؟
4.موقعی که داری هلیکوپتر یا هواپیما رو با اون ضد هواییه که نمیدونم اسمش چیه ( اونی که همراه آچار بدست هاست ) قفل میکنی روشون ، روی مینی مپ نشونت میده؟ یا تا وقتی شلیک نکنی نشونت نمیده؟
چون من منهای تفنگ اصلیم ، کلا با دوتا چیز خیلی امتیاز جم میکنم اولی همین ضد هواییه و دومی مین های زمینی که میکارم دم بیس :d
5.این مین هایی که میکاری وقتی بترکه هرجا باشی ( ممکنه نزدیک اون مین هم نباشی ) روی مینی مپ به دشمن نشونت میده؟
آخه طرف داشت میرفت یک هو امتیاز بابت مین ها داد تا امتیاز اومد انگار هر سسه نفری که دورم بودن اومدن طرف من طوری که انگار فهمیدن من کجام در صورتی که مطمئن بودم هیچکدوم روشون به من نبود .
6.یک سوال دیگه هم دارم : موقعی که اسنایپر رو مارک میکنی به هم تیمی هات نشونش میده یا نه فقط توی همون رادیو اعلام میکنه و تمام؟
هرکی بگه نوبم با جفت پا میرم توی شکمش ها :d

1.به محض اینکه تیر بزنی میبیننت و اگر صدا خفه کن داشته باشی سریع از روی مینی مپشون پاک میشی اما اگر نداشته باشی بیشتر میمونی
اگر یارای حریف مارکت کنن روی مینی مپ نشونت میده و حتی طرف از هلیکوپتر هم میبینتت
برای مارک کردن یارای حریف میتونی نشونه ی گانت رو ببری روی حریف و از Q استفاده کنی
اگر مهمات میخوایی یا میخوایی سوار ماشین طرف بشی میتونی نشونت رو ببری روی اون وسیله یا اون یارت و Q رو بزنی
2.نشون نمیده ، مگر اینکه یک جای تابلو استتار کرده باشی
مثلا یک سری جاها هست که طرف میاد سریع میره اونا رو چک میکنه و ببینت میزنت
3.بعضی از تانک ها سنسور دارن و اگر نزدیک بشی میبیننت
اونایی که سنسور ندارن اگر لوله طرف یا یاراش ( مثلا توی تانک سه نفرن ) به سمتت باشه میبیننت
4.کلا نشونت نمیده و فقط وقتی شلیک کردی روی مینی مپ اونایی که روی زمینی حدود دو ثانیه نشونت میده
اما مهمتر از اون رد دود راکتیه که میزنی ، هلیکوپتر یا هر وسیله ای که توی هوا باشه دنبال منبع اون دود میره تا ببینه کی میخواسته بزنش و شتکش کنه
5.نه نشونت نمیده
6.کلا همه میبیننش ، هر کسی که اون دور و اطراف باشه میبینش ، هم روی مینی مپ میبینش و هم توی اسکرین اصلی ، حتی نیروهای هوایی هم میبیننش
بار ها شده اسنایپر رو سپردم دست هلیکوپتری ها

این پینک بوستر چیه هی میگه لطفا آپدیتش کن
باید برم لانچر جدید بگیرم؟

Epic Fail !

یه Anti Cheat هست توسط گروه Evenbalance ارئه شده و خیلی معروفه بین بازی های مالتی پلیر . شما Punk buster services میتونید نصب کنید خودش به طور اتوماتیک بازی ها رو آپدیت میکنه یا اینکه Punk Buster Setup رو دانلود و با استفاده از اون به صورت دستی بازی هاتون رو آپدیت کنید . سرورهایی که PB فعال هستن حتما باید PBتون رو آپدیت کنید تا بتونید وارد سرور بشید . کار لانچر بازی هم جدا هست شما اگر خیلی وقته بازی نکردید لانچر جدید رو هم دانلود کنید از سایت zlogames .

دااش بیا سرور خارجی ملت هوای همو دارن :D

یه وضی شده بود تو مترو دم در ورودی یاد bff افتادم آقا 15 نفر تیراندازی میکردن یک به یک میفتادن بعد یک به یک شوک میدادن. خیلی فان شده بود سردرد گرفتم از صدا تیر . خودم یه med pack انداختم یه 1000 تایی score گرفتم:d بازم یاد bff بخیر :d

اون آقایی که امروز تو سرور IDGAME فحش ناموس دادی و بعد بن کردی اگر جرات داری ip تو بده که بهت نشون بدم می تونم کاری بکنم یا نه . من دیگه تو سرورهای ایرانی بازی نمی کنم برا هفت پشتم بس بود اینقدر عوضی دیدم . ولی اون آقا که پشت کامپیوتر شیر شده بود و فحش به پدر من میداد اگر هنوزم شیره و این مطلب رو می خونه بدونه که جرم فحش ناموسی شلاق و حبس ــــه .واقعا بدون بلف میگم اگر جرات داری ip تو بده تا ببینی کسی میاد در خونت یا نه . من تا حالا هر چی به خودم گفته بودین جواب ندادم و گذشتم . ولی وقتی به پدر مادرم توهین می کنی ، می سپرم دست پدرم که خودش پیدات کنه ، ببینی هر جا نمی تونی فحش بدی در بری بچه .
id ایشون idgame mohsen هست اگر کسی تو سرور دیدش لطفا ip شو بگیره بده به چون خودش بن کرد دیگه نمی تونم برم اونجا
پشت دستم رو هم داغ کردم دیگه پا سرور ایرانی نذارم با پینگ 300 بازی می کنم با ایرانی بازی نمی کنم .

ببخشید که مجبور شدم این پست رو اینجا بذارم شرمنده از مدیریت نمی خوام دعوا اینجا راه بیافته اگر خواستید پاک کنید .

بیکاریا! اگه به حرف اینا بود که الان دنیا یه جور دیگه بود!! وقتی محلشون نزاری خودشون خفه میشن!

- - -ویرایش - - -

دااش بیا سرور خارجی ملت هوای همو دارن :D

یه وضی شده بود تو مترو دم در ورودی یاد bff افتادم آقا 15 نفر تیراندازی میکردن یک به یک میفتادن بعد یک به یک شوک میدادن. خیلی فان شده بود سردرد گرفتم از صدا تیر . خودم یه med pack انداختم یه 1000 تایی score گرفتم:d بازم یاد bff بخیر :d

من فقط یه بار تو سرور فرانسه بازی کردم، ینی از کار گروهیشون کیف کردم! سرور ایرانی چطور؟ یکی میره راس یکی چپ یکیش قایم میشه!!!!!::|

از وقتی که اون دوستمون گفت که چتو ببندین با زدن دکمه H دیگه هر کاری که بخوام میتونم انجام بدم.کسی هم نمیتونه چیزی بگه چون نمیبینم.میتونی راحت کمپ کنی!!D: خیلی هم راحت میتونی سوار هلی بشی بدون این که با کسی بحث کنی.(آخه بعضی ها انگار سند هلی کوپترو به اسمشون زدن.وقتی سوار میشی تا پیاده نشی و دوستشون سوار نشه حرکت نمیکنن.)در کل راحتی.

جالبیش اینه من همه ی ممنوعه :d ها رو تو سرور خارجی انجام میدم هیچکی گیر نمیده :) ولی تو ایرانیش فک نکنم بذارن jave هم برداری:d میگن فقط rpg:d

دوستان شمام موقع بازی سردرد میگیرین؟ من یه یه ساعت و نیمی بازی کردم الان سردرد و حالت تهوع دارم:-/. به درک. ما که رفتیم TDM

آخرین ویرایش:

این مشکلاتی که من و شما و بقیه داریم ازشون رنج میبریم ریشش برمیگرده به خانواده و جامعه که جای یحثش اینجا نیست شما بهتره بیخیال بشی یه ابلهی یه حرفی میزنه 100 تا عاقل توش میمونن چجوری جمعش کنن شما ناراحت نشو داداش فقط شماغ نبودی و نخواهی بود واسه خودم یه بار نه 10 بار اتفاق افتاده .
WYDGAMING EXTREME METRO 24/7 پینگش 250 300 هست ولی ارزش داره .
See you there soldier

این مشکلاتی که من و شما و بقیه داریم ازشون رنج میبریم ریشش برمیگرده به خانواده و جامعه که جای یحثش اینجا نیست شما بهتره بیخیال بشی یه ابلهی یه حرفی میزنه 100 تا عاقل توش میمونن چجوری جمعش کنن شما ناراحت نشو داداش فقط شماغ نبودی و نخواهی بود واسه خودم یه بار نه 10 بار اتفاق افتاده .
WYDGAMING EXTREME METRO 24/7 پینگش 250 300 هست ولی ارزش داره .
See you there soldier

حالا بعدش خندم گرفته بودم که من چند وقته این بنده خدا رو آتیش زدم که دنبال بهونه بوده خودشو خالی کنه :)) . مشکل اینجاست که پدرمادر ها نظارت ندارن رو بازی های بچه هاشون و بعضی مواقع می بینی بچه 13-14 اومده بازی می کنه و اینقدر عصبانی میشه که حرفهای کوچه و مدرسه رو که بهش می زنن میاد اینجا تکرار می کنه ( که البته بازم به فرهنگ خانوادش برمی گرده ) یا اینکه چون نمی تونه بازی کنه چیت می زنه و ... . حالا با این وضعیت اینترنت که من بازی نمی کنم چون بازم چیزی جز اعصاب خوردی نیست مجبورم نکردن که میرم یه تفریح دیگه پیدا می کنم :d

حالا بعدش خندم گرفته بودم که من چند وقته این بنده خدا رو آتیش زدم که دنبال بهونه بوده خودشو خالی کنه :)) . مشکل اینجاست که پدرمادر ها نظارت ندارن رو بازی های بچه هاشون و بعضی مواقع می بینی بچه 13-14 اومده بازی می کنه و اینقدر عصبانی میشه که حرفهای کوچه و مدرسه رو که بهش می زنن میاد اینجا تکرار می کنه ( که البته بازم به فرهنگ خانوادش برمی گرده ) یا اینکه چون نمی تونه بازی کنه چیت می زنه و ... . حالا با این وضعیت اینترنت که من بازی نمی کنم چون بازم چیزی جز اعصاب خوردی نیست مجبورم نکردن که میرم یه تفریح دیگه پیدا می کنم :d
داداش مشکلی نیست برو یه ورزشی چیزی سرگرم شی فقط طرف دود نری یه وقت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or