Battlefield 2 Server

خوب به تازگی شرکت شاتل (www.shatel.ir) سرور Battlefield 2 راه اندازی کرده که شما میتونید تنها با نصب بازی (بدون نیاز به پچ) تنها با وارد کردن IP به بازی کانکت شید. 85.15.1.66:16567 این IP رو در قسمت Connect IP در Multiplayer وارد کنید و براحتی به بازی کانکت شید.

سلام.
من تا ص 32 رفتم این برنامه رو پیدا نکردم . میشه یکی بزاره؟

درود بر شما
صفحات رو گشتم دو دوست عزیز که پیوند دانلود داده بودند اینها هستند, خدمت شما.

پیوند اول
پیوند دوم

==========
در ضمن دوستان شناسه یاهومسنجر من رو آد کنند منم تازه واردم
yashar2568

ممنون.اون رفیقمون nasimparsi لطف کرد و لینکش رو تو یاهو بهم داد.
--------------
از ساعت 6 تا الان داشتم با بچه ها بازی میکردم.ولی یه چندتا سوال داشتم:
کل اسلحه های بازی ایناست؟نمیشه تغییرشون داد؟(مثله cod نیست؟)
به جز فتح پرچم دیگه نوع دیگه ای نداره؟
--------------
راستی اسم من آرمان هست.

دوستان امشب من 7 الي 8 نفر رو از GN آوردم و شب شلوغي بود ؛ اكثرشون امشب اولين تجربه آنلاين رو كسب كردند.#:-s ببخشيد كه Commander اكثر اوقات AFK بود چون حين بازي بايد آموزش به بچه ها هم مي دادم :d

بزودي سايت 87.107.120.131 هم راه اندازي مي كنم و همه چيز رو همون جا توضيحات خواهم داد البته به كمك شما هم نياازمنديم !

Ranking كار مي كنه ولي داخل بازي كسي Rank نگرفت كه اينم در حال بررسي هست.

آقا شما احیانا همون پرشیا شب پره نیستی؟:d
بابا سرویسمون کردی با اون هلیکوپترت:d
من نمیدونم با کدوم دکمه میشه موشک شلیک کرد
من از ظهری که بازی کردم تا همین نیم ساعت پیش فکر کنم یه چهار تا مدال گرفتم ولی نمیدونم کجا نشون میده اینا رو
==========
متاسفانه بعضی از بچه های خودی تو یک گروه همدیگه رو میزدند نمیدونم مشکلشون چی بود ولی فکر کنم مشکل روحی داشتند از جمله صادق و یکی دیگه که یادم نمیاد
بهترین دوستان یکی شرلوک بود و آقا مجتبی و همچنین پرشیا شب پره بقیه معاف هستند:d

سلام.
من نمیدونم با کدوم دکمه میشه موشک شلیک کرد

من هم نمیتونم با هلیکوپتر موشک بزنم!!یکی میشه بگه باید چیکار کرد؟
یه سوال دیگه هم دارم:
بعضی مواقع افراد جولوی من میپریدن و رو هوا میچرخیدن و بعد تیر میزدن چه جوری این حرکات رو میزدین؟
این دو سوال هم جواب بدید:
کل اسلحه های بازی ایناست؟نمیشه تغییرشون داد؟(مثله cod نیست؟)
به جز فتح پرچم دیگه نوع دیگه ای نداره؟

سلام.

من هم نمیتونم با هلیکوپتر موشک بزنم!!یکی میشه بگه باید چیکار کرد؟
یه سوال دیگه هم دارم:
بعضی مواقع افراد جولوی من میپریدن و رو هوا میچرخیدن و بعد تیر میزدن چه جوری این حرکات رو میزدین؟
این دو سوال هم جواب بدید:

كليد ها پيش فرض تيراندازي هليكوپتر كليد هاي موس هستند كه مي تونيد از قسمت option -> Control -> helicopter عوض كنيد.

وقتي به جهتي مي دويد و بعد كليد Z رو مي زنيد اين عمل انجام مي شه !

اسلحه ها قراره كه باز شوند كه در اينصورت 2 سري اسلحه جديد خواهند بود يعني هر KIT رو سري ديگر خواهد داشت به بيان ديگر اسلحه Class سبك Medic سه مدل مي باشد كه بجاي علامت قفل علامت فلش ظاهر خواهد شد.

آقا شما احیانا همون پرشیا شب پره نیستی؟
:))
شب پره!!
sharpSaber هست!

یکی از بچه ها در مورد تیر اندازی با هلیکوپتر سوال کرد توی بازی.. اصولا خلبان فقط قادر به شلیک موشک هست.. اون تیر و رگباری که میبینید رو کمک خلبان انجام میده..
کمک خلبان با کلیک راست هم موشک TV رو هدایت خواهد کرد.. که موشک بسیار حرفه ای هست.. سر موشک دوربین هست و شما حین شلیک میتونید با کلیک به چپ و راست اون رو تا برخورد به هدف هدایت کنید..
پس برید کمک خلبان بشید! :d

دوستان هم تیمی که تازه اومدن گوش خودشون رو به انواع دستورات و پیامها عادت بدن..! ;)
مثلا من هرچی وسط بیابون به جاوید میگفتم منو هم ببر با خودت، اما گاز ماشین رو گرفت و رفت! :d
I need a ride..

نکته دیگه اینکه به محض ورود یک squad بسازین یا عضو یک squad یا همون جوخه بشین تا Commander (فرمانده) بتونه آدرس دشمن رو بهتون بده..

امروز کلا خیلی لذت بردیم.. بچه های گیم نتت هم خیلی خوب بازی کردند.. حریفهای خوبی بودن..
راستی حسام درجه مجتبی توی بازی هم مشخص بود!! تبریک میگم فکر کنم درست شده..
ضمنا اون برنامه که افراد آنلاین رو نشون میده تو سرور چجوری کار میکنه؟ فقط کانتر رو نشون میده..!
صدا هم توی بازی قطع شده! صدا برای ارتباط با همدیگه رو میگم..

آخرین ویرایش:
دوستان هم تیمی که تازه اومدن گوش خودشون رو به انواع دستورات و پیامها عادت بدن..! ;)
مثلا من هرچی وسط بیابون به جاوید میگفتم منو هم ببر با خودت، اما گاز ماشین رو گرفت و رفت! :d
I need a ride..

خدایی اینو نمیدونستم
اگر میدونستم درجا واست ترمز میکردم که بیایی بالا:d
========
حالا چرا الان بچه ها نیستند یه شب اومدیم تو بازی هیچکس نیست :((

سرور نخوابیده؛مشکل از ارتباطات اینترنتی هست من الان وصلم اما کسی نیست

سرور خارجی هم اگر بخواهی بری باید بازی اورجینال باشه اگر اینکارو بکنی یوزرت رو بن میکنند یا راهت نمیدن
البته یه چند تا سرور هم هست که میشه رفت ولی باید پینگ خیلی پایین باشه وگرنه میندازن بیرون
اما در کل اگر میخواهی یه سر به اینجا بزن
لینک

آخرین ویرایش:
سرور خارجی هم اگر بخواهی بری باید بازی اورجینال باشه اگر اینکارو بکنی یوزرت رو بن میکنند یا راهت نمیدن
البته یه چند تا سرور هم هست که میشه رفت ولی باید پینگ خیلی پایین باشه وگرنه میندازن بیرون
اما در کل اگر میخواهی یه سر به اینجا بزن

مگه میشه سرور کرک شده وجود نداشته باشه.من میشنم میگردم پیدا کردم آی پیش رو براتون میزارم.
هنوز کسی یوزر Xfire نساخته اینجا؟(با bf2 هم کاملا سازگاره آی پی سرور رو میدی به حافظه ی xfire و بعدش هروقت خواستی بری تو اون سرور از تو xfire جوین رو میزنی و یه ضرب میره تو سرور.)

شب پره!!
sharpSaber هست!

یکی از بچه ها در مورد تیر اندازی با هلیکوپتر سوال کرد توی بازی.. اصولا خلبان فقط قادر به شلیک موشک هست.. اون تیر و رگباری که میبینید رو کمک خلبان انجام میده..
کمک خلبان با کلیک راست هم موشک TV رو هدایت خواهد کرد.. که موشک بسیار حرفه ای هست.. سر موشک دوربین هست و شما حین شلیک میتونید با کلیک به چپ و راست اون رو تا برخورد به هدف هدایت کنید..
پس برید کمک خلبان بشید! :d

I need a ride..

نکته دیگه اینکه به محض ورود یک squad بسازین یا عضو یک squad یا همون جوخه بشین تا Commander (فرمانده) بتونه آدرس دشمن رو بهتون بده..

امروز کلا خیلی لذت بردیم.. بچه های گیم نتت هم خیلی خوب بازی کردند.. حریفهای خوبی بودن..
راستی حسام درجه مجتبی توی بازی هم مشخص بود!! تبریک میگم فکر کنم درست شده..
ضمنا اون برنامه که افراد آنلاین رو نشون میده تو سرور چجوری کار میکنه؟ فقط کانتر رو نشون میده..!
صدا هم توی بازی قطع شده! صدا برای ارتباط با همدیگه رو میگم..
ایمان ساعت چند بازی کردید من خبر ندارم؟
چند روزه کلا مشکلات اینترنتی منطقه ی ما بیداد می کنه ولی فکر کنم الان بهتر شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or