Batman : Return to Arkham معرفی شد .

mobile1199

_-[ BE THE BATMAN ]-_
Gold User
امروز برادران وارنر به شایعات پایان داد و این عنوان را به طور رسمی معرفی کرد .
این باندل که شامل دو بازی Arkham Asylum و Arkham City است ، توسط Virtuos به طور کامل و توسط موتور Unreal Engine 4 بازسازی شده و همین طور شامل تمامی DLC های منتشر شده برای این عناوین میباشد.
تاریخ انتشار این بسته ، 26 جولای است و قیمت آن نیز پیشبینی میشود $49.99 باشد .

تصاویر بازی :

تصویر جدید :

تصویر جدید (2):

تریلر منتشر شده :
لینک دانلود با کیفیت 1080p

منبع

آخرین ویرایش:

این یعنی کسانی که الان pre order کنند تو تاریخ 26 june در اختیارشون قرار میگیره واسه دانلود ؟ یا این که پیش خریدش به صورت دیجیتالی 26 june قرار میگیره ؟:D اخه بین 26 june تا 26 july که تاریخ عرضه نسخه فیزیکیه خیلی فاصله هست :|:|
این یعنی کد ـش 26 ـم براتون ارسال میشه اما همون روز عرضه بازی رو میتونید اجرا کنید ، حالا دانلود ـش میتونه پریلود هم داشته باشه یا نه.

• Like
Reactions: mobile1199
واقعا بهتر بود Orgins اضافه میکردن حداقل پر و پیمون تر بود Asylum که خیلی خطیه الان اصلا نمیچسبه اونم Arkham City هم دیگه حفظیم همه رو .. وارنر قشنگ میخواد استفاده ای ببره هر جوری از بتمن های راکستدی

اخیرا شایعاتی به وجود اومده مبنی بر این که وارنر هم برای عرضه باندل خودش روی کنسول های نسل فعلی برنامه هایی داره ... (که شامل ارکهام اوریجینز و شاید هم ارکهام اوریجینز بلک گیت میشه)

• Like
Reactions: amin hj
داشتم یه چرخی میزدم تو گوگل همچین چیزی پیدا کردم :

رفتم تو سایت خود استودیو و متوجه شدم درسته . اون تصویری که بالا سمت راست صفحه هست ، احتمال زیاد اشاره به نسخه ریمستر ارکهام اوریجینز داره :) چون اون بخش آبی رنگ گوشه سمت چپ بالای صفحه ، فقط در ارکهام اوریجینز و AC armored edition بود و همین طور batsuitـی که تو تصویر هست ، مربوط میشه به AO ... و از طرفی به این خاطر میگم ریمستره چون این جزئیات مربوط به batsuit به هیچ وجه مشابهش تو نسخه اصلی نبود :D
-----------------------------------------------

کاربر CapLagRobin تو community wb قرارش داد نسخه واضح ترش رو :D
میتونه برای زمانی باشه که داشتن ارکهام اوریجینز رو میساختن ...

آخرین ویرایش:
داشتم یه گشتی میزدم که این نظرمو جلب کرد :
Batman: Return to Arkham delayed to 01/02/2017 - PlayStation 4 Message Board for PlayStation 4 - GameFAQs
نمیدونم درسته یا نه ، ولی خیلی باحال میشه اگه یه "ریمستر" ، 8 ماه تاخیر بخوره :D

-------------------------------------
تغییر تاریخ عرضه تو community خود WB تایید شد ولی این که کی میتونه باشه معلوم نیست ...

آخرین ویرایش:
من نفهمیدم بالاخره بازی ریمستر شده یا ریمیک؟ آخه یه سری تصاویر فرق آنچنانی نداره با اینکه یه نسل تفاوت داره ولی یه سری های دیگه خیلی فرق دارن

داشتم یه گشتی میزدم که این نظرمو جلب کرد :
Batman: Return to Arkham delayed to 01/02/2017 - PlayStation 4 Message Board for PlayStation 4 - GameFAQs
نمیدونم درسته یا نه ، ولی خیلی باحال میشه اگه یه "ریمستر" ، 8 ماه تاخیر بخوره :D

-------------------------------------
تغییر تاریخ عرضه تو community خود WB تایید شد ولی این که کی میتونه باشه معلوم نیست ...
یعنی احتمال داره که بخوان واسه کنسول های پسا نسل هشتمی(PS4 Neo و X ONE S) هم عرضه کنن و دلیل تاخیر این باشه؟:-/:think:

• Like
Reactions: mobile1199

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or