Batman : Return to Arkham معرفی شد .

mobile1199

_-[ BE THE BATMAN ]-_
Gold User
امروز برادران وارنر به شایعات پایان داد و این عنوان را به طور رسمی معرفی کرد .
این باندل که شامل دو بازی Arkham Asylum و Arkham City است ، توسط Virtuos به طور کامل و توسط موتور Unreal Engine 4 بازسازی شده و همین طور شامل تمامی DLC های منتشر شده برای این عناوین میباشد.
تاریخ انتشار این بسته ، 26 جولای است و قیمت آن نیز پیشبینی میشود $49.99 باشد .

تصاویر بازی :

تصویر جدید :

تصویر جدید (2):

تریلر منتشر شده :
لینک دانلود با کیفیت 1080p

منبع

آخرین ویرایش:
یه چیزی ارزش وقت گذاشتن و ریمستر کردن داره یه چیزی نداره...اینا دیگه هرچی دارنو میخوان ریمستر کنن.این که نشد.اونم با اون گرافیک داغون!رزلوشن قبل رو فقط میبرن بالا بهتر از اینه که میخوان بدن دست ملت...
ارکهام سیتی رو پلتفرم PS3 تونست متای 96 رو بگیره و قبلی هم 92 بود و هر دو قطعا ارزش ریمستر رو داشت !
و خب مطمئنم تعداد خیلی زیادی موافق با ریمستر شدن این دو عنوان هستن ولی مشکل این جاس چیزی که این عزیزان دارن تحویل ملت میدن یه remake فوق افتضاحه ! طوری که گرافیک رو پلتفرم های اصلی با ue3 خیلی بهتر از وضع فعلی ریمستره :|

آخرین ویرایش:
مشکل این جاس چیزی که این عزیزان دارن تحویل ملت میدن یه remake فوق افتضاحه ! طوری که گرافیک رو پلتفرم های اصلی با ue3 خیلی بهتر از وضع فعلی ریمستره :|
فکر نکنماااا ؟؟؟!!!:|
حالا میخوای شما خودت یه نگاه بنداز مقایسه کن!:-s
تریلرشو خودتون صفحه پیش گذاشتید.

7m1o_untitldfgdfgdfged.png

با دیدن عکس بالایی احساس میکنم توی نسخه اصلی سعی داشتن با مه اندود کردن صحنه ضعف های گرافیکی رو لاپوشونی کنند!

hrz_untitdfgdfled.png

دقت کنید که توی نسخه اصلی حتی خالکوبی روی دست این کاراکتر به سختی قابل تشخیصه!

yawb_untitled324.png

از این زاویه دور هارلی کوئین زیاد معلوم نیست ولی Suit بتمن پرواضح معلومه! و همچنین تمام Improvement هایی که روش انجام شده!:-/
حالا خودتون قضاوت کنید...

یه نکته ای تمام این تصاویری که بالا گذاشتین صحنه های پری رندرد هستن!

عکس مقایسه گیم پلی وجود نداره؟! و اینکه تو این نسخه کات سین ها ریل تایمن!؟

7m1o_untitldfgdfgdfged.png

با دیدن عکس بالایی احساس میکنم توی نسخه اصلی سعی داشتن با مه اندود کردن صحنه ضعف های گرافیکی رو لاپوشونی کنند!

hrz_untitdfgdfled.png

yawb_untitled324.png

از این زاویه دور هارلی کوئین زیاد معلوم نیست ولی Suit بتمن پرواضح معلومه! و همچنین تمام Improvement هایی که روش انجام شده!:-/
اتمسفر بازی به کلی داغون شده. قیافه جوکر مسخره شده. کلی عکس مقایسه هم صفحات اول گذاشتیم. کلا یکی از بدترین ریمستر هاست این بازی. دیگه همه جوره مقایسه دیدیم و تقریبا همه اتفاق نظر دارن روی این :دی

کل تریلر رو ول کردی همین سه تا رو چسبیدی ؟:D من 10 تا عکس میذارم که واضحه توش گرافیک چه قدر مشکل داره .
اکثرا متوجه شدن کلی ضعف داره گرافیک ! تو همون صحنه ای که به قول خودت افکت مه بود ، جزییات face جوکر خیلی بهتر از وضعیت الان ریمستره . و اگه به فرض راک استدی برای پوشوندن ایرادات کارش این کار رو انجام داده بود ، الان هم با تاریک کردن خیلی از مکان ها و حتی خود شخصیت ها سعی کردن مشکلا رو مخفی کنن
اینم نمونه ها :
قضاوت با خودت ... (فقط ابرو ها رو داشته باش )

اتمسفر نابود شده .

واقعا detective vision بهتر شده و شکی در این مورد نیست .

قضاوت با خودت .

یه چند تا پارگی کاغذ هم نتونستن دربیارن این عزیزان :D

بریدگی کاغذ ها و موی شخصیت ...

قطره هایی که رو suit بتمن جاری شده واقعا خوبه ولی در مورد اتمسفر نمیتونم قضاوت کنم .

فاجعه !

همون مورد تاریک کردن شخصیت ها و پوشوندن جزییات ضعیف !

تو نسخه اصلی میشد احساس اون لحظه هارلی رو حدس زد ولی الان صورتش بی روحه .

قضاوت با خودت

معلومه کدوم روش بیشتر کار شده :)

...

اگه دقت کنی اون END تو سمت چپی رفته رو شونش

آخرین ویرایش:
کل تریلر رو ول کردی همین سه تا رو چسبیدی ؟:D من 10 تا عکس میذارم که واضحه توش گرافیک چه قدر مشکل داره .
اکثرا متوجه شدن کلی ضعف داره گرافیک ! تو همون صحنه ای که به قول خودت افکت مه بود ، جزییات face جوکر خیلی بهتر از وضعیت الان ریمستره . و اگه به فرض راک استدی برای پوشوندن ایرادات کارش این کار رو انجام داده بود ، الان هم با تاریک کردن خیلی از مکان ها و حتی خود شخصیت ها سعی کردن مشکلا رو مخفی کنن
بحث سه تا ده تا نیست...
حرف من اینه که در کل توی نسخه ریمستر بنظر نورپردازی ها و رنگ پردازی ها بهتر شدند. که حالا میتونه به قول شما توی اتمسفر تاریک بتمن این مورد همچین یه نقطه ی قوت به حساب نیاد! چرا که سری بتمن به تاریک بودن اتمسفر معروفه. ولی خب اگر اونجور بود که کلا باید بازی رو سیاه سفید میساختند دیگه! خیلی جو تاریک میشد نه؟!:D
در ضمن توی کنتراست بالای رنگ ها تضاد موجود در رنگ ها رو خیلی بهتر میشه نشون مخاطب داد. فکر کنم دیگه همه موافق باشیم که توی فضای آزاد و زیر نور آفتاب تمایز رنگ بنفش از زرد خیلی بهتر انجام میشه تا توی یه اتاق تاریک و فضای بسته.
حالا به قول شما جزئیات گرافیکی صورت جوکر مثلا توی نسخه ارجینال بهتره (که شاید هم تا نسخه اصلی درست کنن این مورد رو) ولی من فکر میکنم سازنده ها به این نکته رسیدن که فضاسازی در بازی ها به مراتب تاثیر گذار تر از جزئیات گرافیکی هست. مثل فضاسازی بازی هایی که اصلا گرافیکی ندارن ولی شما اصلا این فاکتور رو حساب نمیکنی چون فضاسازی انقدر قویه که تمام بار جوی بازی رو به دوش میکشه. مثل Hotline Miami و Papers Please و...
شما میگید اتمسفر بازی بد شده، و سازنده ها بخاطر پوشوندن ضعف ها بعضی جاهای بازی رو تاریک کردند. اما با کمال احترام، من اینطور فکر نمیکنم.با توجه به همون توضیحات بالا که براتون شرح دادم، بعضی جاهای بازی تاریک تر شده و بعضی جاهای بازی حتی رنگ ها واضح تر شدند و کنتراست رفته بالا که من فکر میکنم بخاطر برقراری تضاد اینجوری شده.
موفق باشید;)

بحث سه تا ده تا نیست...
حرف من اینه که در کل توی نسخه ریمستر بنظر نورپردازی ها و رنگ پردازی ها بهتر شدند. که حالا میتونه به قول شما توی اتمسفر تاریک بتمن این مورد همچین یه نقطه ی قوت به حساب نیاد! چرا که سری بتمن به تاریک بودن اتمسفر معروفه. ولی خب اگر اونجور بود که کلا باید بازی رو سیاه سفید میساختند دیگه! خیلی جو تاریک میشد نه؟!:D
در ضمن توی کنتراست بالای رنگ ها تضاد موجود در رنگ ها رو خیلی بهتر میشه نشون مخاطب داد. فکر کنم دیگه همه موافق باشیم که توی فضای آزاد و زیر نور آفتاب تمایز رنگ بنفش از زرد خیلی بهتر انجام میشه تا توی یه اتاق تاریک و فضای بسته.
حالا به قول شما جزئیات گرافیکی صورت جوکر مثلا توی نسخه ارجینال بهتره (که شاید هم تا نسخه اصلی درست کنن این مورد رو) ولی من فکر میکنم سازنده ها به این نکته رسیدن که فضاسازی در بازی ها به مراتب تاثیر گذار تر از جزئیات گرافیکی هست. مثل فضاسازی بازی هایی که اصلا گرافیکی ندارن ولی شما اصلا این فاکتور رو حساب نمیکنی چون فضاسازی انقدر قویه که تمام بار جوی بازی رو به دوش میکشه. مثل Hotline Miami و Papers Please و...
شما میگید اتمسفر بازی بد شده، و سازنده ها بخاطر پوشوندن ضعف ها بعضی جاهای بازی رو تاریک کردند. اما با کمال احترام، من اینطور فکر نمیکنم.با توجه به همون توضیحات بالا که براتون شرح دادم، بعضی جاهای بازی تاریک تر شده و بعضی جاهای بازی حتی رنگ ها واضح تر شدند و کنتراست رفته بالا که من فکر میکنم بخاطر برقراری تضاد اینجوری شده.
موفق باشید;)
خیلی تفاوت های واضحی بود تو تصاویری که داخل اسپویلر گذاشتم :D چون حتی (به اصطلاح) ایرادات نور پردازی هم کاملا واضحه ...
نظر شما کاملا مورد احترام منه ولی خب این گیم صرفا یه ریمیکه اونم توسط virtuos و چون عنوان جدیدی نیست ، نمیشه با قطعیت گفت که واقعا این نظر سازنده ی ریمیکه یا کم کاریش ! صورت جوکر هم فکر نمیکنم این قدر سخت بوده باشه کار کردن روش :D اکثر کاربرا این نورپردازی جدید و کنتراست هم به نظرشون مشکل بوده تا تغییرات مثبت .
بحث رو بیشتر از این باز نمیکنم چون نه من اطلاعات بیشتری نسبت به بقیه دارم و نه نسخه نهایی گیم به دستم رسیده ... باید صبر کرد تا اطلاعات بعدی از گیم بیاد :)
--------------------------------------
دوستان احتمال داره تو e3 اطلاعات جدیدی ازش بیاد ؟ [-o< یا کلاََ این ریمسترا مورد ظلم واقع میشن ؟:D

دوستان احتمال داره تو e3 اطلاعات جدیدی ازش بیاد ؟ [-o< یا کلاََ این ریمسترا مورد ظلم واقع میشن ؟:D
E3 امسال به اندازه کافی پر از شگفتی! و خبرای جدید به اندازه کافی هست که اینجور ریمستر ها زیاد به چشم نیان! تقصیر ریمسترها هم نیست. مخصوصا امسال که بحث کنسول های نسل 9 هم خیلی داغه و این ریمستر هم که برای نسل 8 هست!!! احتمالا به یه تریلر از گیم پلی بسنده کنند و یه یکی دوتا هم مصاحبه برای آگاهی بیشتر مخاطب ها از پیشرفت! های گرافیکی و ادامه سری بتمن بدست برادران وارنر قانع بشند.

اینم نمونه ها :
قضاوت با خودت ... (فقط ابرو ها رو داشته باش )

اتمسفر نابود شده .

واقعا detective vision بهتر شده و شکی در این مورد نیست .

قضاوت با خودت .

یه چند تا پارگی کاغذ هم نتونستن دربیارن این عزیزان :D

بریدگی کاغذ ها و موی شخصیت ...

قطره هایی که رو suit بتمن جاری شده واقعا خوبه ولی در مورد اتمسفر نمیتونم قضاوت کنم .

فاجعه !

همون مورد تاریک کردن شخصیت ها و پوشوندن جزییات ضعیف !

تو نسخه اصلی میشد احساس اون لحظه هارلی رو حدس زد ولی الان صورتش بی روحه .

قضاوت با خودت

معلومه کدوم روش بیشتر کار شده :)

...

اگه دقت کنی اون END تو سمت چپی رفته رو شونش
نمی شه صد در صد گفت بدتر شده! چون بین همین عکسایی که شما گذاشتی مقایسه ی تصویر هاروی (دو چهره) مسلما کیفیت به واسطه ی نور پردازی بهتر و کنتراست بیشتر توی ریمستر بیشتره ولی خوب توی عکسی که از قیافه ی استرنج گذاشتید ( و همینطور ابروهاش که خودتون ذکر کردید) کیفیت ریمستر و نور پردازیش فاجعه هست! اینی که من می بینم تو بعضی جاها بهبود داشته (تکسچر ها) و تو بعضی جا ها عقب رفته (موها و قیافه ها و بعضی جزئیات) . وقتی نسخه ی اصلی هنوز انقدر خوب و به روز دیده میشه به نظرم ساخت همچین ریمستری فقط حکم خالی کردن جیب ملت رو داشته چون به اندازه ی کافی بهبود نداشته !

یه چند روز سر نزدم فروم wb کلی تصویر جدید اومد :|
تو اسپویلر میذارم صفحه شلوغ نشه و گر نه چند تا تصویر جدیده صرفا :D مثل این که به یه عده ایمیل کردن ...
original

original

original

ظاهرا نسخه ی GOTY آرکام نایت هم قراره 28 جولای عرضه بشه.

کاش از خدا یه چیز دیگه می خواستم. :D
:| اینا چرا فکر جیب ما رو نمیکنن :(

آخرین ویرایش:

این یعنی کسانی که الان pre order کنند تو تاریخ 26 june در اختیارشون قرار میگیره واسه دانلود ؟ یا این که پیش خریدش به صورت دیجیتالی 26 june قرار میگیره ؟:D اخه بین 26 june تا 26 july که تاریخ عرضه نسخه فیزیکیه خیلی فاصله هست :|:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or