Batman : Return to Arkham معرفی شد .

mobile1199

_-[ BE THE BATMAN ]-_
Gold User
امروز برادران وارنر به شایعات پایان داد و این عنوان را به طور رسمی معرفی کرد .
این باندل که شامل دو بازی Arkham Asylum و Arkham City است ، توسط Virtuos به طور کامل و توسط موتور Unreal Engine 4 بازسازی شده و همین طور شامل تمامی DLC های منتشر شده برای این عناوین میباشد.
تاریخ انتشار این بسته ، 26 جولای است و قیمت آن نیز پیشبینی میشود $49.99 باشد .

تصاویر بازی :

تصویر جدید :

تصویر جدید (2):

تریلر منتشر شده :
لینک دانلود با کیفیت 1080p

منبع

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا احساس میکنم بازی از نظر Visual بهتر و قشنگ تر از AK به نظر میرسه :D
چونکه موتور گرافیکی AK انریل 3 بود، این یکی انریل 4 :دی

به لطف برادران وارنر گوگولی ما نسخه آخر رو که نتونستیم تجربه کنیم ... میگن سیستم های خودشون هم نکشیده بازیو اجرا کنه :)):| اینو ببینم جوری در میارن که انویدیا 1080 بتونه 60 فریم بگیره یا نه ...

پ.ن : تجربه این دو عنوان هم برا منی که بازی نکردم باحاله به شرط بهینه بودن

چقدر دوس دارم این شرکت یه بازی برای Arrow بسازه ... بتمن که تموم شد دیگه

الان دوستان چندتا عکس مقایسه فرستادن برام. باید بگم ریمستر ارخام اسلایلم واقعا افتضاحه :| به حدی که اول اشتباه گرفتم و فکر کردم نسخه اصلی نسخه بازسازی شده است!!! قشنگ خراب کردن اینا. اینجوری باشه از لیست من خط میخوره.

با تشکر از بهرام و راد @Bahram B @rod

الان دوستان چندتا عکس مقایسه فرستادن برام. باید بگم ریمستر ارخام اسلایلم واقعا افتضاحه :| به حدی که اول اشتباه گرفتم و فکر کردم نسخه اصلی نسخه بازسازی شده است!!! قشنگ خراب کردن اینا. اینجوری باشه از لیست من خط میخوره.

نگاه کن تصوير اول :| در حد نسل 7 هم نيست چه برسه 8 !

• Like
Reactions: sadegh93

افتضاحه یعنی اگه واقعا این باشه! :expressionless:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or