Batman: Arkham Origins | Xbox 360

پس یعنی فقط دیسک 2 به درد آنلاین می خوره ؟؟

شاید چلنج ها و اضافاتی داشته باشه که آفلاین هم بشه بازی کرد ؟؟ (مثلا همین عکسی که روش انداخته که میشه با دت استراک بازی کرد ) شاید مثل نسخه GOTY این دیسک دوم سر همین قضیه باشه

امروزه بازی هایی که میخوان یه سر و گردن از بقیه بالاتر باشن حتما باید در دو دیسک عرضه بشن چرا که هم برای مراحل اضافی یا حتی برای افزایش قدرت گرافیکی یا صوتی نیاز هست تا یک دسک دومی هم به بازی اضافه بشه

یکی در مورد
HD Content توضیح بده .​
اگر اشتباه نکنم اینو باید نصب کرد که کیفیت تکسچر ها رو بره بالاتر و اگه بازم اشتباه نکنم بازی هایی که با موتور frostbite ساخته میشدند HD C نیاز داشتند ! حالا چرا این بازی اینو میخواد ؟

یکی در مورد
HD Content توضیح بده .​
اگر اشتباه نکنم اینو باید نصب کرد که کیفیت تکسچر ها رو بره بالاتر و اگه بازم اشتباه نکنم بازی هایی که با موتور frostbite ساخته میشدند HD C نیاز داشتند ! حالا چرا این بازی اینو میخواد ؟
البته splinter cell blacklist هم نیاز به نصب پک hd داشت در حالی که با unreal engine 2.5 ساخته شده بود.
من خودم دیسک اولو گذاشتم نیازی به نصب pack hd نداره
با سفید ننویس:d

دو نسخه قبلی بازی بتمن هم بر روی 360 دو دیسک بود که فقط دیسک اول برای سینگل پلیر نیاز بود و این نسخه هم به همین ترتیب فقط برای بخش داستانی به یک دیسک نیاز دارید.

تنها نسخه goTy بود که برای نصب Content به دو دیسک نیاز بود.

دیسک دوم این بازی یقینا بخش مولتی پلیر بازی هست.

میشه بگید کجا و کی بتمن : تیمارستان آرکام و بتمن:شهر آرکام 2 دیسک بودند, که ما ندیدیم؟! 8-|
فقط نسخه GOTY شهر آرکام بود که 2 دیسک بود!

سلام دوستان من همین الان بازی رو گرفتم dvd 1 رو گذاشتم ارور disk not supported میده . مگه lt3 نباید باشه . این ارور مال lt2 بود مگه این بازی lt2 هست ؟ چکار کنم disk برنر دارم کاملم نصب میشه ( فقط dvd 1 رو گرفتم ) کسی همچین مشکلی داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or