Batman: Arkham Origins | Xbox 360

سلام دوستان من همین الان بازی رو گرفتم dvd 1 رو گذاشتم ارور disk not supported میده . مگه lt3 نباید باشه . این ارور مال lt2 بود مگه این بازی lt2 هست ؟ چکار کنم disk برنر دارم کاملم نصب میشه ( فقط dvd 1 رو گرفتم ) کسی همچین مشکلی داره؟

گرانقدر ایمیجی که کامپلکس لیک کرده توپولوژیش بلنکه باید پچ بشه وگرنه اروری که گفتی میده. موقع خرید دقت کنید به این چیزا.

گرانقدر ایمیجی که کامپلکس لیک کرده توپولوژیش بلنکه باید پچ بشه وگرنه اروری که گفتی میده. موقع خرید دقت کنید به این چیزا.

دوست گرانقدر تر اگه میشه بیشتر توضیح بده . تو فکر کن من آماتورم بابا:-s

الان من چه جوری پچ کنم؟ ممنون میشم بهم بگی..

بابا کسی تا حالا بازی complex پچ نکرده ؟ راهنمایی کنید لطفا

از دیسک ایمیج بگیرید
ایمیج رو با abgx آخرین ورژن باید پچ کنید به این صورت:
- در تب option گزینه verbosity level را به روی high بگذارید
- در تب auto fix گزینه auto fix thershold رو به روی level 3 بگذارید
- حالا ایمیج رو انتخاب کنید و در آخر روی گزینه launch کلیک کنید
- چند لحظه صبر کنید تا ایمیچ پچ بشه ، در پنجره ای که باز میشه میتونید مراحل رو ببینید.

یک ساعتی بازی کردم....

داستان بازی که جالب به نظر می رسه، ولی خوب هیجان AC رو به هیچ عنوان نداره. امیدوارم با جلوتر رفتن یکم پلات تویست یا چیزی مثل جریان سم AC پیدا شه تا داستان رو جالب تر کنه. نه که این که الان جالب نیست، هیجان زیادی نداره. هسته گیمپلی هم هیچ تغییر خاصی نداشته و یکم سخت تر شده. گفته بودن که Boss Fight ها سخت تر می شن، ولی من که چیزی ندیدم و همشون به اندازه AC بی چالش بودن. افت فریم هم بعضی جاها داره به شدت !
ولی شهر واقعا عالی طراحی شده، بخاری که از نفس بت من می آد بیرون از تمام جهات تو حلقم :دی برف ها که دیگه واقعا تهشن و یک دور تو خیابون راه برین تا به خفنیتش پِی ببرین :دی
فقط مونده مولتیش تا ببینیم چی جوریه. اشاره به کامیک بوکاش هم خیلی داره.

در کل عنوان خوبیه. منتظر نمرات هم هستیم.

خوب حالا یه نفر بگه دیسک دوم به تنهایی برای آنلاین قابل بازی کردن هست یا مثل Halo 4 باید روی دیسک اول نصب بشه و با دیسک اول آنلاین بازی انجام بشه ؟

خوب حالا یه نفر بگه دیسک دوم به تنهایی برای آنلاین قابل بازی کردن هست یا مثل Halo 4 باید روی دیسک اول نصب بشه و با دیسک اول آنلاین بازی انجام بشه ؟

کلا جداس اگه میخوای انلاین بزنی دوتا دیسک بگیر در غیر اینصورت فقط دیسک 1 بگیر

کلا جداس اگه میخوای انلاین بزنی دوتا دیسک بگیر در غیر اینصورت فقط دیسک 1 بگیر

اول میگی کلا جداست , بعد میگی اگه آنلاین میخوای بزنی هر دو رو بگیر , خلاصه کدومش ؟

مثلا Halo 4 دیسک دومش آنلاین بود ولی باید نصب میکردی روی دیسک اول و با دیسک اول بازی میکردی . و بر خلاف اون AC3 که دیسک دوم رو میزاشتی و آنلاین میزدی و نیازی هم به دیسک اول نداشتی

حالا منظور من اینه که اگه کسی فقط دیسک دوم رو بگیره میتونه آنلاین بازی کنه یا نه ؟

اول میگی کلا جداست , بعد میگی اگه آنلاین میخوای بزنی هر دو رو بگیر , خلاصه کدومش ؟

مثلا Halo 4 دیسک دومش آنلاین بود ولی باید نصب میکردی روی دیسک اول و با دیسک اول بازی میکردی . و بر خلاف اون AC3 که دیسک دوم رو میزاشتی و آنلاین میزدی و نیازی هم به دیسک اول نداشتی

حالا منظور من اینه که اگه کسی فقط دیسک دوم رو بگیره میتونه آنلاین بازی کنه یا نه ؟

دیسک یک فقط بخش داستانی و سینگل رو در بر می گیره، دیسک دوم هم فقط و به صورت جداگانه بخش مولتی پلیر و چند نفره. دقیقا مثل AC3. اگه می خوای فقط داستان روبازی کنین دیسک یک رو بگیرین، اگه می خواین فقط مولتی پلیر رو بازی کنین دیسک دو، اگر هم می خواید هردو بخش رو داشته باشین هردو دیسک.

مثالتم بذار assassin's creed 3.گفتی BF3 باز مسئله نصب HD PACK پیش میاد
yahoo_22.gif

راست می گی :|

آخرین ویرایش:
دیسک یک فقط بخش داستانی و سینگل رو در بر می گیره، دیسک دوم هم فقط و به صورت جداگانه بخش مولتی پلیر و چند نفره. دقیقا مثل BF3. اگه می خوای فقط داستان روبازی کنین دیسک یک رو بگیرین، اگه می خواین فقط مولتی پلیر رو بازی کنین دیسک دو، اگر هم می خواید هردو بخش رو داشته باشین هردو دیسک.
مثالتم بذار assassin's creed 3.گفتی BF3 باز مسئله نصب HD PACK پیش میاد :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or