Batman: Arkham Origins | PS3

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
^^
خیلی دوست داشتم نسخه فیزیکی ورژن پلی3 و ویتا رو همزمان سفارش بدم تا با هم بگیرم ولی حیف که نمیصرفید و دیجیتالی مجبور شدم بگیرم. وای خیلی حال میداد هر دوتا نسخه رو پکش رو داشته باشی:x

بابا تمام لذت بتمن آرکام ها گشتن تو شهر بود . Fast Travel چیه گذاشتن ؟ نقشه 2 برابر شده باشه که چه بهتر بیشتر میگردیم تو شهر :دی

ما هم بازی رو پری اوردر کردیم و یه تم قشنگ هم بهمون داد ... باید تا جمعه منتظر بمونیم واسه دانلود
کسی میدونه حجم بازی برای ریجن 1 چقدره؟؟؟

از دوستان کسی می دونه تفاون نسخه معمولی با Special Edition در چیه؟! حجم نسخه معمولی از نسخه ی Special Edition بیشتره!

فکر کنم تو معمولی زبان های مختلف چون هست حجمش بیشتره

خوب من هم یه 2 ساعتی بازی کردم.بازی خیلی جذابه .گیم پلی خوب داستان خوب .Travel fast هم اضافه شده کارمون رو راحت کرد
باس اولیشم خیلی خوب بود.فقط گرافیکش کمی پایین اومده نسبت به ورژن قبلی

خوب من هم یه 2 ساعتی بازی کردم.بازی خیلی جذابه .گیم پلی خوب داستان خوب .Travel fast هم اضافه شده کارمون رو راحت کرد
شما ورژن قبلی رو هم رو PS3 بازی کرده بودین ؟

من که هر دو تا یعنی special و angelic رو خریدم منتظرم برسه گرافیکش من تو ویدیوها دیدم اون قدر هم پایین نیومده در کل ولی نمیبینی بتمن نفس میکشه بخارش میاد بیرون از بینیش؟؟تو هیچ بازی این طور نبوده.نسخه pc هم که گرافیک خیلی خفنی خواهد داشت

نیم ساعت دیگه دانلودم تموم میشه ..
صبرم داره سرریز میشه ...
برا گرافیک هم فقط باید رو PC با Physx بازی رو انجام داد تا معنی واقعی فیزیک تو بازی رو درک کرد ...
فیزیک بتمن بهترین فیزیک نسل بود ...
تا وقتی نسخه pc بیاد و کرک شه یه بار باید رو PS3 تمومش کنم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or