Batman: Arkham Origins | PS3

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه بازی درست دامپ نشده باشه اصلا بالا نمیاد و بلک اسکرین میده یا فریز میکنه
الان من این نسخه به ظاهر خراب را 8 ساعت بازی کردم کوچکترین مشکلی نداشته
بله شاید شما درست میگید و به قول دوستمون زبانها حذف شده باشن
فقط حجمشون رو دیدم و یه دلیل دیگه اینه که نسخه هایی که معتبر نباشن تو abgx ثبت نمیکنند.
و حتی ممکنه یه فایل خیلی کم حجم هم تو بازی تاثیر داشته باشه ، من که فعلا" نتونستم دانلود کنم هر شب نتم قطعه :|

خوب یه 15 درصدی رفتم ...
بازی تو نگاه کلی سر تکاملیش رو حفظ کرده ...
گرافیک که تقریبا همونه منتهی نورپردازی خیلی بهتر شده ...انیمشن های بازی هم مانند قبل نرم و روون هست و مبارزه با باس فایت هام شاختر شدهdeathstroke که جای خود داره :d...اپگریدها و تجهیزات کاربردی بیشتر هم گنجونده شده
شهر هم دو برابر شده و طبعا محیط های جدیدی رو خواهی دید ...اما مهم ترین بخش که کشش رو ایجاد میکنه داستان بازی و به دنبالش کاراکترهای دوست داشتی کامیک بتمن که میشه گفت مهمونی گرفتن ...از مد هتر دیوانه که در مراحل فرعی مانند قبل هست تا انارکی و صد البته bane.
در اخر یکسری نو اوریهای ریزهم از سازنده جدید دیده میشه که بازی رو دلچسب تر کرده...راستی لباس جدیدی بتمن هم خیلی تو دل برو هست خصوصا اسیبهایی که میبینه ...

آخرین ویرایش:
بله شاید شما درست میگید و به قول دوستمون زبانها حذف شده باشن
فقط حجمشون رو دیدم و یه دلیل دیگه اینه که نسخه هایی که معتبر نباشن تو abgx ثبت نمیکنند.
و حتی ممکنه یه فایل خیلی کم حجم هم تو بازی تاثیر داشته باشه ، من که فعلا" نتونستم دانلود کنم هر شب نتم قطعه :|

بهتره دیگه بحث را ادامه ندیم فقط برای اطلاع رسانی بگم اون نسخه ای که تو abgx ثبت نشده دلیلش اینه که یه بابایی تو برزیل بازی زودتر به دستش رسیده دامپ کرده تو نت اپلود کرده و abgx هم فقط بازی هایی را ثبت میکنه که برای گروه های معروف مثل duplex imars و ... باشه.
همین الان بازی را تموم کردم واقعا حال داد فقط بخش داستانی بازی یکم کوتاه بود تقریبا 8 ساعت شد اما تا دلتون بخواد ماموریت های جانبی مونده که باید برم:d

بهتره دیگه بحث را ادامه ندیم فقط برای اطلاع رسانی بگم اون نسخه ای که تو abgx ثبت نشده دلیلش اینه که یه بابایی تو برزیل بازی زودتر به دستش رسیده دامپ کرده تو نت اپلود کرده و abgx هم فقط بازی هایی را ثبت میکنه که برای گروه های معروف مثل duplex imars و ... باشه.
همین الان بازی را تموم کردم واقعا حال داد فقط بخش داستانی بازی یکم کوتاه بود تقریبا 8 ساعت شد اما تا دلتون بخواد ماموریت های جانبی مونده که باید برم:d
خوب موفق باشی ،
منم منظورم اینه که طرف خودش بک آپ گرفته دیگه به خاطر همین ثبت نشده
شما تفاوتی بین یه گروه معتبر و یه شخصی که اولین باره بک آپ میگیره نمی بینی؟

آخرین ویرایش:
به اولین بخش مخفی کاری بازی رسیدم!
بازی از این لحاظ خصوصا توی هوش مصنوعی خیلی نا امیدم کرد!
امیدوارم در ادامه بهتر بشه ...
مبارزات خوبن ولی مخفی کاریش مشکل داشت!

مطمئنی بخش داستانی رو 8 ساعت بازی کردی ؟

- - -ویرایش - - -

به اولین بخش مخفی کاری بازی رسیدم!
بازی از این لحاظ خصوصا توی هوش مصنوعی خیلی نا امیدم کرد!
امیدوارم در ادامه بهتر بشه ...
مبارزات خوبن ولی مخفی کاریش مشکل داشت!

تنها ایرادی که میتونم بگیرم دوتا باگ دیدم که یکی رو مجبور شدم اون مرحله رو رست بدم و از اول برم
آخرین نفری که مونده و میخواستم ازش اتراف بگیرم رفته بود تو دیوار گیر کرده بود کاریم نیمتونستم انجام بدم8-|
یه مرحله هم رو پله طرف و زدم افتاد تو پله گیر بعد چند ثانیه اومد بیرون :d

منظورت چیه مخفی کاری مشکل داشت؟
یعنی اینکه چیدمان دشمنا تو محیط و رفتارشون مناسب و منطقی نبود!
مثلا از کنار یه دشمن رد میشی نمیفهمه! خیلی راحت میتونی بیهوشش کنی ...
البته فکر نکنید بده .. ولی بخش مخفی کاری سیتی و آسایلوم بهتر بود ...
حالا بذار جلوتر برم ببینم چطور میشه؟!

تا الان 50 درصد بازی رو رفتم و مراحل اصلیم تموم کردم به جریت بهترین بتمنیه که ساخته شده.اول از همه داستان اوایل بازی بی بخاره ولی رفته رفته طوفانی میشه و اخراش خیلی حماسی میشه.
داستان شخصی تر شده جنبه های شخصیتی بتمنو نشون میده که چجوری مغروره و الفرد بهش میگه از بقیه کمک بگیر و گوش نمیده اخرشم کم میاره و نتیجشو میبینه داستان عالیه.
نبردش با دث استروک بهترین مبارزس تو کل بازی:d
گیم پلی هم کلی پیشرفت کرده چه تو مبارزات و چه تو گجتها.گرافیکم جزیی پیشرفت کرده که از آنریل 3 بیشتر از این انتظار نمیره اخر نسلی.صداگذاریم که مثل همیشه عالی.
کلا بهترین بازی بتمنیه که تو این 3 نسخه وجود داره.البته نظرشخصیه.

یعنی اینکه چیدمان دشمنا تو محیط و رفتارشون مناسب و منطقی نبود!
مثلا از کنار یه دشمن رد میشی نمیفهمه! خیلی راحت میتونی بیهوشش کنی ...
البته فکر نکنید بده .. ولی بخش مخفی کاری سیتی و آسایلوم بهتر بود ...
حالا بذار جلوتر برم ببینم چطور میشه؟!
اره اینو اتفاقا تو اخرین ویدیو 17 دقیق گیم پلی دیدم مثلا داری با یه سری ادم میجنگی بعد یکی اون بقل عادی داره راه میره انگار تو باغ نیست!!! :d

دوستانی که سر تهیه نسخه PS3 شک دارن، تردید نداشته باشن! بازی هیچ مشکلی نداره... اگر تونستید نسخه اسپشیال رو تهیه کنید ;)
دوستان چهارمین بمبی که توی پل کار گذاشتن کجاست؟ من نمیتونم پیداش کنم :">

من يه سري ويدئو ازش ديدم !
واقعا" به نظرم فقط يه DLC شده براي بتمن اركام سيتي ! يعني حتي هيچ FEATURE خاصي رو عوض نكردن با اين كه بازي زمانش به قبل تر از بتمن هاي اصلي ه و مال زمانيه كه بتمن هنوز دارك نايت نشده هنوز سيلور بتمن بوده ! ( درست گفتم ؟:d )

اي كاش يه سري چيزهارو عوض كرده بودن كه ادم فكر نمي كرد در همون قالب يه سري دادن به ادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or