فقط نسخه کپی بازی اومده ؟ نسخه اریجینال و دانلودی چی ؟
نسخه ای که duplex ریلیز کرده 14.5 گیگه ولی نسخه 12.5 Special Edition ...معمولا" نسخه Special Edition حجمش باید بیشتر باشه
که نشون میده بازی درست دامپ نشده.
بله شاید شما درست میگید و به قول دوستمون زبانها حذف شده باشناگه بازی درست دامپ نشده باشه اصلا بالا نمیاد و بلک اسکرین میده یا فریز میکنه
الان من این نسخه به ظاهر خراب را 8 ساعت بازی کردم کوچکترین مشکلی نداشته
بله شاید شما درست میگید و به قول دوستمون زبانها حذف شده باشن
فقط حجمشون رو دیدم و یه دلیل دیگه اینه که نسخه هایی که معتبر نباشن تو abgx ثبت نمیکنند.
و حتی ممکنه یه فایل خیلی کم حجم هم تو بازی تاثیر داشته باشه ، من که فعلا" نتونستم دانلود کنم هر شب نتم قطعه
خوب موفق باشی ،بهتره دیگه بحث را ادامه ندیم فقط برای اطلاع رسانی بگم اون نسخه ای که تو abgx ثبت نشده دلیلش اینه که یه بابایی تو برزیل بازی زودتر به دستش رسیده دامپ کرده تو نت اپلود کرده و abgx هم فقط بازی هایی را ثبت میکنه که برای گروه های معروف مثل duplex imars و ... باشه.
همین الان بازی را تموم کردم واقعا حال داد فقط بخش داستانی بازی یکم کوتاه بود تقریبا 8 ساعت شد اما تا دلتون بخواد ماموریت های جانبی مونده که باید برم:d
منظورت چیه مخفی کاری مشکل داشت؟به اولین بخش مخفی کاری بازی رسیدم!
بازی از این لحاظ خصوصا توی هوش مصنوعی خیلی نا امیدم کرد!
امیدوارم در ادامه بهتر بشه ...
مبارزات خوبن ولی مخفی کاریش مشکل داشت!
بهتره دیگه بحث را ادامه ندیم فقط برای اطلاع رسانی بگم اون نسخه ای که تو abgx ثبت نشده دلیلش اینه که یه بابایی تو برزیل بازی زودتر به دستش رسیده دامپ کرده تو نت اپلود کرده و abgx هم فقط بازی هایی را ثبت میکنه که برای گروه های معروف مثل duplex imars و ... باشه.
همین الان بازی را تموم کردم واقعا حال داد فقط بخش داستانی بازی یکم کوتاه بود تقریبا 8 ساعت شد اما تا دلتون بخواد ماموریت های جانبی مونده که باید برم:d
به اولین بخش مخفی کاری بازی رسیدم!
بازی از این لحاظ خصوصا توی هوش مصنوعی خیلی نا امیدم کرد!
امیدوارم در ادامه بهتر بشه ...
مبارزات خوبن ولی مخفی کاریش مشکل داشت!
یعنی اینکه چیدمان دشمنا تو محیط و رفتارشون مناسب و منطقی نبود!منظورت چیه مخفی کاری مشکل داشت؟
اره اینو اتفاقا تو اخرین ویدیو 17 دقیق گیم پلی دیدم مثلا داری با یه سری ادم میجنگی بعد یکی اون بقل عادی داره راه میره انگار تو باغ نیست!!! :dیعنی اینکه چیدمان دشمنا تو محیط و رفتارشون مناسب و منطقی نبود!
مثلا از کنار یه دشمن رد میشی نمیفهمه! خیلی راحت میتونی بیهوشش کنی ...
البته فکر نکنید بده .. ولی بخش مخفی کاری سیتی و آسایلوم بهتر بود ...
حالا بذار جلوتر برم ببینم چطور میشه؟!