اون وقت کدوم DLC هست که دنیای بازی رو دو برابر بزرگ تر بکنه.بیش از 10 ساعت گیم پلی داشته باشه,صداگذاری اکثر کاراکتر ها تغییر کنه,BOSS فایت های چالش برانگیز به بازی اضافه کنه,دیتکتیو مد رو 180 درجه تغییر بده,داستان متفاوت با شخصیت های جدید اضافه کنه و دیگر مواردواقعا" به نظرم فقط يه DLC شده براي بتمن اركام سيتي ! يعني حتي هيچ FEATURE خاصي رو عوض نكردن با اين كه بازي زمانش به قبل تر از بتمن هاي اصلي ه و مال زمانيه كه بتمن هنوز دارك نايت نشده هنوز سيلور بتمن بوده ! ( درست گفتم ؟:d )
اون وقت کدوم DLC هست که دنیای بازی رو دو برابر بزرگ تر بکنه.بیش از 10 ساعت گیم پلی داشته باشه,صداگذاری اکثر کاراکتر ها تغییر کنه,BOSS فایت های چالش برانگیز به بازی اضافه کنه,دیتکتیو مد رو 180 درجه تغییر بده,داستان متفاوت با شخصیت های جدید اضافه کنه و دیگر موارد
اون وقت کدوم DLC هست که دنیای بازی رو دو برابر بزرگ تر بکنه.بیش از 10 ساعت گیم پلی داشته باشه,صداگذاری اکثر کاراکتر ها تغییر کنه,BOSS فایت های چالش برانگیز به بازی اضافه کنه,دیتکتیو مد رو 180 درجه تغییر بده,داستان متفاوت با شخصیت های جدید اضافه کنه و دیگر موارد
ببين رفيق اينهايي كه گفتي يه جورايي دقيقا" همون معني DLC ميشن ! دوبرابر كردن وسعت و گيم پلي و اين حرفها كار DLC ه
DETECTIVE MODE كه شما مي گي از عناصري بود كه قشنگ بود ولي ازش استفاده نكردن حالا يادشون افتاده برن تو كارش در مورد بقيه هم همينطوره
شما حتي حال و هواي بازي رو هم نگاه كني حتي طرز قرار گرفتن دوربين در هنگام باز كردن در و درهاي كانال هاي كولر مي بيني همون بتمن قبليه
از يه عنواني كه ميخواد جديد باشه انتظار بيشتري داشتم به شخصه
البته خوب شما طرفدار پر و پا قرص هستي بايد پشت بازي رو بگيري اما من روي اين موراد حساس ام و انچنان هم طرفدار بازي نيستم كه بخوام چشم پوشي كنم
ببين رفيق اينهايي كه گفتي يه جورايي دقيقا" همون معني DLC ميشن ! دوبرابر كردن وسعت و گيم پلي و اين حرفها كار DLC ه
DETECTIVE MODE كه شما مي گي از عناصري بود كه قشنگ بود ولي ازش استفاده نكردن حالا يادشون افتاده برن تو كارش در مورد بقيه هم همينطوره
شما حتي حال و هواي بازي رو هم نگاه كني حتي طرز قرار گرفتن دوربين در هنگام باز كردن در و درهاي كانال هاي كولر مي بيني همون بتمن قبليه
البته خوب شما طرفدار پر و پا قرص هستي بايد پشت بازي رو بگيري اما من روي اين موراد حساس ام و انچنان هم طرفدار بازي نيستم كه بخوام چشم پوشي كنم
عزیز برادر,AC نصف گاتهام رو تشکیل می ده.بازی سال دوم بتمن رو روایت می کنه.خب تا اون موقع قطعا AC تفاوت زیادی داشته با اونی که توی B:AC دیدیم داره.ببين رفيق اينهايي كه گفتي يه جورايي دقيقا" همون معني DLC ميشن ! دوبرابر كردن وسعت و گيم پلي و اين حرفها كار DLC ه
دکتر جواب شما رو دادن ولی میتونید یه DLC معرفی کنید که محیط رو دو برابر کرده باشه با یه داستان جدید و وسعت دادن به گیمپلی؟!ببين رفيق اينهايي كه گفتي يه جورايي دقيقا" همون معني DLC ميشن ! دوبرابر كردن وسعت و گيم پلي و اين حرفها كار DLC ه
من یک ماموریت بعدشم ...اگر سیو منو بخوای یک ماموریت خوب رو از دست میدی ...دوستان عزیز یکیتون میتونید سیوتون رو بعد ازبرام بذارید؟Locate The Black Mask ، بخش بعد از بانک
بازیم گیر داره نمیدونم چه مرگشه
ببین مهدی تو خودت طرفدار KZ2 هستی و انتظار داری که هر بازی که از این سری میاد علاوه بر پیشرفتهایی که داره حال و هوای KZ2 رو داشته باشه پس نباید انتظار داشته باشی که سری بتمن هم نسبت به اون چیزی که طرفداراش دوست دارن تغییر زیادی کرده باشه کلا حال و هوای Arkham City باید همین چیزی باشه که هست چون طرفدارهای این بازی من جمله خود من بازی رو اینجوری میپسندیم و دوست نداریم هر شماره از بازی که میاد سبک بازی و همه چیز رو به کلی تغییر بدن.شاید تغییرات اعمال شده توی بازی به چشم تو که طرفدار این بازی نیستی دیده نشه ولی واسه من و بقیه که عاشق این بازی هستیم پیشرفتهای بازی نسبت به قبل با توجه به پایبند بودن سازنده ها به ریشه های بازی خیلی هم خوب بودهببين رفيق اينهايي كه گفتي يه جورايي دقيقا" همون معني DLC ميشن ! دوبرابر كردن وسعت و گيم پلي و اين حرفها كار DLC ه
ع
یکی از کار های مهمی که WBM انجام داد عوض کردن صداگذار های بتمن و جوکر با توجه به زمان بود.اوایل خیلی ها اعتراض می کردن به این موضوع اما بعد از این که صدای هر دو رو شنیدم واقعا جا خوردم.دقیقا چیزی بود که از بتمن و جوکر جوان انتظار داشتم.