Batman: Arkham City | Xbox 360

سلام دوستان من بتمنو 2بار تا الان دیسکشو خریدم اما هردوتاشون یه مشکل مشترک دارند
اولی همون اوایل بازی دومی وسطای بازی ای error رو میدن و از بازی خارج میشن چیکار کنم کسی سالمشو داره که خودش تا اخر رفته باشه به من بده Downlodable content Issue
Damaged downloadable content detected.
If it is corrupt please download it again, or delete it using the xbox dashboard.
کسی میدونه ای اررور واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک:(

دوستان یک جا هست با زاسز با تلفن حرف میزنیم ولی یک جا دیگه هیچ علامتی نمیاد مشکلش چیه باید چه کار کرد

وقتی داری تو مپ میچرخی به صورت تصادفی زنگ تلفن ها به صدا در میاد و اون موقع دوباره میری باهاش صحبت می کنی.

سلام دوستان من بتمنو 2بار تا الان دیسکشو خریدم اما هردوتاشون یه مشکل مشترک دارند
اولی همون اوایل بازی دومی وسطای بازی ای error رو میدن و از بازی خارج میشن چیکار کنم کسی سالمشو داره که خودش تا اخر رفته باشه به من بده Downlodable content Issue
If it is corrupt please download it again, or delete it using the xbox dashboard.

دقیقا همین ارور رو برای منم می ده.
اول های بازی که می ری چند تا آدم می کشی و بعد باید بری توی ساختمون
دکمه A(برای ورود به ساختمون) رو که می زنم همین ارور رو می ده.
FIFA هم همچین اروری می داد.

خب دوستان batman: arkham city توانست جایزه ی بهترین بازی اکشن و بهترین کارکتر برای جوکر را به دست بیاورد و بر طبق شواهد و گفته های نامعلوم سازنده های این بازی در VGA 2011 بتمن بعدی در راه خواهد بود با عنوان Batman:Arkham World باید ببینیم شاهکار بعدی راک استادی چطور خواهد بود ؟؟!!!

دوستان یک جا هست با زاسز با تلفن حرف میزنیم ولی یک جا دیگه هیچ علامتی نمیاد مشکلش چیه باید چه کار کرد

وقتی داری تو مپ میچرخی به صورت تصادفی زنگ تلفن ها به صدا در میاد و اون موقع دوباره میری باهاش صحبت می کنی.
البته تصادفی هم نمیاد . اگه بخایی سریعتر انجام بدی ماموریت هاش رو برو تو قسمت ماموریت های فرعی و روی ماموریت زس برو تا روی نقشه نشون بده کجا بری

آره دوسته عزيز من همونو رفتم اما باز همون لباس امده بود:( ، بايد جايی انتخاب کنم؟
راستش من خودم امتحان نکردم! شاید باید مثل catwoman دانلود بشه یا یه همچین چیزایی؟
من دیسک اولی که گرفتم این ارور رو میداد (همون اولش). دفعه دوم از یه جای مطمئن گرفتم که خودش با ضمانت رایت میکرد. مشکل حل شد.

کسی میدونه دیسک سالم ای بازیو از کجا میتونم تهیه کنم یه اگه یه سایت بهم معرفی کنید ممنون میشم یا یه ادرس بهم بدید
کمممممممممممممممممک

منم دقیقا همین مشکلو دارم . از جایی که همیشه خرید میکنم گرفتم و از بین 10-15 تا بازی فقط این بتمن ارور میده و ارورش هم نمیگه مشکل از دیسکه میگه Downlodable content Issue . خیلی عجیبه ! باید حتما یه بار دیگه بخرم ؟

منم دقیقا همین مشکلو دارم . از جایی که همیشه خرید میکنم گرفتم و از بین 10-15 تا بازی فقط این بتمن ارور میده و ارورش هم نمیگه مشکل از دیسکه میگه Downlodable content Issue . خیلی عجیبه ! باید حتما یه بار دیگه بخرم ؟
دیسک قبلی من که مشکل داشت هم دقیقا همون ارور رو میداد. من تو مشهد از "ممتاز" گرفتم، آدرس سایتش یادم نیست. دیسکش هیچ جا یه ذره هم گیر نکرد.

مشکل در حل معماهای ریدلر
ببخشید دوستان دهنم سرویس شد.
من رسیدم یه جایی که ریدلر یه نفر رو بسته به یه تخت و بعد از بالا سه تا بشکه میاد پایین،
بعد بشکه ها جا به جا میشن و ازم میپرسه که مرده زیر کدوم بشکس؟
من هرکدوم از اون 3 تا علامتهای زیر بشکه ها رو میزنم مرده زیر یکی دیگس و اخرش میسوزه.
100% هم بشکه درست رو انتخاب میکنم ولی باز میسوزه.
کفرم رو دراورده،میخوام سرم رو بکوبم توی مانیتور.
باید چی کار کنیم؟

پیشاپیش تشکر میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or