Arch Enemy
کاربر سایت
تو newgame نیست. بعد از اینکه یک بار بازیو تموم کنی یه چیزی به اسم new game+ تو صفحه اصلی باز میشه. باید با اون بری.
آره دوسته عزيز من همونو رفتم اما باز همون لباس امده بود
، بايد جايی انتخاب کنم؟تو newgame نیست. بعد از اینکه یک بار بازیو تموم کنی یه چیزی به اسم new game+ تو صفحه اصلی باز میشه. باید با اون بری.
، بايد جايی انتخاب کنم؟بچه ها مستر فریز را چه طوری از اون محفظه آزاد کنم میشه راهنمایی کنید پای بازی هستم

دوستان یک جا هست با زاسز با تلفن حرف میزنیم ولی یک جا دیگه هیچ علامتی نمیاد مشکلش چیه باید چه کار کرد
سلام دوستان من بتمنو 2بار تا الان دیسکشو خریدم اما هردوتاشون یه مشکل مشترک دارند
اولی همون اوایل بازی دومی وسطای بازی ای error رو میدن و از بازی خارج میشن چیکار کنم کسی سالمشو داره که خودش تا اخر رفته باشه به من بده Downlodable content Issue
Damaged downloadable content detected.
If it is corrupt please download it again, or delete it using the xbox dashboard.
کسی میدونه ای اررور واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک![]()
دوستان یک جا هست با زاسز با تلفن حرف میزنیم ولی یک جا دیگه هیچ علامتی نمیاد مشکلش چیه باید چه کار کرد
البته تصادفی هم نمیاد . اگه بخایی سریعتر انجام بدی ماموریت هاش رو برو تو قسمت ماموریت های فرعی و روی ماموریت زس برو تا روی نقشه نشون بده کجا بریوقتی داری تو مپ میچرخی به صورت تصادفی زنگ تلفن ها به صدا در میاد و اون موقع دوباره میری باهاش صحبت می کنی.
راستش من خودم امتحان نکردم! شاید باید مثل catwoman دانلود بشه یا یه همچین چیزایی؟آره دوسته عزيز من همونو رفتم اما باز همون لباس امده بود، بايد جايی انتخاب کنم؟
من دیسک اولی که گرفتم این ارور رو میداد (همون اولش). دفعه دوم از یه جای مطمئن گرفتم که خودش با ضمانت رایت میکرد. مشکل حل شد.سلام دوستان من بتمنو 2بار تا الان دیسکشو خریدم اما هردوتاشون یه مشکل مشترک دارند
اولی همون اوایل بازی دومی وسطای بازی ای error رو میدن و از بازی خارج میشن چیکار کنم کسی سالمشو داره که خودش تا اخر رفته باشه به من بده Downlodable content Issue
Damaged downloadable content detected.
If it is corrupt please download it again, or delete it using the xbox dashboard.
کسی میدونه ای اررور واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک![]()
البته تصادفی هم نمیاد . اگه بخایی سریعتر انجام بدی ماموریت هاش رو برو تو قسمت ماموریت های فرعی و روی ماموریت زس برو تا روی نقشه نشون بده کجا بری
دیسک قبلی من که مشکل داشت هم دقیقا همون ارور رو میداد. من تو مشهد از "ممتاز" گرفتم، آدرس سایتش یادم نیست. دیسکش هیچ جا یه ذره هم گیر نکرد.منم دقیقا همین مشکلو دارم . از جایی که همیشه خرید میکنم گرفتم و از بین 10-15 تا بازی فقط این بتمن ارور میده و ارورش هم نمیگه مشکل از دیسکه میگه Downlodable content Issue . خیلی عجیبه ! باید حتما یه بار دیگه بخرم ؟