Batman: Arkham City | Xbox 360

[FONT=&amp]دوستان چند تا سوال راجب داستان بازی دارم ممنون میشم جواب بدین[/FONT]
جوکر وقتی بتمن رو به ویلچر بسته بود خیلی راحت میتونست دخلش رو بیاره، چرا این کار رو نکرد؟ و راجب چی حرف زدن؟
پنگون چرا مستر فریز رو زندونی کرده بود؟ و قضیه اون زن نینجا چی بود؟ چرا گذاشت بره؟
جوکر در هر صورت میمرد! با زندانی کردن و آلوده کردن بتمن میتونست درمانش رو پیدا کنه.
اون رو نمیدونم دقیقا چرا شاید بخاطر قابلیت های فریز بود. اما اون زن نینجا یکی از اعضای League of Assassins بود. یه نکاتی توی Batman Begins از این گروه میشه پیدا کرد! و راجب Ra's هم حرف میزدن و چون خون Ra's برای فراهم کردن درمان لازم بود بتمن رفت دنبالش.

اقا یه سوال دارم:

این یارو پنگویین رو چجوری بکشم ؟ رو یه سکو واستاده تیر میزنه لطفا بگید.

جواب:
شما باید بری پیش مستر فریز راجبه اسلحه که دست پنگوئن هست سوال کنی بهت یه دستگاه میده تو منو سمت چپ تو لیست وسایلت هست که موقع شلیک به سمت پنگوین بگیری رو اسلحه قفل میکنه جلوی شلیک کردنش رو میگیره بعد راحت میری جلوش و میزنیش و دمو نشون میده

جواب:
شما باید بری پیش مستر فریز راجبه اسلحه که دست پنگوئن هست سوال کنی بهت یه دستگاه میده تو منو سمت چپ تو لیست وسایلت هست که موقع شلیک به سمت پنگوین بگیری رو اسلحه قفل میکنه جلوی شلیک کردنش رو میگیره بعد راحت میری جلوش و میزنیش و دمو نشون میده

خب کجاس این مستر فریز؟ ادرسشو میگی؟

خب کجاس این مستر فریز؟ ادرسشو میگی؟

دوست عزیز از در پشت سرت بیا بیرون .میای به همون منطقه یخی که کوسه توی ابه بعد سه مسیر داری .روبر و چپ وراست. که شما باید بری دست راست اونجا رو ادامه بده به freeze میرسی.

---------- نوشته در 02:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 PM ارسال شده بود ----------

دوستان چرا داستان اصلی انقدر کمه ؟تو 35% تموم میشه.

Last edited by a moderator:
سوال

بعد از این که اون یارو که شمشیره خودش میره تو شیکمش بعد جوکر میگه دختر همون یارو رو دزدیده میریم سمت جوکر پر آدمه همه با لیزر منتظرت هستن چجوری ردش کنم

ویرایش: لطفا از اسپویلر استفاده کنید.

بعد از این که اون یارو که شمشیره خودش میره تو شیکمش بعد جوکر میگه دختر همون یارو رو دزدیده میریم سمت جوکر پر آدمه همه با لیزر منتظرت هستن چجوری ردش کنم
باید همه اسنایپرها رو بکشی

سلام دوستان. یه جا گیر کردم اوایل بازیه.
یه جا 3تا چراغه باید با batarang بزنم خاموش کنم ولی زود روشن میشن. من هرچی سریع میزنم نمیشه. یه دوستی به نام hoom تو صفحه های قبلی گفتن با گرفتن lt و سپس زدن 3 بار b میزنه سریع. ولی نشد. لطفا راهنمایی کنید.

سلام دوستان. یه جا گیر کردم اوایل بازیه.
یه جا 3تا چراغه باید با batarang بزنم خاموش کنم ولی زود روشن میشن. من هرچی سریع میزنم نمیشه. یه دوستی به نام hoom تو صفحه های قبلی گفتن با گرفتن lt و سپس زدن 3 بار b میزنه سریع. ولی نشد. لطفا راهنمایی کنید.
شما باید دکمه ی LT رو چند بار پشته سر هم بزنی.LT+B رموت چارج پرتاب میکنه که اصلا تاثیری نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or