Batman: Arkham City | Xbox 360

چقدر این object ها مزخرفه.باز اینجا گیر کردم.تروفی هایی که علامت سواله رو چطور بدست بیارم:
yvbovrmfrba6v8i74kt.jpg
این علامت سوال با اون یکیا فرق میکنه شما باید گروگان ازاد کنی اگه بری اونجا یه علامت سوال روی دیوار میبینی برو روش دکمه ی A رو بزن;)

این علامت سوال با اون یکیا فرق میکنه شما باید گروگان ازاد کنی اگه بری اونجا یه علامت سوال روی دیوار میبینی برو روش دکمه ی A رو بزن;)

مرسی از جوابت.مرسی از جوابت.اون علامت سوال کوچیکارو واقعا نمیدونم چکارش کنم.هیچی علامت سوالی هم نزدیکشون نیست بزنمش.یکسشون اینجوری:
7e0yae58klua0xtbmv5j.jpg

آخرین ویرایش:
اینو که میدونم ولی صفحات قبلی و بعدی که جایی واسه اپگرید کردن نیست یکیش نقشه هست و یکیش واسه معرفی کارکترها !!
باید rb,lb بزنی تا بین زیر مجموعه های صفحه آپگرید سویچ کنه!:d
من موندم این killer croc کجای بازی بود:-/
یه حضور خیلی کوتاه داشت.اونجایی که میخواستیم از فاضلاب بیایم بیرون یه در بسته بود و یه جایی بود که باید با Batrang یه دکمه رو میزدیم تا در باز بشه.وقتی batrang رو پرت میکردی یهو این Killer croc میومد و اون سویچ رو هم خراب میکرد.......
+
من هنوز اون 2 تا کوئست رو رد نکردم:
عکسی چیزی نیست که محل قتل های serial killer رو نشون بده؟(توی نقشه هر جسدی که پیدا میکنیم علامت میزنه)
+
اون کوئستی ک هیه یارو روی سقف ها علامت میزاره!3 تا از علامت ها رو پیدا کردم ولی او نیکی رو هرچقدر گشتم پیدا نکردم.(توی اون قسمت از نقشه که مخفیگاه جوکر بود.روی کدوم ساختمون وایساده اونجا؟
+
اگه کسی این 2 تا ساید کوئست رو تموم کرده یه عکس از نقشه بازیش بزاره لطفا.......

یه حضور خیلی کوتاه داشت.اونجایی که میخواستیم از فاضلاب بیایم بیرون یه در بسته بود و یه جایی بود که باید با Batrang یه دکمه رو میزدیم تا در باز بشه.وقتی batrang رو پرت میکردی یهو این Killer croc میومد و اون سویچ رو هم خراب میکرد.......
+
عکسی چیزی نیست که محل قتل های serial killer رو نشون بده؟(توی نقشه هر جسدی که پیدا میکنیم علامت میزنه)
+
اون کوئستی ک هیه یارو روی سقف ها علامت میزاره!3 تا از علامت ها رو پیدا کردم ولی او نیکی رو هرچقدر گشتم پیدا نکردم.(توی اون قسمت از نقشه که مخفیگاه جوکر بود.روی کدوم ساختمون وایساده اونجا؟
+

دقیق یادم نیست ولی انگار روی جرثقیل وایساده بود خیلی هم بلند بود

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

مرسی از جوابت.مرسی از جوابت.اون علامت سوال کوچیکارو واقعا نمیدونم چکارش کنم.هیچی علامت سوالی هم نزدیکشون نیست بزنمش.یکسشون اینجوری:
7e0yae58klua0xtbmv5j.jpg
عزیز ببین میدونم کدومو میگی ولی من موندم چجوری توضیح بدم باید حتما یه ویدیو ببینی.اونجا 3 تا علامت سوال هست درسته؟؟خب شما برو بالای سختمونی عکسشو گزاشتی از اونجا GLIDE کن روی علامت سوالی که روبروت قرار دارهبعدش 2 بار پشت سر هم A بزن تا دوباره GLIDE کنی برای علامت بعدی بعدش باز 2 بار A رو بزن روی علامتی که روی زمین هست GLIDE کن.در اخر اینو بگم از این جور CHALLENGE ها خیلی هست اگه اینو بتونی بقیه حله;)

+
+
+
کلا سه تا جسده یکیش که معلومه دومی کناره ساختمون ACE CHEMICALS هست سومی رو هنوز پیدا نکردم تنها SIDE MISSION که توش گیر کردم همینه

من نمیدونم چرا اصلا با این بازی نمیتونم ارتباط بر قرار کنم . هیچ راهی نداره که بشه تو بازی راهنمایی گرفت و فهمید که مثلا الان باید کجا بریم .؟ بعضی جاهاش واقعا اعصاب خورد کن میشه .

من نمیدونم چرا اصلا با این بازی نمیتونم ارتباط بر قرار کنم . هیچ راهی نداره که بشه تو بازی راهنمایی گرفت و فهمید که مثلا الان باید کجا بریم .؟ بعضی جاهاش واقعا اعصاب خورد کن میشه .
شما احتمالا نسخه ی قبل رو بازی نکردی چون باید به روند بازی عادت کنی.

همیشه صحبت های خوده بتمن رو گوش بدین بهترین راهنمایی هست :دی

خوب فقط این یکی مونده تو نقشه دیگه مخم نمیتونه حلش کنه:
qblp0v0tcpmass3ocev.jpg

راحترینشه :دی با اون که یخ تولید میکنه بزن تو اون جایی که بخار بیرون میاد همین...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or