همون دیسک روی دستگاه دیگه میره تو بازی.دستگاه من جی تگ با التی 2دوست عزیز چند نفر چند صفه قبل هم پرسیدن اما جواب ندادن یا جواب نداره یا راه حل فقط هرکی بازی کرده میگه بازی کردم بقیه هم مثل ما تو کفندوستان بازی من تو بازی میره ولی همون اول که میخوام تو هارد بریزم ارور میده که دیسک کثیفه . اشکال از رایته یا طبیعیه؟؟
دوست عزیز چند نفر چند صفه قبل هم پرسیدن اما جواب ندادن یا جواب نداره یا راه حل فقط هرکی بازی کرده میگه بازی کردم بقیه هم مثل ما تو کفن
من خودم ریختم تا 100 هم رفته کاملم شده اما اجرا نمیشه.[/QU
مال من میره تو بازی ولی رو هارد نمیریزه
اینکه دیگه سوال نمیخواد.خوب معلومه دیگه LT 2.0 میخوادش.با LT1.9 هم کار میکنه یا فقط LT2 میخواد؟
همینجوری برو و آزاد کن تا خودش بگو گروگان بعدی کجاست.بعدش که گفت دیگه تروفی آزاد نکن و برو سراغ گروگان و نجاتش بده و بعدش هم دوباره تروفی آزاد کن و این سیکل رو هی تکرار کن.
جالبه اکثر کسانی که بازی رو تموم کردن میان و میگن که پایان بازی خوب نبود و سازنده ها باید بیشتر روش کار می کردن ولی یک سری از افراد می شینن و میگن که کجا پایان بازی بد بود؟ شما بیشترمی دونی یا سازنده ها؟؟؟!!!
عزیز شما مگه گروگان اولو ازاد نکردی؟ خوب بقیه هم به این روال پیش میره.شما باید بری کنار اون علامت سوال دکمه ی A رو بزنی.قبل از تروفی ها چیزی رو نقشه نبود؟
الان یه علامت رو نقشه هست اونجا یه دیوار هست با یه علامت سوال بزرگ یعنی الان باز شده یا باید بازم تروفی بگیرم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk