Batman: Arkham City | Xbox 360

اقا یکی کمک کنه هر کار میکنم اجرا نمیشه چیکار کنم میریزم روی هارد مینویسه کامل دانلود نشده از روی دیسکم انریدیبل دیسک میده:(( همون دیسک روی دستگاه دیگه میره تو بازی.دستگاه من جی تگ با التی 2

واقعا بازی تاپی است چون من با شماره قبلیش زندگی کردم همه چیش در اوردم به تمام زیر و بم های این شماره اشنام سریع بازی بگیرید ولی دو سوال
1-اگر همه ی side quiest ها رو برم همه ی کاراکتر ها باز میشن تو اون قسمت عکسشون و مشخصاتشون معلوم شه؟
2- الان یک combo رو گرفتم گیر کردم چجوری بزنم؟ اینه b فلش به سمت راست + x این فلش به راست که با b میزنم کاری نمیکنه یعنی اون کار نمیکنه هی لباسش تکون میده لطفا بگید منظور از اون چیه چجوری باید بزنم؟
الان خیلی دارم حال میکنم از یک طرف تو ماموریت ها با mr freez درگیرم از side quiest ها هم با این zssas واقعا بازی رو عالی بالانس کردن بتمن زنده کرد rock steady

دوستان بازی من تو بازی میره ولی همون اول که میخوام تو هارد بریزم ارور میده که دیسک کثیفه . اشکال از رایته یا طبیعیه؟؟
دوست عزیز چند نفر چند صفه قبل هم پرسیدن اما جواب ندادن یا جواب نداره یا راه حل فقط هرکی بازی کرده میگه بازی کردم بقیه هم مثل ما تو کفن

دوست عزیز چند نفر چند صفه قبل هم پرسیدن اما جواب ندادن یا جواب نداره یا راه حل فقط هرکی بازی کرده میگه بازی کردم بقیه هم مثل ما تو کفن

خوب کسی بوده که بتونه بازی رو رو هارد بریزه؟ یعنی همه دارن از رو دیسک بازی میکنن؟

همینجوری برو و آزاد کن تا خودش بگو گروگان بعدی کجاست.بعدش که گفت دیگه تروفی آزاد نکن و برو سراغ گروگان و نجاتش بده و بعدش هم دوباره تروفی آزاد کن و این سیکل رو هی تکرار کن.
جالبه اکثر کسانی که بازی رو تموم کردن میان و میگن که پایان بازی خوب نبود و سازنده ها باید بیشتر روش کار می کردن ولی یک سری از افراد می شینن و میگن که کجا پایان بازی بد بود؟ شما بیشترمی دونی یا سازنده ها؟؟؟!!!

قبل از تروفی ها چیزی رو نقشه نبود؟
الان یه علامت رو نقشه هست اونجا یه دیوار هست با یه علامت سوال بزرگ یعنی الان باز شده یا باید بازم تروفی بگیرم؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

قبل از تروفی ها چیزی رو نقشه نبود؟
الان یه علامت رو نقشه هست اونجا یه دیوار هست با یه علامت سوال بزرگ یعنی الان باز شده یا باید بازم تروفی بگیرم؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
عزیز شما مگه گروگان اولو ازاد نکردی؟ خوب بقیه هم به این روال پیش میره.شما باید بری کنار اون علامت سوال دکمه ی A رو بزنی.

يه سؤال..

شماره يک اين بازی بی نظير بود..مخصوصاً با باس های غول پيکرش...

يه غولی بود تو شماره 1 اين بازی که بسيار عظيم بود و شما در مقابلش پشمم نبودی..آيا از اون غولا تو اين شمارم هست ؟ به خاطر اين که داستان اسپويل نشه و روندی از بازی نبينم تو tube ديگه سرچ نزدم. :ی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or