Batman: Arkham City | Xbox 360

بازی رو میریزم تو هارد بعد میرم تو بازی ارور میده وقتی ok میکنم ریست میشه
ace combat
driver
این دوتا بازی هم همینطورن
دوست عزیز اگه همون ارور رو میگی که نوشته failed to authorize disk باید کش دستگاهتو پاک کنی و ممکنه هر دفعه که بازی رو میزاری همین مشکل پیش بیاد و دوباره باید پاک کنی...

آخرین ویرایش:
....
اونجا که اولین بار رویا میبینه بعد اینکه جام رو مینوشه !!! باید اونجا چی کار کنم ؟! پرواز میکنم ولی هر کاری میکنم به ستون یخیه نمیرسم!!!

من دوباره گیر کردم .
یه جا هست که سه تا فلکه وجود داره که باید کلید هر سه تاشونو خاموش کنیم تا راه باز شه . میگه این کار را با quick botarang انجام بدیم ولی من نمیدونم چه طور این کارو بکنم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

من دوباره گیر کردم .
یه جا هست که سه تا فلکه وجود داره که باید کلید هر سه تاشونو خاموش کنیم تا راه باز شه . میگه این کار را با quick botarang انجام بدیم ولی من نمیدونم چه طور این کارو بکنم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

3 تاش رو پشت سره هم پرت کن ! 3 بار دکمه رو سریع بزن

درخواست راهنمایی در یکی از مراحل:

دوستان اوایل بازی فکر کنم باشه اونجایی که برای اولین بار میریم به مقر جوکر یه آب هست که میگه داغه و نمیشه ازش رد شد.اون حلقه آهنی رو هم با batclaw میگیرم ولی وقتی A رو میزنم یکم اونو میکشه ولی ولش میکنه.چطوری رد کنم اونجا رو؟

آخرین ویرایش:
....
اونجا که اولین بار رویا میبینه بعد اینکه جام رو مینوشه !!! باید اونجا چی کار کنم ؟! پرواز میکنم ولی هر کاری میکنم به ستون یخیه نمیرسم!!!
وقتی پرواز کردی RT رو نگه دار(اونجایی که خط آبیه میره سمت پایین)بعد باید تو یه وقت مناسب آنالوگ سمت چپ رو بدی پایین و دستت رو از روی RT برداری تا اوج بگیره.........

واقعا از نظر من object ها خیلی مسخرست.2 ساعت میخواد فکر کنی چکار کنی.الان اینجا گیر کرده:
میگه jammer رو قبل از ورود به کلیسا off کن یه چیزی تو همین میه ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or