Batman: Arkham City | Xbox 360

عزیز همون جایی که پلیسارو ازاد کردی بیا بیرون رو به روی همونجا یه در دیگه وجود داره(به نقشه نگاه کن)برو اونجا mr.freeze زندانی شده اونوازاد کن بهت یه وسیله میده که میتونی باهاش اسلحه یخی رو از کار بندازی(باید بهش نزدیک شی);)

---------- نوشته در 04:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:54 PM ارسال شده بود ----------

یه خورده اینور اونور کون جا خالی بده بچسب بهش بعدش بزنش.
:|/:)

---------- نوشته در 05:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:56 PM ارسال شده بود ----------

این کارا رو کردم یه جا رو نقشه مشخص کرده برای نفر دوم اونجا که میرم هیچی نیست

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ببین دوست عزیز برای ازاد کردن هر گروگان باید تعداد معینی تروفی ازاد کنی !!! (بعد از ازاد کردن گروگان اول با اون فرکانسی که بهت میده ارتباط برقرار کن riddler خودش میگه که هنوز نمیتونی!!!! )من خودم تا گروگان سوم ازاد کردم خیلی سخته!!!بعضی از تروفی ها واقعا سختن!!!!

دوستان اون قسمت که میری تو موزه پلیسارو آزاد میکنی بعد میری پیش پنگوئن یه تفنگ داره که یخ میزنه! چجوری باید زدش؟

باید بری مستر فریز رو پیدا کنی بعد بقلش یه دیوار کاذبه با ژل انفجاری بیارش پایین بعد یه مبارزه میکنی بعد مبارزه برو با فریز حرف بزن بعد میگه برو لباسشو اسکن کن بعد ااسکن کردن یه گجت بهت اضافه میشه سریع یخورده به پنگوءن نزدیک شو بعد رو تفنگش نشونه بگیر ار تی رو نگه دار بعد که تفنگش از کار افتاد برو بزنش دیگه توضیح از این کامل تر نمیشه :d

دوستان برای پیدا کردن گروگان های ریدلر(البته بعد از اینکه تروفی هاشو باز کردید!) باید برید به محلی که علامت میده و توی همون ساختمونی که نشون میده باید با فعال کردن حالت Detective Mode روی دیوار اون ساختمون دنبال علامت سوال بزرگ بگردید و برید سمتش و بتمن دیوار رو می شکونه و مراحل آزادسازی گروگان شروع میشه!

دوستان برای پیدا کردن گروگان های ریدلر(البته بعد از اینکه تروفی هاشو باز کردید!) باید برید به محلی که علامت میده و توی همون ساختمونی که نشون میده باید با فعال کردن حالت Detective Mode روی دیوار اون ساختمون دنبال علامت سوال بزرگ بگردید و برید سمتش و بتمن دیوار رو می شکونه و مراحل آزادسازی گروگان شروع میشه!

چند تا تروفی؟تروفی همه villain ها؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

من یه جورایی همون اول بازی گیر کردم :
تو همون نیم ساعت اول اونجا که کت وومن را نجات میدیم ، بعد وارد یه کلیسا میشیم که چهار نفر دشمن وجود داره و دو نفرشون تفنگ دارن .
راستش من یکی دو بار رفتم تا با مشت و لگد اون دو تفنگدارو بکشم ولی سه تا تیر میخورم و میمیرم .
کشتن اون دو نفر چه جوری هست ؟ قلق خاصی داره ؟

ویرایش:
با دیوار بودم اسپویلر رو رعایت کنین؟!!!

Last edited by a moderator:
من یه جورایی همون اول بازی گیر کردم :
تو همون نیم ساعت اول اونجا که کت وومن را نجات میدیم ، بعد وارد یه کلیسا میشیم که چهار نفر دشمن وجود داره و دو نفرشون تفنگ دارن .
راستش من یکی دو بار رفتم تا با مشت و لگد اون دو تفنگدارو بکشم ولی سه تا تیر میخورم و میمیرم .
کشتن اون دو نفر چه جوری هست ؟ قلق خاصی داره ؟

ویرایش:
با دیوار بودم اسپویلر رو رعایت کنین؟!!!

RB رو بزن از این ور به اون ور برو تا برسی به پشتشون اروم بیا پایین و Y رو بزن تا 2 نفر رو همزمان باهم بکشه...

Spoil Alert ( End of the game ) Alert ...

بالاخره تموم شد ... واقعاً نسبت به Arkham Asylum خیلی بهتر بود و در کل بخوام بگم عالی بود .

متاسفانه همون طور که حدس میزدم اگه شخصیت کَتومَن رو آزاد نکنید خیلی قشنگ یک روی دیگه داستان رو از دست میدین !! به کل Two-Face و احتمالاً یکی دو شخصیت دیگه از دستتون میره ...

و متاسفانه باز هم سازندگان تو قرار دادن دو سه تا باس فایت درست حسابی و فایت جالب و وقت گیر با یسری باس فایتای بیخود ( مخصوصاً باس فایت آخر بازی که به نظر خودم فاجعه بود ) نا امیدم کردن چون واقعاً تو این شماره انتظار باس های چالش بر انگیز رو داشتم ...

پایان بازی خیلی غم انگیز شد ... چون دقیقاً دو نفری که نمیخواستم مردن . جوکر و مخصوصاً تالیا که خیلی دوسش داشتم :(

من تو یکی از side mission ها گیر کردم همونی که اولش یه جسد افتاده زمین صورتشو با پارچه پوشیده شده جسدو بررسی میکنم رد پا رو دنبال میکنم میرسم اخرش هیچیمیگه شواهد بیشتری پیدا کن دیگه باید کجارو بگردم:( کمک!!!!!!

چند تا تروفی؟تروفی همه villain ها؟
همینجوری برو و آزاد کن تا خودش بگو گروگان بعدی کجاست.بعدش که گفت دیگه تروفی آزاد نکن و برو سراغ گروگان و نجاتش بده و بعدش هم دوباره تروفی آزاد کن و این سیکل رو هی تکرار کن.
جالبه اکثر کسانی که بازی رو تموم کردن میان و میگن که پایان بازی خوب نبود و سازنده ها باید بیشتر روش کار می کردن ولی یک سری از افراد می شینن و میگن که کجا پایان بازی بد بود؟ شما بیشترمی دونی یا سازنده ها؟؟؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or