GABRIEL.b
کاربر سایت
نه اون در باز نمیشه اون طرف ساختمون (به طرف دریا):dدیوار ساختمون ریخته اونجا یه در هست از اوجا بروکمک:d
دم دره gcpd گیر افتادم.درش باز منیشه.(انگار یخ زده)درش دومش رو هم پیدا نمیکنم.باید خون rasalghul رو ببرم اون تو.
نه اون در باز نمیشه اون طرف ساختمون (به طرف دریا):dدیوار ساختمون ریخته اونجا یه در هست از اوجا بروکمک:d
دم دره gcpd گیر افتادم.درش باز منیشه.(انگار یخ زده)درش دومش رو هم پیدا نمیکنم.باید خون rasalghul رو ببرم اون تو.
نشد.باید با خون یک شفابخش درست کنم اونم توی gcpd اما هیچ راهی برای ورود نیست.نه اون در باز نمیشه اون طرف ساختمون (به طرف دریا):dدیوار ساختمون ریخته اونجا یه در هست از اوجا برو
سمت دریاچه یه دیوار هست که می تونی بترکونیش باید جلوش یکی از اون نارنجک های mr.freez بندازی یخ زد بری روش و با ژل بترکونیش
از اسپویل تگ استفاده کن دوست عزیزیکم قبل اینکه برسی بالای برج ....
نه یکم مونده برسی بالای برج که بالگرد میاد چک کنه از سه طرفم بسته هست قفله مثل قفلیه که عقبتر از اسانسور میای بیرون

به سلامتی اونم تمومید !!
فقط مونده یه ماموریت ممانعت از اذیت شدن زندانی های سیاسی توسط قلچماق ها !!!
تو سایت gamerankings رتبه ی شیشمه !!! یعنی بالاتر از Gers و Uncharted و ...یه جایی تو یه کوچه محل کشته شدن پدر ومادر بتمن رو پیدا کردم . شوالیه ی تاریکی نشست و ...
این قسمت شاهکارترین قسمتی بود که توی یه بازی تابه حال تجربه کرده بودم . اول از همه موسیقی محشر میشه بعد زاویه ی دوربین و بعدشم حالت نشستن بت من...
خیلی تاثیر گذار بود...
واقعا بهترین بازی این نسله . خیلی خیلی عالیه . رو تک تک نقاط این بازی کار شده
سلام من قسمتی که درون wonder tower foundations بعد از جنگ با اون باس میریم گیر کردم میشه کمک کنید![]()

لطفا یکی به من کمک کنه میرم بالا هک کنم آسانسور رو یه چیزی راجع به Tyger encryption میگه.من نمیدونم باید چیکار کنم.
اول بزار رو detective mode هر دو جسد نزدیکی ساختمون ace chemicals هستن اونجا رو خوب بگردکمک برای ماموریت Identity Thief :
مقتول دوم و سوم کجان ؟! من فقط همون اولی رو تونستم پیدا کنم