Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
خوب من هم بازی رو تموم کردم ! :دی
به نظرم نسخه ی قبلی حداقل از نظر داستان خیلی بهتر بود اما از نظر گیم پلی ، گرافیک و هوش مصنوعی این نسخه کمی بهتر بود ؛
به نظرم داستان اصلی این نسخه خیلی کوتاه بود و لااقل جا داشت روی پایان بازی بیشتر کار بشه روی شخصیت کت وومن و بخصوص پنگوئن خیلی خیلی بیشتر می تونستند مانور بدن ؛ طراحی شخصیت مرد پنگوئن هم خوب نبود و به فیلم بتمن نمی رسید ؛ نقش جوکر هم نسبت به نسخه ی قبلی کمرنگ تر شده بود !!
نمره من به batman arkham asylum : 95 و به این نسخه : batman arkham city : 92

کسانی که بازی را تموم نکردن اسپویلر را باز نکنند :
جوکر مرد !؟ به همین سادگی !!!؟
آخر بازی را چطور تفسیر می کنید !؟ یعنی نسخه های بعدی بدون جوکر !؟

خوب من هم بازی رو تموم کردم ! :دی
به نظرم نسخه ی قبلی حداقل از نظر داستان خیلی بهتر بود اما از نظر گیم پلی ، گرافیک و هوش مصنوعی این نسخه کمی بهتر بود ؛
به نظرم داستان اصلی این نسخه خیلی کوتاه بود و لااقل جا داشت روی پایان بازی بیشتر کار بشه روی شخصیت کت وومن و بخصوص پنگوئن خیلی خیلی بیشتر می تونستند مانور بدن ؛ طراحی شخصیت مرد پنگوئن هم خوب نبود و به فیلم بتمن نمی رسید ؛ نقش جوکر هم نسبت به نسخه ی قبلی کمرنگ تر شده بود !!
نمره من به batman arkham asylum : 95 و به این نسخه : batman arkham city : 92

کسانی که بازی را تموم نکردن اسپویلر را باز نکنند :
جوکر مرد !؟ به همین سادگی !!!؟
آخر بازی را چطور تفسیر می کنید !؟ یعنی نسخه های بعدی بدون جوکر !؟

مطمئن باش جوکر زنده هست. به این مفتیها نمی میره.
اگه جوکر بمیره، بتمن هم دیگه معنایی نداره.

تو side mission های بازی یکیشون هست که اسمش هسته watcher in the wing که با شخصی نقاب دار (شبیه scorpion)ملاقات میکنیم و هر دفعه یه شکلی رو زمین میکشه و ناپدید میشه.من تا حالا سه بار دیدمش و 60٪ مرحله رو رفتم حالا باید چکار کنم؟

مطمئن باش جوکر زنده هست. به این مفتیها نمی میره.
اگه جوکر بمیره، بتمن هم دیگه معنایی نداره.
جوکر یکی از کمیک های بتمنه
اینا توی سری گیم به عنوان دشمن اصلی معرفیش کردن ..
وگرنه هر شخصیت میتونه یه بازی واسه خودش داشته باشه، مثل فیلماش !
رو چه حساب میگی بدون جوکر بتمن معنا نداره ؟ :d

تو side mission های بازی یکیشون هست که اسمش هسته watcher in the wing که با شخصی نقاب دار (شبیه scorpion)ملاقات میکنیم و هر دفعه یه شکلی رو زمین میکشه و ناپدید میشه.من تا حالا سه بار دیدمش و 60٪ مرحله رو رفتم حالا باید چکار کنم؟
سلام دوستان منم مثل دوستمون همینجا گیر کردم همه side mission ها رو انجام دادم بجز 3تا که یکیشون همینه لطفا کمـــــــــــــــــــک کنید:((:((:((:((:((:((:((:((

Sinestro Corps” Batman Skin

“The Dark Knight Returns” Batman Skin
“Earth One” Batman Skin
“1970s Batsuit” Batman Skin
“Animated” Batman Skin
“Batman Beyond” Batman Skin
“Year One” Batman Skin
“The Joker’s Carnival” Challenge Map
“Penguin’s Iceberg Lounge” Challenge Map
“Robin” Bundle Pack
“Nightwing” Bundle Pac

دانلود در 3 پارت
Free File Sharing Made Simple - MediaFire

سلام دوست عزیز
من سایت رو open کردم ولی پیغام میده folder not found حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-s:((

سلام دوستان منم مثل دوستمون همینجا گیر کردم همه side mission ها رو انجام دادم بجز 3تا که یکیشون همینه لطفا کمـــــــــــــــــــک کنید:((:((:((:((:((:((:((:((
ببین نقشه زیر بدردت میخوره....تو این مکان ها پیداش میکنی. کلا 4تا نشونه برات میکشه....
http://cdn.shazoo.ru/assets/media/users/1/2/16238-mysterymanmap.jpg

Sinestro Corps” Batman Skin

“The Dark Knight Returns” Batman Skin
“Earth One” Batman Skin
“1970s Batsuit” Batman Skin
“Animated” Batman Skin
“Batman Beyond” Batman Skin
“Year One” Batman Skin
“The Joker’s Carnival” Challenge Map
“Penguin’s Iceberg Lounge” Challenge Map
“Robin” Bundle Pack
“Nightwing” Bundle Pac

دانلود در 3 پارت
Free File Sharing Made Simple - MediaFire

منم رفتم ولی پیغام میده موجود نیس لطفا آدرس درستی معرفی کنید یا بگید چطوری میتونم گیرش بیارم لطفا راهنمایی کنید
ممنون

آخرین ویرایش:
منم رفتم ولی پیغام میده موجود نیس لطفا آدرس درستی معرفی کنید یا بگید چطوری میتونم گیرش بیارم لطفا راهنمایی کنید
ممنون
لینک دانلود DLC v3:
http://www.fileserve.com/file/MCg9d3P/BAC.DLC.Pack.v3.multi9-R.G.Игроманы.rar
http://rapidshare.com/files/1296735077/BAC.DLC.Pack.v3.multi9-R.G.êúa«¼á¡d.rar
http://www.filesonic.com/file/4310801925/BAC.DLC.Pack.v3.multi9-R.G.Игроманы.rar

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or