Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
سلام.یه جایی گیر کردم.اونجا که تعدادیو میکشم.میرم تو ساختمون.یه ادمه گنده هست.فک کنم اسمش تایتان باشه.بعد نمیدونم کجا برم.یه محوطه هم هست اصلا نمیشه بری توش.دورش تو نقشه خط قرمزه.یه جاهاییم تلفن زنگ میزنه.کلا راهنماش هم خوندم سر در نیاوردم.اگه دقیق بگین ممنون میشم.
کسی نبود جواب بده؟

سلام.یه جایی گیر کردم.اونجا که تعدادیو میکشم.میرم تو ساختمون.یه ادمه گنده هست.فک کنم اسمش تایتان باشه.بعد نمیدونم کجا برم.یه محوطه هم هست اصلا نمیشه بری توش.دورش تو نقشه خط قرمزه.یه جاهاییم تلفن زنگ میزنه.کلا راهنماش هم خوندم سر در نیاوردم.اگه دقیق بگین ممنون میشم.

سوالت دقیقا چیه و الان دقیقا کجایی؟

بعد از اینکه جوکر می اندازتم زمین با ویلچر.بعد یه کیلومتر شمار سبز رنگ یاد.بهد میرم جلوتر یه عده رو میکشم میرم تو ساختمون یه ادم گنده هست داره نقشه میخونه فک کنم اسمش تایتان باشه.بعد میام بیرون دیگه نمیدونم کجا برمو چیکار کنم.تو نقشه چن جایی علامت زده ولی دوتاش نمیشه بری تو نقشه دورش علامته قرمزه.کلا یه راهنمایی کنین.دمتون گرم

ها فکر کنم شما همون تقریبا اوایل بازی رو میگید که وقتی از پنجره پرت میشید بیرون بعدش بتمن با آلفرد صحبت میکنه و یه درجه آبی رنگ هم پایین سمت راست ظاهر میشه ، درسته ... ؟

بعد از اینکه جوکر می اندازتم زمین با ویلچر.بعد یه کیلومتر شمار سبز رنگ یاد.بهد میرم جلوتر یه عده رو میکشم میرم تو ساختمون یه ادم گنده هست داره نقشه میخونه فک کنم اسمش تایتان باشه.بعد میام بیرون دیگه نمیدونم کجا برمو چیکار کنم.تو نقشه چن جایی علامت زده ولی دوتاش نمیشه بری تو نقشه دورش علامته قرمزه.کلا یه راهنمایی کنین.دمتون گرم

بازی یک سری ماموریت های اصلی داره یک سری ماموریت های فرعی..مثل رفتن پیش اون تایتان ماموریت فرعی است
شما باید برین به سرد ترین نقطه شهر که همون دست چپ اون ساختمان تایتان رو یک 100 متر ادامه بدی میرسی بهش که چند نفر دشمن اونجا جمع هستن وقتی اونها رو زدی یک دری اون پایین هست که باید با اون اسلحه ای که جریان الکتریسیته پرت میکنه بهش بزنی تا یک مقدار باز بشه و بعد باید از زیرش سر بخوری..

دوستان من توی یکی از معماهای Riddler گیر کردم . . . اونجاییه که باید یکی از گروگانها رو آزاد کنم ولی یه سری چرخ دنده هستند که مدام میچرخن و اجازه نمیدن که عبور کنم، هیچ راهی هم برای خاموش کردنشون نمیتونم پیدا کنم . . . اگه تونستم یه عکس هم براتون میذارم ولی اگه کسی یادش اومد یه کمکی بکنه . . . خیلی ممنون ! :)

دوستان من توی یکی از معماهای Riddler گیر کردم . . . اونجاییه که باید یکی از گروگانها رو آزاد کنم ولی یه سری چرخ دنده هستند که مدام میچرخن و اجازه نمیدن که عبور کنم، هیچ راهی هم برای خاموش کردنشون نمیتونم پیدا کنم . . . اگه تونستم یه عکس هم براتون میذارم ولی اگه کسی یادش اومد یه کمکی بکنه . . . خیلی ممنون ! :)

از کدوم نوع چرخ دنده ها می گی..؟ یک نوع هست که به صورت تونل مانند هست و وسطش خالی که باید با استفاده از طناب دو طرف از وسطشون بری تا اونجای که یادم هست باید از وسطش با تناب دو طرفه بری بعد وسط مسیر دوباره جهت رو باید رو به سمت چپ کج کنی..

یک نوع دیگه چرخ دنده هست که به یک میله بزرگی وصله و زمین هم جریان الکتریسیته هست .. همون لحظه که از در وارد میشی پشت سر یک قفل هست که بعد از هک کردنش یک راهی از سمت چپ باز میشه که برق نداره شما اون مسیر رو تا آخر میری و هر وقت هم اون میله اومد سراغت بشین تا از بالای سرت رد بشه وقتی به آخر مسیر رسید تو اونطرف سالن سمت راست یک علامت سئوال میبینی که باید با اون بمرنگ ها بزنی بهش و یک راه دیگه برات باز میشه که باید اون رو ادامه بدی به طرف همون علامت سئوال و بعد بالا بری و ادامه ماجرا..

از کدوم نوع چرخ دنده ها می گی..؟ یک نوع هست که به صورت تونل مانند هست و وسطش خالی که باید با استفاده از طناب دو طرف از وسطشون بری تا اونجای که یادم هست باید از وسطش با تناب دو طرفه بری بعد وسط مسیر دوباره جهت رو باید رو به سمت چپ کج کنی..

یک نوع دیگه چرخ دنده هست که به یک میله بزرگی وصله و زمین هم جریان الکتریسیته هست .. همون لحظه که از در وارد میشی پشت سر یک قفل هست که بعد از هک کردنش یک راهی از سمت چپ باز میشه که برق نداره شما اون مسیر رو تا آخر میری و هر وقت هم اون میله اومد سراغت بشین تا از بالای سرت رد بشه وقتی به آخر مسیر رسید تو اونطرف سالن سمت راست یک علامت سئوال میبینی که باید با اون بمرنگ ها بزنی بهش و یک راه دیگه برات باز میشه که باید اون رو ادامه بدی به طرف همون علامت سئوال و بعد بالا بری و ادامه ماجرا..
خیلی ممنون . . . !! :) حل شد . . . !! :)

دوستان یه راهنمایی بکنید که من واقعا گیج شدم.
من قسمت اصلی بازی رو تموم کردم و یه دنیا سوال مونده برام.

اول اینکه هنوز یکی از اسلحه ها رو نگرفتم. چون جاش خالیه.
دوم اینکه بازی که تموم شد ، الان شده Catwoman که دارم باهاش اینور و اونور میرم :
اولش که نوشته بود شهر رو ترک کنه که رفت اونجا و گرفتار شد و بعدش هم الان رفتم تو موزه ولی نمی دونم چکار باید بکنم
چه جوری میشه کاراکتر بت من و کت وومن رو انتخاب کرد ؟

و سوم و مهمتر از همه اینکه من هنوز خیلی از ترافی ها رو نمی دونم باید چه جوری بگیرم. مثلا این سه تا عکس :

06004957266168096935.jpg

74626761095480592802.jpg

08070883794910575635.jpg

الان همین عکسها ، اولی که نمی دونم چه جوری باید برم رو دیوار. تازه بعضی از ترافیها چند تا از این ها دارند که آخه چه جوری چند تا رو باید نگه دارم تا باز بشه.
دومی هم که اون نوری که وجود داره ، راه رو میبنده و باز نمی دونم چکار کنم.
سومی هم که بسته است و با دستگاه هک هم نتونستم از پشت نرده ها هکش کنم (البته با شخصیت بتمن).

کمک لطفا

آخرین ویرایش:
دوستان یه راهنمایی بکنید که من واقعا گیج شدم.
من قسمت اصلی بازی رو تموم کردم و یه دنیا سوال مونده برام.

اول اینکه هنوز یکی از اسلحه ها رو نگرفتم. چون جاش خالیه.
دوم اینکه بازی که تموم شد ، الان شده Catwoman که دارم باهاش اینور و اونور میرم :
اولش که نوشته بود شهر رو ترک کنه که رفت اونجا و گرفتار شد و بعدش هم الان رفتم تو موزه ولی نمی دونم چکار باید بکنم
چه جوری میشه کاراکتر بت من و کت وومن رو انتخاب کرد ؟

و سوم و مهمتر از همه اینکه من هنوز خیلی از ترافی ها رو نمی دونم باید چه جوری بگیرم. مثلا این سه تا عکس :

06004957266168096935.jpg

74626761095480592802.jpg

08070883794910575635.jpg

الان همین عکسها ، اولی که نمی دونم چه جوری باید برم رو دیوار. تازه بعضی از ترافیها چند تا از این ها دارند که آخه چه جوری چند تا رو باید نگه دارم تا باز بشه.
دومی هم که اون نوری که وجود داره ، راه رو میبنده و باز نمی دونم چکار کنم.
سومی هم که بسته است و با دستگاه هک هم نتونستم از پشت نرده ها هکش کنم (البته با شخصیت بتمن).

کمک لطفا

شما هنوز بازی رو تموم نکردی.
با کت ومن برو تو موزه همون جایی که قبلاً لباسی فریز رو برداشتی که یه Boss که به نسبت Bossهای آسون بازی یه نمه سخت تره در انتظارته!
وقتی بازی رو تموم کردی می تونی توی شهر بگردی. تو شهر دو سه جا هستش که می تونی بعد از اتمام بازی کاراکترت رو اون جا عوض کنی. حالا تمومش کن خودت می بینی.

در مورد تروفی ها هم:
اولی: باید یا با بتمن گلاید کنی روشون یا از ابزارهات (مثل اون یارو که باهاش نخ ول میدی) استفاده کنی و بدون این که پات به زمین برسه روی همشون یه دور بری. نباید هم زمان همه رو نگه داری فقط کافیه بدون رسیدن به زمین دونه دونه بری روی همشون. اونی هم که اون جا عکسشو انداختی باید بعد از گلاید به سمت دیوار، وقتی بتمن به دیوار رسید و یه لحظه مکث کرد سریع دوبار پشت سرهم دکمه گلاید رو بزنی تا بر گرده و از همون جا گلاید کنه. چند بار تمرین کنی قلقش دستت میاد.
دومی: باید دستگاه کنترل کننده اش رو هک کنی با بتمن.
سومی: این ها فیوز اند کلا هر جا از این ها دیدی دنبال یه جایی بگرد که برق داشته باشه بعد با بترنگ کنترلی برق بیار بده به اون فیوزه (احتمالا بلدی چون تو مراحل اصلی یه بار باید این کارو می کردی. اگر بلد نیستی بگو بگم بهت). تو این عکسی که این جا انداختی برق بالای یکی از اون توری های دو طرف همین جاییه که وایسادی. بترنگ رو برقی کن برگردن بیار از در باز شده سمت چپی رد کن ببر پشت در بزرگه بزن به فیوز.
بازم سوالی بود در خدمتیم!;)

ممنون sms.moosavi عزیز
چند تا از مشکلاتم بر طرف شد ولی چند تا سوال دیگه دارم :

اصلا نمی دونم این بازی چرا اینجوریه. تا حالا اینقدر گیر نکرده بودم تو یه بازی. پیر شدم انگار.
عکس اول یکی دیگه از ترافی هاست که از اینا زیاده. اینا رو چه جوری بگیرم ؟ آخه هر کدوم رو که میزنم تا میام بقیه رو بزنم دوباره چراغش سبز میشه.

اسلحه شماره 11 که تو عکس معلومه خالیه ؟!!! این رو چه جوری باید بگیرم ؟

و اما عکس سوم هم نمیدونم اونجا باید چکار کنم. اونجا میرم ولی چیزی نیست.
ممنون
36378034628706524771.jpg

68149223049715102637.jpg

62749603939166765951.jpg

این بازی کولاک کرده
در این بازی ما صحنه های جنگی بسیاری رو میبینیم
و خوبی بازی هم همینه
و یکم هم بازی
شبیه بازی
پروتوتایپ
است
البته یک زره

این بازی کولاک کرده
در این بازی ما صحنه های جنگی بسیاری رو میبینیم
و خوبی بازی هم همینه
و یکم هم بازی
شبیه بازی
پروتوتایپ
است
البته یک زره

اولا به نظر من اصلا اون حماقت و خشونت بی سرو ته پروتوتایپ رو نداره و خیلی باحال تره.
دوما هیچ وقت نمیگن یه چیزی که خودش در سبک خودش شاهکاره شبیه یه چیز دیگه است! بتمن خیلی شاهکاره بنابراین اگر خواستی بگی این دو تا شبیه اند (که نیستند!) باید بگی پروتوتایپ شبیه بتمنه. مثلا هیچ کس نمی گه :" GTA شبیه Saints Row هست" چون اولا GTA خیلی باحال تره دوما Saints Row شبیه GTA هست نه GTA شبیه Saints Row!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or