Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
نقشه رو چه جوری میشه بیاری روی صفحه اصلی؟
زده level up هر کاری هم میکنم نقشه تو صفحه اصلی نمیاد
Tab رو بزنی میاد دیگه ...
وقتی Tab رو میزنی اون بالا چند گزینه هستش که یکی مربوط به نقشه است و بقیه مربوط به آپگرید حرکات ...

---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:35 PM ارسال شده بود ----------

منم بازی رو تموم کردم ... قبلا خفن ترین پایانی که از یک گیم دیده بودم مربوط به مافیا 1 بود ولی حالا بتمن هم کنارش قرار میگیره برام .. باور کنید کم مونده بود گریه کنم.
پایان بازی واقعا وحشتناک و زیبا بود و شک نکنید که جوکر نمرده ... وقتی داشت تیتراژ پایانی رو داشت نشون میداد صدای جوکر از پشت تلفن اومد که سه ساعت قبل به بتمن زنگ زده بود ... حرفای مشکوکی میزد که تو راه نجات منی و از این حرفا ... من میگم همه اینا نقشه بوده که جوکر اجرا کرده ...
آخر بازی هم که با کت وومن داری میری به صحبت افراد جوکر که گوش میدی میگند : جوکر نمرده، اینا حقه جوکر بوده!
و در آخر هم بگم شرکت برادران وارنر اینقدر احمق نیستند که جوکر رو به این سادگی نابود کنند ... یکی از باهوش ترین و روانی ترین خلافکاران تاریخ کمیک، سینما و گیم شده ... مکمل بتمن تو این بازی جوکره ...
یه چندتا اسکرین شات از آخر بازی میذارم ...
این ابهت و سنگینی بتمن منو کشته بود ...
761813f83dfc.jpg

a460332316d6.jpg

996dcc43b5be.jpg

83085d30e105.jpg

Tab رو بزنی میاد دیگه ...
وقتی Tab رو میزنی اون بالا چند گزینه هستش که یکی مربوط به نقشه است و بقیه مربوط به آپگرید حرکات ...
اینو خودم میدونستم
گفتم چه جوری توی صفحه اصلی میاد؟

سلام
دوستان یک سوال داشتم

وقتی اون فریز من رو رندان یمیکنیم (همون منظورم پنگئون) اونجا که یه دختر از شیشه قفسش میشکنه فرار میکنه میایم بیرون هیچ مامورینی نمی ده روی مپ هم نگاه میکنم یدی 2 تا علامت تعجب هست ولی فکر کنم مامورین اصلی نیستن چی کار باید بکنم توی شهر چرخ میزنم بعضی اونقات که ااد روی زمین دارن در مورد بتمن صحبت میکنن x میزنم نشون میده کجان میرم میزنم میترکونمشون ولی هی چی صبر میکنم مامورت چیزی نشون بده خبری نیست باید چی کار کنم کجا برم؟؟؟

راستی دوستان لطف کنن یه نرم افزار خوب کم حجم برای عکس گرفت از محیط بازی ها هم معرفی کنن از میزان فرم رو اینار هم که نشون بده که خیلی بهتر

با تشکر

سلام
دوستان یک سوال داشتم

وقتی اون فریز من رو رندان یمیکنیم (همون منظورم پنگئون) اونجا که یه دختر از شیشه قفسش میشکنه فرار میکنه میایم بیرون هیچ مامورینی نمی ده روی مپ هم نگاه میکنم یدی 2 تا علامت تعجب هست ولی فکر کنم مامورین اصلی نیستن چی کار باید بکنم توی شهر چرخ میزنم بعضی اونقات که ااد روی زمین دارن در مورد بتمن صحبت میکنن x میزنم نشون میده کجان میرم میزنم میترکونمشون ولی هی چی صبر میکنم مامورت چیزی نشون بده خبری نیست باید چی کار کنم کجا برم؟؟؟

راستی دوستان لطف کنن یه نرم افزار خوب کم حجم برای عکس گرفت از محیط بازی ها هم معرفی کنن از میزان فرم رو اینار هم که نشون بده که خیلی بهتر

با تشکر

شما باید همونجایی که دختره افتاد و خونش هم معلومه رو با زدن دکمه X و زووم کردن بوسیله Space شناسیایی کنی و سپس قطرات خونش رو تعقیب با همون X رهگیری کنی تا پیدا بشه.....

دوستان فریز رو چطوری بکشم؟؟؟

شما باید همونجایی که دختره افتاد و خونش هم معلومه رو با زدن دکمه X و زووم کردن بوسیله Space شناسیایی کنی و سپس قطرات خونش رو تعقیب با همون X رهگیری کنی تا پیدا بشه.....

باید برای کشتنش از وسایل موجود در دور و بر استفاده کنی.مثلا شوک الکتریکی و بمب پلاستیکی و اون وسیله که اسلحش رو غیر فعال میکنه(که خودش قبلا بهت داد)

سلامی دوباره وقتی اون چیزی که از توی لباس مستر فریز برداشتی بتمن یه jammer میسازه یعنی از کاراندازنده بعد برو نزدیک پنگوئن نگه دار دکمه رو نزدیک که رفتی بشین کلیک رو ول کن یه Cutscene پخش میشه و ادامه..

دوسستان یه نرم افزار معرفی کنید که بتونم از بازی عکس بزارم اینجا

اون دختره که فرار کرد من اصلا یادم نیست کجای مپ بود و بیرون اومد از انجا کل شهر ور گشتم الان هم داخل نقشه هیچ علامت تعجبی نیست نمی دون چی کار کنم اصلا

دوستان لطفا راهنمایی کنن
کجا برم؟

دوسستان یه نرم افزار معرفی کنید که بتونم از بازی عکس بزارم اینجا

اون دختره که فرار کرد من اصلا یادم نیست کجای مپ بود و بیرون اومد از انجا کل شهر ور گشتم الان هم داخل نقشه هیچ علامت تعجبی نیست نمی دون چی کار کنم اصلا

دوستان لطفا راهنمایی کنن
کجا برم؟

اشتباه کردی از اونجا اومدی بیرن...بعد از نمایش که دختره فرار کرد دقیقا زیر پات بود...باید از یکی که این مرحله است بپرسی ببینی کجایه نقشه هست

من که هنوز مشکل سیو دارم میدونم باید پروفایل بسازم خوب یرنامه Microsoft Games for Windows Marketplace باز نمیشه .................میگه آپ کن آپ هم کردم بازم میگه آپ کن کمک

اشتباه کردی از اونجا اومدی بیرن...بعد از نمایش که دختره فرار کرد دقیقا زیر پات بود...باید از یکی که این مرحله است بپرسی ببینی کجایه نقشه هست
درسته زیرپام یه خون بود اونو اسکن کردم
ولی اومد بیرون چیزی ندیدم که دنبالش برم کسی از دوستان میدونه کجای نقسه باید برم دنبال دختره ؟

در مورد اون نرم افزار Action من سایتی که داده بودید رو رفم ولی ورژن فول رو باید برخی کسی ورژن کرک شده داره ؟؟؟ چون این trial

ممنون

من با اینکه یبار تا آخر رفتم اما الان که plus رو میرم گیر کردم!میگه باید خون راس الگل پیدا کنی و قاتل و این حرفا!
تو نقشه هم علامته سبز وجود نداره!
باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
من یه سوال در باره dlc catwoman دارم.
من dlc بازی رو از همون اول ریختم توی بازی.
حالا میخوام بدونم چطوری باید خط داستانی catwoman رو انجام بدم؟
در حین انجام ماموریتهای اصلی بازی با batman یه تعداد از مراحل با خود catwoman بود کخ فکر کنم جزئی از خود بازی بود.
بعد از تموم شدن بازی هم یه مرحله با catwoman بود که باید میرفتیم سراغ twoface و میزدیمش.
میخواستم بدونم خط داستانی بازی فقط همین بود؟

سلام دوستان یه سوال:
این Watcher که بعضی موقع ها پیداش میشه و یه تصویری رو زمین میکشه که باید اسکن کنیم رو چه جوری پیدا کنم؟
تا حالا سه بار پیداش شده ولی هر چی میگردم نیست!:(:d
کجا باید دنبالش بگردم؟
آخه فقط این مونده و یه مرحله از تمرینها که با علامت W تو نقشه هست تا ماموریت ها کامل بشه!
من یه سوال در باره dlc catwoman دارم.
من dlc بازی رو از همون اول ریختم توی بازی.
حالا میخوام بدونم چطوری باید خط داستانی catwoman رو انجام بدم؟
در حین انجام ماموریتهای اصلی بازی با batman یه تعداد از مراحل با خود catwoman بود کخ فکر کنم جزئی از خود بازی بود.
بعد از تموم شدن بازی هم یه مرحله با catwoman بود که باید میرفتیم سراغ twoface و میزدیمش.
میخواستم بدونم خط داستانی بازی فقط همین بود؟
سلام .
اون DLC ربطی به داستان بازی نداره و فقط دو تا شخصیت Robin و NIghtwig و تعدادی Skin رو برای قسمت Challenge بازی اضافه میکنه.
اگه میخوای بعد از اتمام داستان بازی با catwoman بری تو نقشه یه علامت گربه به رنگ قرمز هست که میشه شخصیتتو بین Batman و Catwoman عوض کنی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or