تا حالا کسی پیدا کرده فیوزش رو ؟ من شنیدم توی فاضلاب هست قبل از رفتن پیش راس الغول
راستی اگه کسی پیدا کرد ازش عکس بگیره ما هم بریم، من که یه بار بیشتر بازی نکردم وقت بشه حتما بارها میرم، این شاهکار نازنین رو باید چندین بار بازی کرد :d
این اسکرین شات که گذاشتی، ماله خلع سلاح کردنه ایناست که سپر دارن فکر کنم که با کلیک وسط موس + دوتا Space پشت سرهم انجام میده بتمن

---------- نوشته در 01:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 AM ارسال شده بود ----------
داداش

این به هیچ وجه مشکل نیست ، چرا ؟ چون من و شما به بازی های خطی این نسل عادت کردیم، عادت کردیم آنچارتد بازی کنیم محو گرافیک و جلوه های سینمایی و کات سین های زیباش بشیم و چشممون رو روی گیم پلی ببندیم.
B: AC یه محیط بازتر نسبت به AA داره و روند خطی تر بازی قبلی رو نداره، ببین تو فرض کن بالای یه پشت بوم هستی، یه طرف ماموریت اصلی شاید توفیس شاید فریز یا شاید جوکر منتظره ، ( و این به کنار که این جو واسه یه فن و علاقه مند دنیای بتمن فوق العادست ) از طرف دیگه چراغ های چشمک زن معماهای ریدلر رو میبینی و دل کندن ازشون خیلی سخته که نری سراغش، از طرف دیگه یه ماموریت جانبی که شاید Deadshot باز یکی رو کشته یا Zsasz مردک مزاحم تلفنی شده :d از طرف دیگه دیگر چالش های بتمن و دیگه کارهایی که میشد انجام بدی تو بازی، این به من این حسو میداد که واقعا بتمنم، میتونم انتخاب کنم که الان چیکار کنم، شهر زیره پامه هر کاری میخوام بکنم و این حس شاید اولش آزار دهنده باشه چون به بازی های خطی عادت کردیم اما بعدش فوق العاده لذت بخشه و وقتی بازی رو 100 درصد میکنی یه حس رضایت بخشی حس میکنی :d به خصوص اگه علاقه مند به بتمن و دنیاش باشی .