Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
من این بازی رو نصب کردم ولی بازی سیو نمی شود می خواد حتما به لایو وصل شود و پروداکت کی می خواد؟

شما باید برنامه Games For Windows نصب کنید...وقتی بازی بالا میاد دکمه HOME میزنی و برنامه فعال میشه که باید از اونجا Accont بسازی...نتونستی بسازی پیام بده

دوستان احساس میکنم منم سوالی پرسیده بودم ... !
خیلی ممنون از ابراز محبتتون ...:) !
آقا اونجایی که پنگوئن رو تو موزه گیر میاریم، باید دنبال بقیه ی آفیسر ها باشیم، اونجا باید چجوری اون دررو باز کرد؟

دوستان احساس میکنم منم سوالی پرسیده بودم ... !
خیلی ممنون از ابراز محبتتون ...:) !
آقا اونجایی که پنگوئن رو تو موزه گیر میاریم، باید دنبال بقیه ی آفیسر ها باشیم، اونجا باید چجوری اون دررو باز کرد؟
کدوم در؟ شما اول باید دو تا افسری که یخ زدن رو نجات بدی بعد بری سمت چپ و از پله ها بری بالا، اونجا سه تا افسر هستن که مامورهای پنگوئن گروگان گرفتنشون، نجاتشون بده و بعد لباس مرد یخی (Freeze) رو می بینی بعد دوباره خارج شو و فکر کنم باید بری سمت راستت که مرد یخی رو می بینی.

مشکل این بازی اینه که آدم نمی دونه باید چکار کنه.
خیلی گسترده است.
آرخام اسایلم اینجوری نبود.
اتفاقا من هم همین نظرو داشتم!اما کمی بازی کنی باهاش کنار میای
معماهاشم خیلی سختتر از قبلی شده یعنی واقعا معماشدن!

آره این در واقع یه Easter egg هست که تو بازی قرار دادن. اگه اون دکمه ی مخصوص رو با بترنگ کنترلی فعال نکنی اون صحنه که با بتمن روبرو میشه رو نمیبینی.

این حرکت رو چطوری میشه زد؟!
caf41d62364d.jpg

تا حالا کسی پیدا کرده فیوزش رو ؟ من شنیدم توی فاضلاب هست قبل از رفتن پیش راس الغول
راستی اگه کسی پیدا کرد ازش عکس بگیره ما هم بریم، من که یه بار بیشتر بازی نکردم وقت بشه حتما بارها میرم، این شاهکار نازنین رو باید چندین بار بازی کرد :d:x

این اسکرین شات که گذاشتی، ماله خلع سلاح کردنه ایناست که سپر دارن فکر کنم که با کلیک وسط موس + دوتا Space پشت سرهم انجام میده بتمن :)

---------- نوشته در 01:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 AM ارسال شده بود ----------

مشکل این بازی اینه که آدم نمی دونه باید چکار کنه.
خیلی گسترده است.
آرخام اسایلم اینجوری نبود.

داداش :) این به هیچ وجه مشکل نیست ، چرا ؟ چون من و شما به بازی های خطی این نسل عادت کردیم، عادت کردیم آنچارتد بازی کنیم محو گرافیک و جلوه های سینمایی و کات سین های زیباش بشیم و چشممون رو روی گیم پلی ببندیم.

B: AC یه محیط بازتر نسبت به AA داره و روند خطی تر بازی قبلی رو نداره، ببین تو فرض کن بالای یه پشت بوم هستی، یه طرف ماموریت اصلی شاید توفیس شاید فریز یا شاید جوکر منتظره ، ( و این به کنار که این جو واسه یه فن و علاقه مند دنیای بتمن فوق العادست ) از طرف دیگه چراغ های چشمک زن معماهای ریدلر رو میبینی و دل کندن ازشون خیلی سخته که نری سراغش، از طرف دیگه یه ماموریت جانبی که شاید Deadshot باز یکی رو کشته یا Zsasz مردک مزاحم تلفنی شده :d از طرف دیگه دیگر چالش های بتمن و دیگه کارهایی که میشد انجام بدی تو بازی، این به من این حسو میداد که واقعا بتمنم، میتونم انتخاب کنم که الان چیکار کنم، شهر زیره پامه هر کاری میخوام بکنم و این حس شاید اولش آزار دهنده باشه چون به بازی های خطی عادت کردیم اما بعدش فوق العاده لذت بخشه و وقتی بازی رو 100 درصد میکنی یه حس رضایت بخشی حس میکنی :d به خصوص اگه علاقه مند به بتمن و دنیاش باشی .

باید از دشمنان سبز رنگ بازجویی کنی. هر منطقه دشمن مخصوص خودش رو داره. اگه سبزها رو بکشی نمیتونی جای ریدلر ها رو بفهمی. اون علامتی هم که گذاشتی علامت ریدل هاست. همون مکان ها و یا عکس هایی که باید اسکن کنی.ا نگه داشتن detective mode میتونی اسکن کنی.

کجان این دشمن های سبز؟ من که هرچی دشمن جلوم میاد یا همه قرمزن یا سیاه. اصلا سبز نداره بینشون:-/

نه نرفتم. پس باید رفت اونجا:d ممنون

آخرین ویرایش:
کجان این دشمن های سبز؟ من که هرچی دشمن جلوم میاد یا همه قرمزن یا سیاه. اصلا سبز نداره بینشون:-/

پیش ریدلر رفتی ؟ توی کلیسا برای اولین بار که بری بعدش دیگه افراد هر منطقه رو باز سبز نشون میده که اگه بازجویی کنی میاد روی نقشه .

بازم گیر کردم ... :d
آقا اینجارو چطور باید بردم ...
راستی ... خط داستانی بازی تو چند درصد تموم میشه؟
fa04f87c9138.jpg
آهان ببین، اینجا باید همون هک رو انجام بدی ، شاید سخت باشه ولی هی ور برو اوکی میشه، هیچ راهی نیست جز این. درستش اینه که اون کلمات توی هک با هم جور در بیان .
بعده این قسمت سکه رو میزنی :d
در عرض 3 دقیقه جواب دادم سرعت عمل رو دارید :>

آهان ببین، اینجا باید همون هک رو انجام بدی ، شاید سخت باشه ولی هی ور برو اوکی میشه، هیچ راهی نیست جز این. درستش اینه که اون کلمات توی هک با هم جور در بیان .
بعده این قسمت سکه رو میزنی :d
در عرض 3 دقیقه جواب دادم سرعت عمل رو دارید :>
سرعت عملت از صحنه های اکشن فیلم ماتریکس هم بیشتره ... :D
یعنی کل اونجا رو گشتیدم چیزی پیدا نکردم! باور کن شاید نزدیک 30تا همین کد رو هم زدم ولی در باز نشد!
حالا دوباره می امتحانم ...
فدات ...

تا حالا کسی پیدا کرده فیوزش رو ؟ من شنیدم توی فاضلاب هست قبل از رفتن پیش راس الغول
راستی اگه کسی پیدا کرد ازش عکس بگیره ما هم بریم، من که یه بار بیشتر بازی نکردم وقت بشه حتما بارها میرم، این شاهکار نازنین رو باید چندین بار بازی کرد :d:x

این اسکرین شات که گذاشتی، ماله خلع سلاح کردنه ایناست که سپر دارن فکر کنم که با کلیک وسط موس + دوتا Space پشت سرهم انجام میده بتمن :)

---------- نوشته در 01:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 AM ارسال شده بود ----------

داداش :) این به هیچ وجه مشکل نیست ، چرا ؟ چون من و شما به بازی های خطی این نسل عادت کردیم، عادت کردیم آنچارتد بازی کنیم محو گرافیک و جلوه های سینمایی و کات سین های زیباش بشیم و چشممون رو روی گیم پلی ببندیم.

B: AC یه محیط بازتر نسبت به AA داره و روند خطی تر بازی قبلی رو نداره، ببین تو فرض کن بالای یه پشت بوم هستی، یه طرف ماموریت اصلی شاید توفیس شاید فریز یا شاید جوکر منتظره ، ( و این به کنار که این جو واسه یه فن و علاقه مند دنیای بتمن فوق العادست ) از طرف دیگه چراغ های چشمک زن معماهای ریدلر رو میبینی و دل کندن ازشون خیلی سخته که نری سراغش، از طرف دیگه یه ماموریت جانبی که شاید Deadshot باز یکی رو کشته یا Zsasz مردک مزاحم تلفنی شده :d از طرف دیگه دیگر چالش های بتمن و دیگه کارهایی که میشد انجام بدی تو بازی، این به من این حسو میداد که واقعا بتمنم، میتونم انتخاب کنم که الان چیکار کنم، شهر زیره پامه هر کاری میخوام بکنم و این حس شاید اولش آزار دهنده باشه چون به بازی های خطی عادت کردیم اما بعدش فوق العاده لذت بخشه و وقتی بازی رو 100 درصد میکنی یه حس رضایت بخشی حس میکنی :d به خصوص اگه علاقه مند به بتمن و دنیاش باشی .
من با دسته بازی میکنم بعد اینکه موسم کلید وسط نداره!اگه ممکنه بگو کدوم حرکات میشه!به نظرم منظورت دو بار پرش و مشت هست؟

دوستان بازم کمک
توی مرحلهای هستم که باید افیسر هارو نجات بدم یه چنتاشو نجات دادم اما میرسم بجایی که اون مرد قد کوتاه فکر کنم معروفه به پنگوئن یه اسلحه یخیه داره 2 تا هم گروگان نمیدونم چطور باش مبارزه کنم نزدیکشم بشی میزنتت ممنون میشم بگین چکا کنم :d

دوستان بازم کمک
توی مرحلهای هستم که باید افیسر هارو نجات بدم یه چنتاشو نجات دادم اما میرسم بجایی که اون مرد قد کوتاه فکر کنم معروفه به پنگوئن یه اسلحه یخیه داره 2 تا هم گروگان نمیدونم چطور باش مبارزه کنم نزدیکشم بشی میزنتت ممنون میشم بگین چکا کنم :d

اونجا که کوسه داره یه راهرو روبروی راهرویی که رفتی فریز رو پیدا کردی هست برو اونجا لباس فریز رو پیدا کن یه گجت بت میده که تفنگ فریز رو از کار می اندازه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or