Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
ببخشید من ماموریت dead shot بتمن گیر کردم می گه باید جسدی رو بیدا کنی یه محدوده هم مشخص کرده یه کلیسا هم اونجاست همون که بالاش اتس گرفته راستی ماموریت فرعی است

ببین سایت gametrainer سیو بسیاری از بازی های روز رو تا 100% داره البته این سایت ترینر و ... هم داره...http://www.gametrainers.orgالبته page بتمن هم هست ولی فکر نکنم هنوز آماده شده باشه سیوشاز اینجا هم میتونید نرم افزاری رو دانلود کنید که سیواتون رو مدیریت میکنه اگه ترس از حذف سیو هاتون دارید یا مثلا ویندوز عوض کردید یادتون رفت از سیو هاتون backup بگیرید و...http://www.gamesave-manager.com/
تو این سایت چیزی واسه دانلود نیستاگه کسی سیو 100% بازی رو داره لطفا برای دانلود بزاره

سلام دوستان یه سوال.
بعضی از معماهای جناب ریدلر:d که چند تا از علامت سوال ها رو که باید روشون وایسید تا روشن بشه هست که من هنوز مکانیزم حلشو پیدا نکردم. اونایی که چند تا از این وسیله ها با فاصله از هم هستند(یا حتی رو دیوار) که باید روشون وایسیم تا روشن بشن(به شکل دایره هستند و یه علامت سوال توشون میچرخه).
چه جور میشه اینارو حل کرد(آخه اگه از روی اونی که وایسادم برم کنار خاموش میشه یا بعضیاش که رو دیواره).
امیدوارم درباره سوالم درست توضیح داده باشم.
ممنون.

سلام دوستان یه سوال.
بعضی از معماهای جناب ریدلر:d که چند تا از علامت سوال ها رو که باید روشون وایسید تا روشن بشه هست که من هنوز مکانیزم حلشو پیدا نکردم. اونایی که چند تا از این وسیله ها با فاصله از هم هستند(یا حتی رو دیوار) که باید روشون وایسیم تا روشن بشن(به شکل دایره هستند و یه علامت سوال توشون میچرخه).
چه جور میشه اینارو حل کرد(آخه اگه از روی اونی که وایسادم برم کنار خاموش میشه یا بعضیاش که رو دیواره).
امیدوارم درباره سوالم درست توضیح داده باشم.
ممنون.

salam
سوالتو درست پرسیدی
شما اگه روی اینا واستی به محض اینکه بری کنار خاموش میشن.حالا فرض کن 3 تا باشن اونم روی دیوار:
باید بری روی بالاترین نقطه بعدش پرواز کنی به سمت اینا و وقتی به دیوار برخورد کردی دوبار پرواز کنی و بری روی دیوار بعدی.تا معما حل بشه.به عبارتی پات نباید رو زمین بخوره و فقط باید رو دایره ها بره
یا مثلا اونایی که رو زمینه
باید با اون وصیله که از یه نقطه میری نقطه ی دیگه(راپل) استفاده کنی.مثلا رو اولی واستادی باید راپلو بزنی و رو هوا باشی و برسی رو دومی
امیدوارم متوجه شده باشی :دی

ببخشید من دو تا مهموریت اقای ریدر رو رفتم اخریش این بود که یه بلیس توی یه جعبه بعدش تکون می خوره باید یکیشو انتخاب بعد نجات بلیس بهم یه مختصات می ده روی اون مختصات میارمش ریدر یه کم صحبت می کنه بعد هیچ چیز دگه نه در map نه در هیچ جای دیگه میاد dead shot رو هم کامل رفتم هیچ ماموریت دیگه ای هم نیست

نگاه کن خودت میگی من میرم اونجا که عکسشو دادی خوب همونجایی که میگی میرم بالا F رو میزنم خوب حالا برعکس به اونور نگاه کن که توی عکس دادم (بعد از اتمام این قسمت یخا آب میشن) چهارتا از اینجا هایی که با این قایقا میری کنارش F رو میزنی هست تو از یکیش که میای وارد اینجا میشی مستقیم میری راهروی گرد راست میری 3 نفر رو نجات میدی و حالا چپ؟ که رفتی اونجا یه یه دست رو میشکشی حالا همونجایی که داشتی میرفتی بعد اون یه دسته اومد بیرون برو داخل برو چپ و مستر فریز اونجاست! متوجه شدی؟ باور کن خیلی سخته دیدی من تمام سوالات رو جواب میدم:x

برم ببینم چی میشه

تو سالاری عزیزم...
اعتبار نمیشه بهت داد چون قبلا دادم و گرنه اعتبار بارونت میکردم

salam
سوالتو درست پرسیدی
شما اگه روی اینا واستی به محض اینکه بری کنار خاموش میشن.حالا فرض کن 3 تا باشن اونم روی دیوار:
باید بری روی بالاترین نقطه بعدش پرواز کنی به سمت اینا و وقتی به دیوار برخورد کردی دوبار پرواز کنی و بری روی دیوار بعدی.تا معما حل بشه.به عبارتی پات نباید رو زمین بخوره و فقط باید رو دایره ها بره
یا مثلا اونایی که رو زمینه
باید با اون وصیله که از یه نقطه میری نقطه ی دیگه(راپل) استفاده کنی.مثلا رو اولی واستادی باید راپلو بزنی و رو هوا باشی و برسی رو دومی
امیدوارم متوجه شده باشی :دی
ممنون دوست عزیز ولی خودم تو بازی متوجه شدم چه جوری برم!:دی
بازم ممنون.>:d<

با کتی (catwoman) تو داستان بازی چقدر تغییر ایجاد میشه؟با آیوی سمی یا غوله جدیدی هم مبارزه میکنه؟با بتمن صحنه عاشقی داره؟
من فقط یکمی باهاش بازی کردم و حوصله ندارم بخشه داستانیرو باهاش برم!چون اصلا حال نکردم!اای کاش به جای کتی و رابین و ---- فقط یه لباسه سیاه واسه BATMAN میزاشتن میارزید به همه اینا!الانم خدارو شکر کردم که همه اینها اختیاریه و اجباری نیست!چون ضده حاله بزرگی واسم میشد!البته این نظره من هست و امیدوارم کسی دلخور نشه!همیشه هم توی فیلم یا بازی BATMAN رو تنهای تنها دوست داشتم!
(اگه عاشقه BATMAN باشید حرفه من رو کاملا درک میکنید!)

آخرین ویرایش:
با کتی (catwoman) تو داستان بازی چقدر تغییر ایجاد میشه؟با آیوی سمی یا غوله جدیدی هم مبارزه میکنه؟با بتمن صحنه عاشقی داره؟
من فقط یکمی باهاش بازی کردم و حوصله ندارم بخشه داستانیرو باهاش برم!چون اصلا حال نکردم!اای کاش به جای کتی و رابین و ---- فقط یه لباسه سیاه واسه BATMAN میزاشتن میارزید به همه اینا!الانم خدارو شکر کردم که همه اینها اختیاریه و اجباری نیست!چون ضده حاله بزرگی واسم میشد!البته این نظره من هست و امیدوارم کسی دلخور نشه!همیشه هم توی فیلم یا بازی BATMAN رو تنهای تنها دوست داشتم!
(اگه عاشقه BATMAN باشید حرفه من رو کاملا درک میکنید!)
catwoman شاید کلا 1 ساعت گیم پلی داشته باشه. ولی از نظر من خیلی خوب گیم پلیش رو طراحی کردن ضربات سریعی داره چرخیدن تو شهر و مخفی کاریاش هم یه لطف خاصی داره.
یک قسمت با Ivy روبرو میشه ولی باس فایت جذابی نیست به اون صورت.
فقط یه چیزی هست اون هم اینکه بازی 2 تا پایان داره و پایان دومش فقط در صورت ریختن DLC کتوومن قابل مشاهدست.
به این صورت که آخر بازی 2 تا انتخاب تاثیر گذار با catwoman داری که هرکدوم پایان بازی رو تغییر میده.
در آخر پیشنهاد من اینه که بخش داستانیش رو کامل کن به تجربش میرزه.

خط داستانی بازی رو تمام کردم

یه چند تا سوال دارم ....
1-چرا یکی از اسلحه های بتمن توی منوی اسلحه خالیه این همینطوریه یا باید گیرش بیاری ؟
2-گفته بودن که با شخصیت بن میشه جنگید ؟ پس چرا نبودش ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or