Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
درود .

کیفیت بازی روی PC فرای هر بتمنی هست که تا حالا اومده .

به REFLECT سنگ فرش و تسلیشن دقت کنید .
به جو بازی دقت کنید. نورپردازی و اتمسفریک .:x

ااین که شما گذاشتی چیه ؟

تبلیغ کارت EVGA 580 هست ! چه ربطی به بتمن داره ؟

ربطش در اینه که چشماتو خوب باز نکردی ببینی چیه!
EVGA
یه نسخه از گرافیک gtx 580 رو به نام نسخه batman arkham city که superclock شده هست همزمان با ریلیز شدن نسخه pc بازی ارئه داده

دوستان یه چند تا نکته رو میخواستم بگم شاید فعلا بازی با مشکلاتی که رو حالت dx11 داره بتونه موثر باشه
همونطور که میدونید بازی از یک نسخه اصلاح شده(بهتر و به روز شده) موتور گرافیکی UE3 استفاده میکنه که نسبت به نسخه قبل بازی از افکتهای نمایشی dx11 بهره برده(که فعلا با مشکلاتی که بازی در این حالت داره استفاده و بهره وری ازش در حد غیر ممکنه)
بازی از 3 ویژگی نمایشی به لطف dx11 بهره میبره
1.ویژگی HBO یا Horizon Based Ambient Occlusion که همراه با Tessellation هر دو ابتدا در dx10 برای اولین بار معرفی شد(ویژگی Tessellation برا اولین بار در تراشه گرافیکی 360 که ati xenos هست برا developer ها بکار گرفته شد) و نسخه dx11 هر دو در واقع یک نسخه پیشرفته تر شده از هر دو است
2.MVSS که در واقع خلاصه Multi-View Soft Shadows هست.یه قابلیت از نسخه به روز شده ویژگی Soft Shadows(که برا اولین در بازی fear نسخه چند سال قبلش البته نمایش داده شد) با امکانات پیشرفته تر 3D که برا اولین توسط nvidia طرح شده و فقط و فقط تحت پیکربندی یک سیستم سخت افزاری/نرم افزاری با پشتیبانی از dx11 قابل بهره وری هست
برای توضیح و تشریح کامل این افکت جدید به لینک زیر برید:
http://developer.download.nvidia.com/assets/gamedev/files/sdk/11/MultiViewSoftShadows.pdf
این یه نکته ,
نکته بعد اینه که بازی هیچ dx10 ایی نداره در واقع یا dx11 هست یا dx9.c که فعلا با مشکلات افت فریم فاحش در dx11 ,باید فعلا به dx9.c بسنده کنید(چیزی که تو کنسولها میبینم) در واقع با بکارگیری dx9.c هر 3 گزینه HBO و Tessellation و MVSS غیرفعال میشه و خوب در حال حاظر این تنها راهیه که بر روی اکثر سیستمها بازی قابل انجام هست.من تو لینک زیر که میخوندم موافق با خیلی ار یوزرها, مشکلات گرافیکی از افت فریم گرفته تا باگهای عجیب غریب در نمایش تصویری بازی همه در هر دوی کارتهای گرافیکی nvidia و amd/ati یکسان بود و همونطور که گفته شده با توجه به تاخیر قابل توجه زمانی بازی نسبت به نسخه های کنسولی باید هم سیل جدید گله ها و انتقادات زیاد باشه که هر چند از دید من با اولین patch ارائه شده از سازنده بازی و درایورهای جدیدتر از طرف nvidia و amd/ati تا حد خیلی زیادیش برطرف میشه.بد نیست به لینک زیر یه سری بزنید:
http://hardforum.com/showthread.php?t=1653419

در حال حاظر برای یوزرهای گرافیکی
nvidia بهترین نسخه درایور برای اجرای بازی نسخه ForceWare 285.79 هست که از لینک زیر میتونید دانلود کنید(احتمالا برا باز کردن لینک زیر باید از ***** شکن استفاده کنید):
http://www.geforce.com/News/articles/nvidia-geforce-285-79-beta-drivers-released
برای یوزرهای amd/ati هم بهترین درایور برا این بازی نسخه Catalyst 11.11a Performance هست که برا گرفتنش به لینک زیر برید:
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst1111aperformance.aspx

منم بازی رو گرفتم دارم میرم ... البته روی DX11 منم کانفریم کنم که بازی فریم ناپایدار میده کلا اما برای من از 60 تا 30 فریم حرکت میکنه وقتی توی شهر میچرخم و یا از محیط داخلی به بیرونی میرم ... محیطهای درونی فریم پایداره اما یک سری باگهای گرافیکی پیدا میشه ... مثل ابجکتهای خاص که درست نشون داده نمیشن ... من فعلا بازی های دیگه میرم تا پچش بیاد .... حیفه رو DX9 بریم !

درود . مثل ابنکه استیم پچی برای دایرکت ۱۱ بازی منتشر کرده . البته این خبری هست که فعلا تایید نشده . اما باید تا ۲۵ نوامبر که تاریخ ریلیز اروپاست صبر کرد تا بازی کرک بشه .

درود .

خبر بد دیگه اینکه بازی از ابتدا قرار بود بدون windows live و با securom عرضه بشه ولی بعد نظرشون عوض شد و الان بازی دو تا DRM رو خودش داره !
این یعنی بتمن بی بتمن .

درود .

خبر بد دیگه اینکه بازی از ابتدا قرار بود بدون windows live و با securom عرضه بشه ولی بعد نظرشون عوض شد و الان بازی دو تا DRM رو خودش داره !
این یعنی بتمن بی بتمن .
آقا يه منبعي ، چيزي بده...
من قلبم با باطري كار مي كنه، حال و حوصله اين drm لعنتي را ندارم، يه وقت سكته مي زنم.:-s

بازی از DRM و GAME FOR WINDOWS LIVE که خودش از 4 سطح امنیتی تشکیل شده استفاده م یکنه و شما مجبورید در طول بازی به اینترنت وصل باشید تا بتونید SAVE کنید و همچنین برای هر بار بوت کردن و رفتن داخل بازی هم به 30 ثانیه زمان برای اتصال به اینترنت و لاگ این شدن به بازی زمان لازم هست .در همین سایت پاین صفحه قسمت PC VERSION رو بخونید همچنین کامنت های افراد رو .حتی افرادی که بازی رو اورجینال تهیه کردن از این مشکل ابراز ناراحتی کردن که چرا باید اتصال دائم به اینترنت در طول بازی وجود داشته باشه .قسمتی از کامنت های کاربران سایت NEOGEF :
[TABLE="width: 100%"][TR][TD="class: quotearea, bgcolor: #E8E8E8"]Anyone know what the exact drm policy on this game is? I installed it yesterday and it gave me a prompt saying that I had 4 activations left...[/TD][/TR][/TABLE]It's most likely 5 activations, allowing you to revoke one at any time like Crysis.ی نفر اینجا رو با لونه استیجاریش اشتباه گرفته بود . درسته که اوریج خریدن بازی هنر نیست ولی کسی که تو پول اجاره بهای مسکن استیجاریش مونده و یک قرونی رو رو هوا میزنه از این و اون و پسر همسایه بازی گدایی می کنه و باسه ۷۰ تومن هفتصد تا ملق میزنه درشو بزار
so the game is beautiful and plays like a dream. double DRM is irritating but perhaps balanced by double achievements.

آخرین ویرایش:
یکی بگه میشه به جز بتمن با کرکترای دیگه بازی کرد یا باید خریدشون؟
بازی ارزش خرید برای ps3 بیشتر به خاطر انلاین بازی کردن داره یا pc دانلود کنم؟
ممنون

یکی بگه میشه به جز بتمن با کرکترای دیگه بازی کرد یا باید خریدشون؟
بازی ارزش خرید برای ps3 بیشتر به خاطر انلاین بازی کردن داره یا pc دانلود کنم؟
ممنون
بازی حالت آنلاین نداره.رابین و نایت وینگ هستن که پولیند.

لینک ویدئو اول رو دیدم ! یا تو این ویدئو چیزی معلوم نبود یا چشمای من چیز خاصی ندید !

یا اینا مردم رو گیر آوردن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بین dx 9 و 11 هیچ فرقی مشاهده نشد.

فقط کمی کله شیر که در آخر بنچمارک روی ساختمان هست کمی برجسته تر بود و اون گیاه داخل تونل کمی برجسته شده بود .

باز الان نمیشه اظهار نظر کرد چون هنوز دایرکت ایکس11 بازی مشکلات زیادی داره . همینطور باید از نزدیک و در بازی مشاهده کنیم از روی دمو نمیشود نظر داد .

ویدئوی دوم رو هم دیدم ! مثل اینکه فقط روی تسلیشن high میشه تفاوت رو دید !

در کل dx11 تو این بازی فقط در حد اسمه

آخرین ویرایش:
دوستان DLC این بازی هم منتشر شد تا لحظاتی دیگه لینک مستقیمش رو براتون آماده میکنم . لینکش رو اینجا نمیشه گزاشت تو قسمت مشکلات میگزارم هم کرک هم DLC
.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or