Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
درود .

بلاخره انتظارها به پایان رسید و اسکیدرو بازی رو به همراه کرک روی سایت خودش قرار داد .
>:d:d<

البته هنوز سایت به طور کامل آپدیت نشده که انتظار میرود فردا آپدیت بشه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Danitondar
درود .

بلاخره انتظارها به پایان رسید و اسکیدرو بازی رو به همراه کرک روی سایت خودش قرار داد .
>:d:d<

البته هنوز سایت به طور کامل آپدیت نشده که انتظار میرود فردا آپدیت بشه .

فقط خدا کنه فیزیکی که به کار می برند با درایور های الان به خوبی کار کنه !
به شخصه حساب ویژه ای رو باز ی باز کردم

• Like
Reactions: s.1
فقط خدا کنه فیزیکی که به کار می برند با درایور های الان به خوبی کار کنه !به شخصه حساب ویژه ای رو باز ی باز کردم
درورد . مطمئن باش که فیزیک بتمن مطابق با درایورفیزیک انویدیاست که از زمان بتمن قبلی تا به حال ۲ تا ورژن جدیدتر شده و چه بسا روز رلیز بازی انویدیا این درایور بتاش رو درست کنه .من هم بهش امید دارم .

ثانیه شماری میکنم برای این بازی اون Arkham Asulym که آخر گرافیک بود و قدرت Unreal Engine 3 رو نشون داد معلوم نیست این چی میشه گرچه بیشتر تمرکز روی گیملپی هست که بهتره چون بنظرم گرافیکش از سرمون هم زیاده!:d

فقط ۲ روز دیگه مونده شاید هم زودتر کرک بشه .در هر حال همون اندازه که گرافیک بازی برای پی سی بیشتر از قبل شده گیم پلی هم تغییر چشمگیری کرده . انویدیا هم روی وب سایتش تبلیغ گسترده ای از فیزیک بازی و گرافیکش گذاشته که نشان از برتریاجرای بازی روی کارت های انویدیاست . البته فکر نمی کنم شامل کسایی بشه که کارت های mainstream حتی ۴۶۰ دارن م متاسفانه باید روی کنسول بازی کنن . بدون فیزیک و معمولی .

اعلام کردین کرک اومده. کسی بازی نکرده؟
اگه دارین بگین حجم کل بازی و حجم دموهای CG بازی چقد هست؟:-/
چون بعضیها هستن عمدا یه سری فایل بیخود تو بازی قرار میدن تا تعداد دیسکهای بازی افزایش پیدا کنه. :|

اعلام کردین کرک اومده. کسی بازی نکرده؟
اگه دارین بگین حجم کل بازی و حجم دموهای CG بازی چقد هست؟:-/
چون بعضیها هستن عمدا یه سری فایل بیخود تو بازی قرار میدن تا تعداد دیسکهای بازی افزایش پیدا کنه. :|

ته تهش دو تا ناینه سه تا فایو !

از کرک مطمئن نیستم اما از ی کانال مطمئن خرید میکنم که تا اینجا مشکل کرک نداشته کاراش . فردا تست میکنم خبر میدم.حجم بازی نهایتا ۸ الی ۹ گیگ بیشتر نیست.

ظاهرا حجم بازی 18 گیگ هست (البته من ندیدم)، اگه اینجوری باشه میشه 4 تا ناین.
وحید هرطوری هم که حساب میکنم میبینم 18 گیگ توی دوتا ناین جا میشه، فقط یه گیگ اضافیش میمونه بیرون !
پس نهایتا 3 تا ناین شه !
نه 4 تا :d
در ثانی فکر میکنم حجمش بعد از نصب 18 گیگ باشه
قطعا توی دوتا ناین جاش میدن خودشون
ایرانیا زیادش میکنن

وحید هرطوری هم که حساب میکنم میبینم 18 گیگ توی دوتا ناین جا میشه، فقط یه گیگ اضافیش میمونه بیرون !
پس نهایتا 3 تا ناین شه !
نه 4 تا :d
در ثانی فکر میکنم حجمش بعد از نصب 18 گیگ باشه
قطعا توی دوتا ناین جاش میدن خودشون
ایرانیا زیادش میکنن
ببخشید حواسم نبود، میشه سه تا Five که اشتباه گفتم 4 تا ناین.
یه نفر بهم قول داده 1-2 روز آینده بازیرو برسون دستم، رسید بهم خبر میکنم بچه ها رو که بازی چجوری هست.

ببخشید حواسم نبود، میشه سه تا Five که اشتباه گفتم 4 تا ناین.یه نفر بهم قول داده 1-2 روز آینده بازیرو برسون دستم، رسید بهم خبر میکنم بچه ها رو که بازی چجوری هست.
وحید جان حجم هر دی وی دی میشود 4 گیگ و300 مگ که با یان حساب بازی 18 گیگی که با این حساب 5 دی وی ی 4300*4=17200

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or