Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
تاخیری وجود نداره ! از همون اول گفته بودن 18 نوامبر . بعدش تو تویتر و فیس ب و ک بازی و سایت هایی مثل IGN شد 15 نوامبر ! نهایتا همون 18 ام خواهد اومد .

تاخیری وجود نداره ! از همون اول گفته بودن 18 نوامبر . بعدش تو تویتر و فیس ب و ک بازی و سایت هایی مثل IGN شد 15 نوامبر ! نهایتا همون 18 ام خواهد اومد .

رو هوا که نمیایم حرف بزنیم. بازی یه تاخیر چندروزه خورده که قرار شده بجای 18Nov در تاریخ 25 nov عرضه شه.

بازی هیچ تاخییری نخورده طبق تحقیقاتی که من از سایتهای خورده فروشی کردم بازی هیچ تاخیری نخورده و بازی در تاریخهای 15 نوامبر ،18 نوامبر و در 25 نوامبر برای مناطق مختلف عرضه میشه.آمازون هم تاریخ بازی رو همون 15 نوامبر گذاشته .

درضمن اینقدر در مورد تاریخ عرضه ی بازی چونه نزنید همش اسپم ارسال میکنید. بار دیگه ببینم اخطار میدم.

به شکل رسمی تاخیر اعلام نشده ولی توی صفحه استیم بازی این تاخیر ثبت شده
متاسفانه به احتمال زیاد درسته و باید چند روز بیشتر منتظر این بازی بمونیم:(

بازی هیچ تاخییری نخورده طبق تحقیقاتی که من از سایتهای خورده فروشی کردم بازی هیچ تاخیری نخورده و بازی در تاریخهای 15 نوامبر ،18 نوامبر و در 25 نوامبر برای مناطق مختلف عرضه میشه.آمازون هم تاریخ بازی رو همون 15 نوامبر گذاشته .

درضمن اینقدر در مورد تاریخ عرضه ی بازی چونه نزنید همش اسپم ارسال میکنید. بار دیگه ببینم اخطار میدم.

صابرجان warner رو که دیگه قبول داری ؟ :d بازی در بازه زمانی 22 تا 25 نوامبر در مناطق مختلف عرضه میشه .

اینم خبرش :

http://www.vg247.com/2011/11/08/steam-lists-arkham-city-for-november-22-release/

بهتر
هرچی بیشتر تاخیر بخوره بهتر !!
یکم ترافیک گیم ما کمتر میشه !!!!
عین دیوونه ها دارم بازی تموم میکنم !

آره به نظر من یه ماه تاخیر بخوره بازم خوبه . انقدر بازی بزرگ داره میاد که نمیدونم کدوم رو بازی کنم . همش هم همزمان داره منتشر میشه

آره به نظر من یه ماه تاخیر بخوره بازم خوبه . انقدر بازی بزرگ داره میاد که نمیدونم کدوم رو بازی کنم . همش هم همزمان داره منتشر میشه
اره دقیقا
کم بازی در راه نیست
اینطوری با وجود این همه بازی به کیفیت بازی کردن خوده بتمن هم لطمه وارد میشه !!

من دیشب نسخه Arkham Asylum رو تموم کردم واقعا ً یکی از 5 بازی برتر زندگیم بود بخصوص یکی دو ساعته آخر بازی که دیوانه کننده ست موندم Arkham City چی می خواد بشه !!!
دوستانی که نسخه ی اول رو بازی نکردن از این فرصت باقی مونده تا انتشار بازی استفاده کنند و نسخه ی اول رو تهیه کنند و تا آخر برن واقعا ً حیفه چنین بازی بزرگی رو از دست بدید !
اگه کسی نسخه ی کامل با کرک خوب رو می خواد پ.م بده بگم از کدوم فروشگاه بخره ...

من دیشب نسخه Arkham Asylum رو تموم کردم واقعا ً یکی از 5 بازی برتر زندگیم بود بخصوص یکی دو ساعته آخر بازی که دیوانه کننده ست موندم Arkham City چی می خواد بشه !!!
دوستانی که نسخه ی اول رو بازی نکردن از این فرصت باقی مونده تا انتشار بازی استفاده کنند و نسخه ی اول رو تهیه کنند و تا آخر برن واقعا ً حیفه چنین بازی بزرگی رو از دست بدید !
اگه کسی نسخه ی کامل با کرک خوب رو می خواد پ.م بده بگم از کدوم فروشگاه بخره ...
بشدت موافقم هر کس این بازی رو انجام نداده حتما بره بازی کنه.
من 6 بار تمومش کردم .سیر هم نمیشم. در آینده هم خودمو با Arkham City خفه می کنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or