Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
تا حالا تو عمرم همچین CG ندیده بودم . فیلم واقعی بود پسر:x
مردک نمی خواد پیر بشه . گنده تر از قبل شده ی لشگر هم از پسش بر نمیان :d
امیدوارم نسخه PC با کنسول فرق داشته باشه .

• Like
Reactions: hosein me
درود بر همه
خوب سازندها هم اعلام کردند که ماموریت های اصلی بازی حدودا 8 ساعت طول میکشد
واگه بخواهیم کل ماموریت ها و فرعی هار ا بریم حدودا 24 ساعت طول میکشه
این هم اخرین تصاویر بازی

تریلر آخری رو دیدم
به شما پیشنهاد می کنم که صدای کامپیوترتون رو خفه کنید! چون موسیقی مربوط به تریلر واقعا چرته و به نظر من هیچ ارتباطی از لحاظ سبک موسیقی با بازیی مثل بت من نداره. می شد با یه موسیقی کوبنده از موسیقی های متن خود بازی به تریلر هیجان تزریق کرد.
جدای از این تریلر هم خوب بود و به اندازه کافی به من نشون داد که قرار هست چی در بازی ببینم( برای من کافیه و نمی خوام لذت بازی با تریلر دیدن از بین بره) البته مشخصه که یه نمایش کامل در E3 امسال دارن و اونجا خیلی بیشتر از گیم پلی نشون خواهند داد
در مورد تریلر به نظر مهم ترین بخشش رفت و آمد بین ساختمون ها بود که به نظر واقعا عالی و زیبا و هیجانی طراحی شده. سقوط زیبای بت من در بین دو ساختمون واقعا نفس آدم رو بند میاره و بعد از اون استفاده از اسلحه batclaw در حین سقوط
در مورد گرافیک که همه چیز با وجود بسیط و گسترده تر شدن محیط بازم زیبا و چشم نواز هست. یه چیزی که من خیلی توجهم بهش جلب شد حرکات صورت بود. بخصوص توی اون صحنه که Catwoman در مقابل بتمن یه جمله می گه که علاوه بر صدای بسیار مناسبی که واسه این شخصیت انتخاب شده انیمیشن صورت اون بود که خیلی طبیعی و واقعی کار شده بود.
در کل تریلر جالبی بود و اگه موسیقی بهتری هم داشت جالب تر هم می شد

• Like
Reactions: Molana and VahiD_ST
خوب میخاد خوشت بیاد میخاد خوشت نیاد !

گویا توی طول بازی باید این نوع موزیک رو تحمل کنیم!!
عزیزم این یه تریلر هست و مشخصه که از موسیقی لیسانس شده استفاده شده مثل خیلی از تریلر های دیگه و هیچ ارتباطی با موسیقی بازی نداره. موسیقی بازی توسط Nick Arundel آهنگساز شماره قبل تهیه می شه
اینم لینک ویدئو مصاحبه با ایشون
http://media1.gameinformer.com/media/video/2010/batmanarkham2/batman2-audio/batman2-audio.mp4

همونطور که میدونید قراره از می یه سری کمیک بیاد که پل ارتباطی 2 نسخه باشه. امروز دیدم یه پیش زمینه مجانی ازشون تو گیم اسپات اومده:

لینک

به همه فنای بازی خوندنش توصیه میشه.

• Like
Reactions: Trunks
دیشب لینکش از طرف Dc Comics تو فیس بــوک اومد :دی! عجیب چیز خفنی بود و بشدت با طراحی هاش حال کردم! ایران بیاد صددرصد میخرمشون :دی! به همه توصیه میشه :دی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or