Batman: Arkham Asylum - X360 Version

این تریلر جدیدی که این هفته اومد وضعیت منو بدتر از قبل کرد:biggrin1: بدجوری منتظره این بازیم! دوبله جوکر هم خیلی عالیه:love:
دوست عزیز تلفظ Asylum میشه اسایلم ن اونی که تو نوشتی .
البته تلفظ کلمه اولشم آرکام هست! تو خود بازی تلفظ میکنه آرکاما سایلُم

ا:biggrin1: بدجوری منتظره این بازیم! دوبله جوکر هم خیلی عالیه:love:

البته تلفظ کلمه اولشم آرکام هست! تو خود بازی تلفظ میکنه آرکاما سایلُم
خوبيش اينكه از صداي Mark Hamill تو بازي استفاده شده ( Animation هاي بتنم هن صداي Joker همين Mark Hamill ه )
-
اركام اصايلم.
-
به قوله ممد تنها مشكل همين نبود خون دربازيه كمي مي ازارد

یه ویدئو همین الان ازش دیدم بصورت وحشتناکی صبر برای ای عنوان رو مشکل میکنه. کیفیت فوق العاده صدا گذاری و انیمیشن ها... زبونتون بند میاد.
دوست عزیز تلفظ Asylum میشه اسایلم ن اونی که تو نوشتی .
کوچکترین اهمیتی برام نداره.

اگه جوکر انحصاری باشه واقعاً حیف . راستی تاریخ بازی عرضه کی هست؟ من که خیلی منتظر این بازی هستم
اون بخشه انحصاری که برای ps3 هست همچین چیزه خاصی نیست و بیشتر برای رکورد زدنه همین! مثله اون time record ای که تو اویل بود!

یه ویدئو همین الان ازش دیدم بصورت وحشتناکی صبر برای ای عنوان رو مشکل میکنه. کیفیت فوق العاده صدا گذاری و انیمیشن ها... زبونتون بند میاد.

کوچکترین اهمیتی برام نداره.

به جهنم که نداره . اصلا من رو بگو که بی خودی انگشتامو خسته میکنم که یه چیزی یاد تو بدم .

به جهنم که نداره . اصلا من رو بگو که بی خودی انگشتامو خسته میکنم که یه چیزی یاد تو بدم .
اگر مشکلی داشته بیاشم در این مورد از فن اصلی و خفن کامیک ش یعنی اریا و امیر ( زامبی ) میپرسم و نیازی نیست شما راهنمائی کنید جناب تندیس تلفظات واژگان زبان انگلیسی.

اگر مشکلی داشته بیاشم در این مورد از فن اصلی و خفن کامیک ش یعنی اریا و امیر ( زامبی ) میپرسم و نیازی نیست شما راهنمائی کنید جناب تندیس تلفظات واژگان زبان انگلیسی.
فریدون جان از تو بعید بود اینقدر بد حرف بزنی .....حالا مثلا شما یه چیزی رو اشتباه نوشتی یه نفر بهت گفته که لازم نیست بزن بزن کنی ....:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or