Fratos
کاربر سایت
جالبه چون واسه منم باز نمیشه. دوباره گیرش میارم میزارم.دقیقا منظورت کدوم عکس هستش؟ ما که عکسی نداریم تو این صفحه؟
جالبه چون واسه منم باز نمیشه. دوباره گیرش میارم میزارم.دقیقا منظورت کدوم عکس هستش؟ ما که عکسی نداریم تو این صفحه؟
خدا بهت عمر بده ... یه عمر دنبال تلفظ درستش بودم ...دوست عزیز تلفظ Asylum میشه اسایلم ن اونی که تو نوشتی .

خوبيش اينكه از صداي Mark Hamill تو بازي استفاده شده ( Animation هاي بتنم هن صداي Joker همين Mark Hamill ه )ا:biggrin1: بدجوری منتظره این بازیم! دوبله جوکر هم خیلی عالیه
البته تلفظ کلمه اولشم آرکام هست! تو خود بازی تلفظ میکنه آرکاما سایلُم
کوچکترین اهمیتی برام نداره.دوست عزیز تلفظ Asylum میشه اسایلم ن اونی که تو نوشتی .
اخرای AGUST درست نمیدونم فکر کنم 26 یا 28 باشه :biggrin1:اگه جوکر انحصاری باشه واقعاً حیف . راستی تاریخ بازی عرضه کی هست؟ من که خیلی منتظر این بازی هستم
Published by: Eidos Interactiveاگه جوکر انحصاری باشه واقعاً حیف . راستی تاریخ بازی عرضه کی هست؟ من که خیلی منتظر این بازی هستم
یه ویدئو همین الان ازش دیدم بصورت وحشتناکی صبر برای ای عنوان رو مشکل میکنه. کیفیت فوق العاده صدا گذاری و انیمیشن ها... زبونتون بند میاد.
کوچکترین اهمیتی برام نداره.
اگر مشکلی داشته بیاشم در این مورد از فن اصلی و خفن کامیک ش یعنی اریا و امیر ( زامبی ) میپرسم و نیازی نیست شما راهنمائی کنید جناب تندیس تلفظات واژگان زبان انگلیسی.به جهنم که نداره . اصلا من رو بگو که بی خودی انگشتامو خسته میکنم که یه چیزی یاد تو بدم .
فریدون جان از تو بعید بود اینقدر بد حرف بزنی .....حالا مثلا شما یه چیزی رو اشتباه نوشتی یه نفر بهت گفته که لازم نیست بزن بزن کنی ....:cheesygriاگر مشکلی داشته بیاشم در این مورد از فن اصلی و خفن کامیک ش یعنی اریا و امیر ( زامبی ) میپرسم و نیازی نیست شما راهنمائی کنید جناب تندیس تلفظات واژگان زبان انگلیسی.