Batman: Arkham Asylum - X360 Version

این جوکر هنوز درا نحصار نسخه ps3 هستش؟:(
نمیشه یه بازی بیاد مثل آدم pirate خورش کنیم؟!:دی
اون از اساسین 2 اینم از بتمن...باید 50-60 واسه هر کدوم بسلفیم:(
چقدر از این کاراشون بدم میاد:sick:
بله انحصاری PS3 هست.

=====================
اون سیستمه وصل کردن PSP و PS3 و ازاد شدن اسلحه ها رو میگی؟

خط داستانی که نه یه جورایی یه ماد حساب میشه و اصلا به روند اصلی بازی ربطی نداره.

===============================
بله...همون سیستم رو میگم وگرنه اون اساسین رو هم پیریت خورش میکردم!
به خاطر یک مشت اسلحه:دی

خط داستانی که نه یه جورایی یه ماد حساب میشه و اصلا به روند اصلی بازی ربطی نداره.

===============================

به خاطر یک مشت اسلحه:دی
در DLC قرار داره!درست ميگي محمد آخه يكي بازيو با BatMan تموم ميكنه!بره اين رو دان كنه بازم اين دفعه بره با Joker تموم كنه!!!خسته كننده ميشه!(بنظرم)

در DLC قرار داره!درست ميگي محمد آخه يكي بازيو با BatMan تموم ميكنه!بره اين رو دان كنه بازم اين دفعه بره با Joker تموم كنه!!!خسته كننده ميشه!(بنظرم)
می دونی می تونند چی کار کنند یک خط داستانی مقابل بتمن بزارن که جدید باشه و بعد از اتمام بازی قابل دسترس باشه. به نظر من این جوری خسته کننده نیستش.

می دونی می تونند چی کار کنند یک خط داستانی مقابل بتمن بزارن که جدید باشه و بعد از اتمام بازی قابل دسترس باشه. به نظر من این جوری خسته کننده نیستش.
اینجوری هم بازی طولانی تر و خسته کننده تر میشه هم کار تیم بازیسازی دو برابر میشه
و خدایی نکرده باز تاخیر میخوره:cheesygri

اینجوری هم بازی طولانی تر و خسته کننده تر میشه هم کار تیم بازیسازی دو برابر میشه
و خدایی نکرده باز تاخیر میخوره:cheesygri
دوست عزیز بازی که تاخیر خوردش:biggrin1: وگرنه تا حداکثر 2 هفته دیگه میومدش. شاید دلیل تاخیر همین بوده که البته خیلی بعید هستش

:دی

8094.jpg

خوبیش اینه که بت من رو مثل قبل محدود به یه فیلم نکردن، یه شخصیتی مثل زن اغواگر( اسمه!) همه داره و تنوع بازی احتمالا زیاد خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or