54M113
کاربر سایت
من همینجورشم اعصاب ندارم حالا بخواد باهام بازی کنه Xbox رو بلند میکنم میزنم دیوار دو تیکش میکنم !ببين فقط خواستي هارد بري هواي اعصابت رو داشته باش كه بدجور .... :biggrin1:
من همینجورشم اعصاب ندارم حالا بخواد باهام بازی کنه Xbox رو بلند میکنم میزنم دیوار دو تیکش میکنم !ببين فقط خواستي هارد بري هواي اعصابت رو داشته باش كه بدجور .... :biggrin1:
جدي گفتم دوست من :biggrin1:من همینجورشم اعصاب ندارم حالا بخواد باهام بازی کنه Xbox رو بلند میکنم میزنم دیوار دو تیکش میکنم !
خوب عزيز من كاري نداره كه!!دوستان من اوایل بازی گیر کردم ... بعد از این که از اون آزمایشگاه یا زندان یا ... بیرون اومدم سمت ماشین بتمن رفتم و یه نمونه پیدا کردم و وقتی دنبالش رو گرفتم به یه خونه رسیدم که توش همون دختره بود ، یه سری چرت و پرت گفت و رفت ، ولی جلو ورودی سالن لیزره و نمیشه وارد شد ....
وقتی با لیزر هم نگا میکنی یه نفر رو اون ور دیوار به صندلی بستن ... چه کنیم ؟؟؟
50 تا میخوام چیکار ! من بیشترشو رو Normal گرفتم ! ارزش نداره بخوام دوباره رو هارد برم !بله, 50 تا گیمر اسکور.
لیست کامل اچیومنت ها.
ببين توي دفتر Warden اونجايي كه Zsavs بود اسمش فكر كنم دكتر Young رو ميگيره بايد بري اونجا!!سلام
من تمام ريدل ها رو گرفتم بجز 3 تا دندون تو arkham mansion و 3 4 بار هم كل اونجا رو گشتم ولي پيداشون نكردم چي كار كنم؟![]()
اين يكي رو تالا 100 دفعه گفتن!! :biggrin1:کسی نمیدونه آخرین سنگ جاش کجاست:confused: آخه همه معما ها رو رفتم تموم شدن فقط جا یکی از سنگ ها خالیه
ممنون![]()
بچه ها من بازی رو یه هفته پیش تموم کردم و چند تا سئوال داشتم که یادم رفت بپرسم .
وقتی بازی تموم شد ، فکر کنم حدود 65% بازی کامل شده بود . بازی Nuke نیست ؟
بازی یه پایان داشت ؟
ممنون