Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

آخرین ویرایش:
نسخه ای که من گرفتم 3 دی وی دی هستش و تو قسمتی که در باز میشه می افته پایین...همه جا سیاهه
کرک ریلودد رو بریز و بازیو از اول برو درست میشه!
نه دوست عزیز مثل اینکه بد نوشتم منظورم فولدر ESN بود تو خود CD بازی حجمش فک کنم 7MB هست

(اگه کسی میتونه لطفا برام upload کنه خیلی ممنون میشم)
http://www.2shared.com/file/8373517/bfb21619/ESN.html
به نظر من برو يكي ديگه بخر البته نسخه 2dvd چون هم دمو هاي بازي هست هم اينكه اين نسخه اي كه داري ممكنه يه جا ديگه اذيتت كنه
نه لازم نیست دوباره پول بده این نسخه boysteam کامله منتها ستاپ اصلی نیست و cutscence های بازی رو هم با ادیت اسمشون میشه برگردوند!چند صفحه پیش دوستان توضیح دادن!

پ.ن: تریلری که نشان میده physix on با off چه تفاوتهایی داره!
لینک برای تماشا
لینک دانلود

آخرین ویرایش:
نسخه ای که من گرفتم 3 دی وی دی هستش و تو قسمتی که در باز میشه می افته پایین...همه جا سیاهه
به نظر من برو يكي ديگه بخر البته نسخه 2dvd چون هم دمو هاي بازي هست هم اينكه اين نسخه اي كه داري ممكنه يه جا ديگه اذيتت كنه

اقا 1 جایی از بازی بود که من جوکر شدم ولی همون اول بود اول فکر کردم بازی گیر کرده رفتم بیرون از اتاق امدم دوباره پای کامپیوتر من جوکر بودم بتمن بسته شده بود به تخت کسی همچین چیزی دیده؟

اقا 1 جایی از بازی بود که من جوکر شدم ولی همون اول بود اول فکر کردم بازی گیر کرده رفتم بیرون از اتاق امدم دوباره پای کامپیوتر من جوکر بودم بتمن بسته شده بود به تخت کسی همچین چیزی دیده؟
lolz
همه همینو دیدن! بعدش بتمن میمیره باید rety رو بزنی :دی

دوست من این قسمتی از بازیه و بنظر من یکی از زیباترین جاهای بازیه !!!!مخصوصا زمانی که میمیری جسدش از خاک بیرون میادو خاکیه . . . :cheesygri

اه من تو قسمت گیا ها تو بت کیو موندم دوستم ندارم سیو رو پاک کنم دوستان چی کار کنم ایا کسی سیو بعد از اونو داره البته کرک من کرک 8mg هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or