Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

فک می کنم اغلب شما بدون Patch 1.1 که PhysX رو اکتیو میکنه دارید بازی می کنید یا بازی رو تموم کردید

اونایی که کارت Nvidia دارن میتونن آپدیت 1.1 رو متناسب با نسخه ی بازیشون دانلود کنن و نصب کنن،افکتای قشنگی به بازی میده.

فک می کنم اغلب شما بدون Patch 1.1 که PhysX رو اکتیو میکنه دارید بازی می کنید یا بازی رو تموم کردید

اونایی که کارت Nvidia دارن میتونن آپدیت 1.1 رو متناسب با نسخه ی بازیشون دانلود کنن و نصب کنن،افکتای قشنگی به بازی میده.

من این پچ رو دان کردم ولی بازیم ستاپ اصل نیست. راهی نداره یه جوری بریزمش؟:((

دوست عزیز من نصب کردم ولی فوق العاده سنگین بود.کارتم 8800 جی تی اس 320 مگ هست.برای همین بیخیالش شدم.کسی تریلری چیزی از این فیزیک و تاثیرش داره؟

من این پچ رو دان کردم ولی بازیم ستاپ اصل نیست. راهی نداره یه جوری بریزمش؟:((
من دقیقا بهمین خاطر گفتم " آپدیت 1.1 متناسب با نسخه ی بازی"
چون گفته میشه بعضی ریلیزها مثل D2D با آپدیت G4W live کار نمی کنن و بعضی ها هم که کار می کنن باعث Crash کردن بازی میشن.
تابحال تنها راهی که پیشنهاد شده نصب مجدد نسخه ی reloaded و استفاده از آپدیت 1.1 و Fix مربوطه هست.
دوست عزیز من نصب کردم ولی فوق العاده سنگین بود.کارتم 8800 جی تی اس 320 مگ هست.برای همین بیخیالش شدم.کسی تریلری چیزی از این فیزیک و تاثیرش داره؟
دلیلش احتمالا اینه که هنوز داری از همون کرک قبلی استفاده میکنی،توی کامنتها گفته شده که با Fix جدید تا 15 فریم به سرعت بازی در حالت فعال بودن PhysX اضافه شده.

فیزیکس بازی خیلی سنگینه که ارزشش را هم نداره (حالت نرمال یه gtx 285 میخواد)
یه سری پرچم اضافه میشه و قابلیت خورد شدن ستون ها و یک جور دود سیاه رنگ و هم چنین خورد شدن کاشی های زمین
برای فیزیکس هم برای کارت گرافیکی های پایین تر gtx 285 اگه میخواند اجرا کنند باید anti-aliasing را کم کنند
یا غیر فعال کنند.
ولی کلا بتمن نسخه پی سی پورت سنگینی داشته و سیستم سنگینی هم میخواد
اگه بازی نسخه پی سی هم پلتفرم اصلی بود انقدر سیستم سنگینی نمیخواست.

این کرک رویه ویندوز ویستا هم جواب میده؟؟
Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable

اخه من هر کاری میکنم نمیتونم این بازی رو با این کرک انجام بدم.
در ضمن فایروال و انتی ویروس رو هم آف کردم.
مشکل من طبقه تصویره پایینه.

dr4x7gf45h6kcvrbjywe.jpg

فکر کنم تمامیه کرک ها رو هم دارم.

این کرک رویه ویندوز ویستا هم جواب میده؟؟
Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable

اخه من هر کاری میکنم نمیتونم این بازی رو با این کرک انجام بدم.
در ضمن فایروال و انتی ویروس رو هم آف کردم.
مشکل من طبقه تصویره پایینه.

dr4x7gf45h6kcvrbjywe.jpg

فکر کنم تمامیه کرک ها رو هم دارم.

دوست عزیز باید بازی رو از اول شروع کنی تا این مشکلات برطرف بشه!!

منم با کرک های Reloaded مشکل دارم هرکاری میکنم داخل بازی نمیشه بازی رو هم دوباره نصب کردم کرک رو هم امتحان کردم ولی باز این ارور
SecuLauncher : failed to start application.[9000]1تال
میده.

اگر درست رفته باشی کناره کتاب "X" رو بزن وارد چشم مصلح بشه بعد Space یا F یا enter یا ... =)) بزنی ور میداره !
بایس اثر انگشت روی کتاب باشه وگرنه برش نیمداره !

با Xمیرم روی اون حالت ولی بر نمیداره هیچ چیزی رو .
اثر انگشت اونجا هست که لوستر رو میندازی و 2 نفر رو نجات میدی؟

منم با کرک های Reloaded مشکل دارم هرکاری میکنم داخل بازی نمیشه بازی رو هم دوباره نصب کردم کرک رو هم امتحان کردم ولی باز این ارور
SecuLauncher : failed to start application.[9000]1تال
میده.

کسی که به داد ما نرسید من هنوز گیرم تو همون 12 درصد
FIX error “SecuLauncher: failed to start application [9000

اما اگه نمیتونی با این کرک بازی کنی شاید با این فایل مشکلت حل شد دانلود کن بفرما

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr71

FIX error “SecuLauncher: failed to start application [9000
من تو خیلی از انجمن ها دنبال حل مشکل بودم

کاش یه نفر پیدا میشد سیو 13 درصد میداد از شر این دیواره راحت میشدم

و حجم 77KB می باشد.
dr4x7gf45h6kcvrbjywe.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or