Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

آقا جریان این PhysX چیه ؟

برا فعال کردنش باید چیزی نصب کنم ؟

اگه میشه یه کم توضیح بدین.

مرسی

عزیز این برنامه جدیدا برای اکثر بازی ها ضروری شده باید نصب کنید :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: یه عزیزی لطف کنه سیو 48 درصد به بعد رو برا ما آپلود کنه بده ما ممنونش میشیم از اونجایی که دیوار نامریی رو رد می کنید دمتون گرم

سلام
دوستان اگه مشکل این دیوار نامرئی هست که عکسش گذاشتین
بابا این که کاری نداره اسپری بزتید بعد در حالی که همون اسلحه دستتونه دکمه راست موس + دکمه وسط میترکه
نکنه واسه شما نمیترکه؟بابا من با همین کرک 171KB reloaded رفتم تا آخرش بدون مشکل

سلام
دوستان اگه مشکل این دیوار نامرئی هست که عکسش گذاشتین
بابا این که کاری نداره اسپری بزتید بعد در حالی که همون اسلحه دستتونه دکمه راست موس + دکمه وسط میترکه
نکنه واسه شما نمیترکه؟بابا من با همین کرک 171KB reloaded رفتم تا آخرش بدون مشکل

عزیز مگه شما منظورت همون 48 درصد بازی نیست؟؟ وارد ساختمون میشی ولی اول راهرو یه چیز نامریی نمی ذاره بری جلو؟؟؟ همون اسلحه اسپری ای رو هم که می گی می زنیم ولی رو زمین پخشش می کنه نه رو دیوار نامریی i dont know

سلام
دیوار نامریی در هنگام ورود یک گیاه است که به دلیل اشکال نرم افزاری دیده نمی شود.
کافی است سمت چپ روی لبه دیوار بایستید و به سمت تابلوی کوچکی که به دیوار مقابل چسبیده شده به وسیله طناب دو سر از روی گیاه(دیوار نامریی عبور کنید)

عزیز دل چی میشد شما زودتر تو سایت عضو میشدین:d دمت گرم خیلی حال دادی.....دوستان اینطور که دوست عزیزمون گفتن رد میشه

ای بابا...مثله اینکه بازی کردن به ما نیومده...از همون گیاه نامریی که جلو می رم می رسم به یه در که وقتی باز میشه بتمن جان می افته پایین...در که باز میشه هیچی جلوش نیست(بیچاره بایدم بیفته) امشب باگ رو تو خواب می بینم....برای حل این مشکل باید چه کار کرد؟؟؟

دوستان من یه مشکلی تو صاد دارم. صدای بازی مقداری واسه من مشکل داره. خش خش.
تقریبا مثل SH:Homecoming کهاین مشکل رو داشت.
بعد افتفریم شدیدی تو بازی دارم.
کرک بازی هم از یه کرک جدید استفاده میکنم ولی این مشکلات رو دارم.
تازه بازی دستم رسید.هنوز اوایل بازی هستم.احتمالا چند تا مشکل دیگه هم به بازی اضافه خواهد شد....

من چند روز پیش بازی رو گرفتم ولی ترسیدم بازی کنم
چون اینجا یکی گفته بود اگه یه کرک دیگه از وسط بازی بریزی و بخوای ادامه بدی , سیو هات پاک میشه
حالا خواستم ببینم بهترین کرکی که شما میشناسید چیه؟واگه میتونید لینک دانلود هم بزارید:cool:

من چند روز پیش بازی رو گرفتم ولی ترسیدم بازی کنم
چون اینجا یکی گفته بود اگه یه کرک دیگه از وسط بازی بریزی و بخوای ادامه بدی , سیو هات پاک میشه
حالا خواستم ببینم بهترین کرکی که شما میشناسید چیه؟واگه میتونید لینک دانلود هم بزارید:cool:
Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or