Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

آقا من این بازی رو تا یه جاییش رفتم که تو کتابخونست.نمیدونم که چی شده که هرچی با اون تفنگ طنابی که داشت خودشو باهاش بالا و پایین ساختمونا میبرد , میزنم بالای یه دیوار نمیره , اون دیوار هم قبلنا بالاش میرفت , وقتیم که تند تند کلیک میکنم یه دفعه تصویر به هم میخوره طناب رو میزنه از تو دیوار رد میشه همین جوری واسه خودش میرهههههههههه تااااااااااااا بیرون کتابخونه تو جنگلا میفته...
مشگل از گرافیکمم نیست تو دو تا pc گرافیک شاخ اینو امتحان کردم , همینجوری میشه..
لطفاء اگه کسی میدونه ایرادش از چیه بهم بگه....:(:((

به احتمال زیاد مشکل از کرک بازی هست.
کلا تا اومدن نسخه اصلی باید صبر کرد چون مشکل این بازی یکی دوتا نیست.

خوب پس چطور بازیو تموم کردی؟

بازی رو که تموم نکردم چون به باگ میخورم یا بهتر بگم به باگ ها میخورم.

دوستان ما این کرک ریلودد رو دانلود کردیم...2.3 مگ بود مارو سره کار گذاشتین؟؟؟ این که هیچی تو فایلش نبود...Zip بود
اون لینکی که من توی چند صفه پیش گذاشتم و مدیا فایر بود رو بتست!

FIFA09جان نمیدونم ولی f زدن ربطی داره؟ هرجایی که F نمیده. 12% کجاست؟ نگی نمیدونیم کجایی بازی هستی!

LOST عزیز : شما ببین فایل whysosrs.DLL کپی میشه یا نه. چون وقت نباشه اون ارورر میاد!!

در کل بازی رو با کرکی که صفحه قبل گفتم بدون هیچ نوع مشکلی. بازی کردم. با این سیستم:

cpu: 3core 8750
ram: 4 gb
mainboard: asus m3n78 , grafic: 8200 onboard!
windows: xp sp2

Genesis جان منظورم اونجاس که یه کانال هستش اون بالا که دریچش رو میکنی بعد باید بری توش اونجا باید F بزنی که بره توش اما هرکاری من مکینم اصلا F نمیده

سلام
من امروز این بتمنو گرفتم، نصب کردم، وقتی میخوام برم تو بازی ارور میده میگه :
this application has failed to start because xlive.dll was not found. re-installing the application may fix this problem.
کسی میدونه این مشکل برا چیه ؟ چیکار باید کرد ؟
من هم این مشکل رو دارم !
کسانی که این مشکلو حل کردن راه حل رو بگن لطفا...
ممنون

پ.ن:این روزای آخر یه بازی سالم نصیبمون نشد !

فدای تو !
مشکل اول حل شد !
مشکل دومم :

Continue که میزنم با ارور باقیست و مرحله جدیدی باز نمیشه !

پ.ن:خود بازی نصب کدرنمون شد یه پا بتمن به خدا :laughing: (مراحل سخت و نفسگیر)
======
ویرایش:درست شد ! dirctx رو نصب کردم دوباره حل شد!

آخرین ویرایش:
دوستان من ویندوز7 دارم وبازی رو میکنم یه کرک بدین به اینم بخوره چند صفحه قبل یه عالمه کرک بود یه کرک خوب رو بزارین مرسی ممنون

دوست عزیز ، من از اون کرکی که 97 کیلوبایت حجمش بود و می گفتند که اصلاح شده است استفاده می کنم. یعنی برم این کرک که شما گذاشتید رو بگیرم ؟ در این صورت باید از اول برم یا همون سیوها جواب میده ؟

Genesis عزیز ، جواب من رو ندادید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or