Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

منظور از کرک رلودد همین 26 کیلوبایتی هست یا نه؟ لطفا بگین کدومه؟ من این 26 کیلوبایتی که رلودد نوشته رو ریختم و بازی رو هم از اول شروع کردم اصلا قبلش که سیو نمی کرد و تنها مشکلم هم grapple هست تا الان هم 23 درصد رو رفتم و grapple رو هم با ترینر حلش کردم اگه راه دیگه ای هست بگین.

منظور از کرک رلودد همین 26 کیلوبایتی هست یا نه؟ لطفا بگین کدومه؟ من این 26 کیلوبایتی که رلودد نوشته رو ریختم و بازی رو هم از اول شروع کردم اصلا قبلش که سیو نمی کرد و تنها مشکلم هم grapple هست تا الان هم 23 درصد رو رفتم و grapple رو هم با ترینر حلش کردم اگه راه دیگه ای هست بگین.
نه.همو 8 مگیه منظورمه

کارت شما چیه؟
توی سایت ها که خیلی از فیزیکش تعریف کردند
8800 gts 320 mb

سلام دوستان
من یه جا گیر کردم
12 درصد بازی رو رفتم یه دریچه بود بازش کردم اما هرچی میرم جلوش F رو میزنم نمیره بالا
ما هم دقیقآ همین جا گیر زدیم !
کرکی چیزی باید دانلود کرد ؟؟؟؟؟

ویرایش: این کرکReloaded Crack که دوستمون گذاشته رو من دانلود کردم copy کردم جایی که بازی نسب شده بعد که میزنم روش که اجرا شه ارور میده ،باید چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:
دوستان من امروز با اینکه همیشه طرفدار پی سی بودم تصمیم گرفتم برم سراغ کنسول

یه کنسول می خام بخرم و خودمو راحت کنم...بازی های PC همش بدبختیه

فرق گرافیک در بازی بتمن و رزیدنت 5 در ایکس باکس و کامپیوتر
در کامپیوتر کیفیت دو تا سه برابر هست البطه بستگی به کامپیوتر شما داره که من باگرافیک انویدا 260 رم 4 گیگ و سیپیو 7800 AMD تست کردم و هر دو با مونیتور 22 ایچ LCD و با کابل
HD

دوستان من امروز با اینکه همیشه طرفدار پی سی بودم تصمیم گرفتم برم سراغ کنسول

یه کنسول می خام بخرم و خودمو راحت کنم...بازی های PC همش بدبختیه

دوست عزیز من هم اکیس باکس دارم وهم با کامپیوتر کار میکنم بازیهای پلی استشن 3 که بسیار گرونه بازیهای ایکباس هم از 4تومن به بالاست تازه ایباکس هم از کرک استفاده میکنه که من خودم بازی سایلنتهیل5 رو سه بار خریدم تا سالمش گیرم اومد در روز حداقل یک بازی برای کامپیوتر میاد ودر هفته یکی برای کونسولها اگه کامپیوتر خوبی داشته باشی کیفییت اجرای بازیها و گرافیک به مراتب بهتر از کونسول است و روز به روز انوانهای انحساری به بازیهای کامپیوتر دارن تبدیل میشن تنها دلیل خرید کونسول برای بازیهای انحساریه که اونهم اکثرا رو PS3 هستش عجله نکنید که پشیمون میشید موفق باشید

من که ps3 دارم و راضی هستم من خودم طرفدار pc بودم اما الان چند وقته کنسول دارم و بازیهای اوجینال می کنم و بدون خرابی بعدش هم تعویض می کنم با کمترین ضرر مالی

دوستان کرک ریلودد تست شده و بدون مشکل بازی به اتمام می رسه.این کرک،کرک این گروه هست.و باید دوباره با یه سیو و پروفایل جدید بازی رو از نو شروع کنید.

Reloaded Crack

میشه یه جای دیگه اپلود کنی چون نمی تونم دانلود کنم. مطمئنی دوست من که مشکل grapple حل میشه یا نه؟ اگه کسی رفته و حل شده بگه.
فکر کنم منظورت همونه که سه تا فایل داره و یه فایل dll هم توش هست درسته؟ همون 8.63 مگیه هست؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or