Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

اقای spider-man1 لطفا انقدر پشت سر هم پست ندین پست رو ویرایش کنید تاپیک ریخته به هم من 1ساعت بعد میام سر میزنم میبیننم 2 صفحه تاپیک رفته جلو
دوستان جایی گیر کردن بزارن تو اسپویلر از این استفاده کنن
spoiler.gif

سلام دوستان من اینجا گیر کردم لطفا یکی کمکم کنه
به پيش لوستر بزرگی میرسم با تير خفاشی طناب آن را
میرم حالا به پایين میروم و دو مرد روبرو را نجات میدهم

ولی حالا نمیدونم چکار کنم اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم

اونجاي بازي كه با تير خفاش يه لوستر رو پياده ميكنيم رو زمين بعدش دو نفر رو ازاد ميكنيم (همون دو نفر كه به يه جعبه بسته شدن وقتي جعبه رو باز ميكني يه مشت مياد تو صورت بتمن)بدش بايد كجا بريم؟؟؟دكتر Young كجاست؟

براهنماييد لطفا
چقد كمك ميكنن بچه ها
لااقل قديميا با معرفت بودن راهنمايي ميكردن جديدا ديگه راهنمايم نميكنن !!!
كمك كنييد ديگه

راه حل نمیخوام فقط میخوام بدونم کسی هست که مشکل من رو داشته باشه:

مشکلم اینه که بعضی وقتها بدون هیچ مشکلی وارد بازی میشم و خیلی وقت ها هم بازی تا عکس اول بتمن میاد دیگه وارد بازی نمیشه و همونجا میمونه.

بینگ بنگ

راه حل نمیخوام فقط میخوام بدونم کسی هست که مشکل من رو داشته باشه:

مشکلم اینه که بعضی وقتها بدون هیچ مشکلی وارد بازی میشم و خیلی وقت ها هم بازی تا عکس اول بتمن میاد دیگه وارد بازی نمیشه و همونجا میمونه.

عزیزم مشکلی نداری چراغ هاردو چک کن اگه حالت عادی بود یه سری مکمل ویندوز ارتقاع دهنده اخرین ابدیت گرافیکت رو خوب چک کن اگه نداری نصبشون کن مشکلت حل میشه در اخر اگه نشد کرکو امتحان کن

این کرک جدید روی ویندوز 7 امتحان کردم کار نکرد.ولی رو ایکس پی کار می کنه.میشه سیو 7 رو روی ایکس پی بریزم؟من که هر چی ور رفتم نشد.لعنت به این بازی های گیم فور ویندوز.دوستان اگه می دونن راهنمایی کنن.

بینگ بنگ

بچه ها بازی برای من خیلی آهسته میاد
تو OPTION هم ندیدم جایی باشه برای پایین اوردن گرافیک
راهی نیست ؟

دوست عزیز مشخصات سیستمتم بگو که اگه بچه ها خواستن بگن با سراحت و مطئن مشکلتو حل کنن اگه میخوای گرافیکو بیاری پایین برو مسیر بازی فایل bmlauncher امتحان کن حواست باشه اگه نسخه دزدی باشه یه بار بیشتر اونم فقط برای اولین بار می تونی این کار بکنی برای من که اینجوریه حالا برای شما رو نمی دونم

بینگ بنگ

سلام دوستان من اینجا گیر کردم لطفا یکی کمکم کنه
به پيش لوستر بزرگی میرسم با تير خفاشی طناب آن را
میرم حالا به پایين میروم و دو مرد روبرو را نجات میدهم

ولی حالا نمیدونم چکار کنم اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم

خوب عزیزم زودتر می گفتی راهنماشو واست میذاشتم

اینم راهنمای قدم به قدم Batman Arkha Asylum اثر سیمز 47 دانلود کن

دانلود با حجمه 800 کیلو بایت :cheesygri

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن