Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

کرکی رو که من گذاشتم اپدیت دوم کرک هستش ! تضمین میکنم که هیچ مشکلی نداره من خودم باهاش بازی رو تموم کردم !
http://rs204.rapidshare.com/files/277267243/00.rar
------------------------------------------------------------------------------

مشکل از کرک بازیه ! احتمالا شما تو این مرحله واسه رد کردن مشکل Grapple جاذبه رو تغییر دادید ! توی این مرحله اگه تو جاذبه تغییر ایجاد کنید باعث مشکل تو لود شدن بازی میشه و بعد از تموم شدن مرحله نمیتونید وارد مرحله ی Ivy Poision بشید و تموم نقشه هم خالیه ... راه حل : کرک جدید رو دانلود کنید بعدش سیو های قبل این مشکلتون رو دوباره لود کنید ( امیدوارم Backup تهیه کرده باشید اگه نه بگید که سیو ها رو بزارم ) بعدشم با خیال راحت بدون مشکل بازی کنید

اگه میشه بی زحمت سیوهای بازی رو بذارید. من سیوهامو backup گرفتم و کرک جدید رو استفاده کردم ولی مجددا که سیوهامو تو document ریختم بازم از همون اول بازی اومد، نمیدونید باید چکار کنم؟

کرکی رو که من گذاشتم اپدیت دوم کرک هستش ! تضمین میکنم که هیچ مشکلی نداره من خودم باهاش بازی رو تموم کردم !
http://rs204.rapidshare.com/files/277267243/00.rar
------------------------------------------------------------------------------

مشکل از کرک بازیه ! احتمالا شما تو این مرحله واسه رد کردن مشکل Grapple جاذبه رو تغییر دادید ! توی این مرحله اگه تو جاذبه تغییر ایجاد کنید باعث مشکل تو لود شدن بازی میشه و بعد از تموم شدن مرحله نمیتونید وارد مرحله ی Ivy Poision بشید و تموم نقشه هم خالیه ... راه حل : کرک جدید رو دانلود کنید بعدش سیو های قبل این مشکلتون رو دوباره لود کنید ( امیدوارم Backup تهیه کرده باشید اگه نه بگید که سیو ها رو بزارم ) بعدشم با خیال راحت بدون مشکل بازی کنید

من جاذبه رو تغییر ندادم ولی لطف کن سیو رو بزار ضمنا این فایل کرکی که گذاشتی مهلت تموم شده

داداشا این بازی خیلی دیگه داره اذیت میکنه تقریبا دیگه تو هر مرحله یه جاش مشکل GRAPPLE دارم
این کرک جدیده که alinice321 جان هم گزاشتن رو هم ریختم ولی مشکل حل نشده

چیز درست درمونی براش نیومده؟؟

داداشا این بازی خیلی دیگه داره اذیت میکنه تقریبا دیگه تو هر مرحله یه جاش مشکل GRAPPLE دارم
این کرک جدیده که alinice321 جان هم گزاشتن رو هم ریختم ولی مشکل حل نشده

چیز درست درمونی براش نیومده؟؟

فک کنم باید مثل Alone In The Dark چند ماه صبر کنی یا نسخه اورجینال تهیه کنی چون شرکت سازنده رکب زده:biggrin1:
دمشون گرم :love::biggrin1:

سلام دوستان من توی درصد سوم بازی 3% بازی گیر کردم جایی که باید ارام برم و افرادی رو بکشم و محیط خیلی بزرگی هم داره و یه ساختمان هموسطش هست اگه کسی می دونه چطور باید ردش کنم ممنون میشم

سلام میشه بگید بازی اگه 24 شهریور عرضه شه با یه کرک که مشکلات فوق رو نداشته باشه کی میشه توی تهران تهیش کرد؟
بعد موقع خریدناز کجابفهمیم نسخه تقلبیه یا اصلیه از روی حرف فروشنده که 100% نمیشه.

سلام

بچه ها منم تو این قسمت که مخفیگاه خودم میرم گیر کردم نمی تونم برم از داخل اون کانال که باز کردم رد بشم یعنی هیچ راهی نداره که برم اون بالا تا از کانال رد بشم کسی سیو 14 درصد بازی داره؟؟؟؟

بابا یکی نیست کمک کنه من تو قسمت غیر فعال کردن پمپ ها گیر کردم پمپ ها را غیر فعال می کنم اون غوله و دارو دستش را می کشم دیوار های سست را از جاشون در میارم آسانسور رو می اندازم پایین وارد یک در می شوم که بعد از در میشه از اون ساختمان پرید پایین اما روی نقشه جایی رو نشون نمیده و ماموریت رو می نویسه جوکر را از آلوده کردن رودخانه گاتهام متوقف کنید کمک کنید این بازی از GTAIV بیشتر پدرم رو درآورده.:(:(:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or