Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

من بازیو از boysteam خریدم . خیلی از فیلمای بازیو پاک کردن . اگه میشه یکی لطف کنه کل فایل movies که تو پوشه خوده بازی هست بزاره .

نزدیک 3GB هستا :biggrin1:
فک نکنم حتی کسی هم برا بزاره بتونی دانلود کنی با نت زغالی :biggrin1:
بهتره یک بار دیگه سفارس بدی;)

این Boysteam هم که دیگه شورشو در آورده. یه مشت بیسواد ریختن اونجا فقط بلدن بازی نصب شده رو روی 2 تا دی وی دی کپی کنن و به دست ما بدن. خواهشا هرکی اینا رو میشناسه بهشون بگه بازی رو با ست آپ اصلی بدن ، به خدا مردم بلدن کرک و سریال رو چجوری وارد کنن.

این Boysteam هم که دیگه شورشو در آورده. یه مشت بیسواد ریختن اونجا فقط بلدن بازی نصب شده رو روی 2 تا دی وی دی کپی کنن و به دست ما بدن. خواهشا هرکی اینا رو میشناسه بهشون بگه بازی رو با ست آپ اصلی بدن ، به خدا مردم بلدن کرک و سریال رو چجوری وارد کنن.

بزارنشون رو شنل بت من تبلیغ boysteam رو هم میزارن:laughing:

دوستانی که مشکل Grapple دارند ! این کار رو بکنند : برند به مسیر :

\Program Files\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config

فایل DefaultGame رو بازکنید :

خط DefaultGravityZ=-1000.0 رو بکنید DefaultGravityZ=1

اینطوری معلق میشید و میتونید اون قسمت هایی رو که باگ میزنه بدون نیاز به Grapple رد بکنید ! به جز مرحله ی دکتر یانگ یا همون Arkham Mansion در دو مرحله دیگه این مشکل دوباره به سراغتون میاد ...

فایل فیلمارو بزار واسه دانلود یه ملت ممنونت میشن :biggrin1:
اون عزیز گفت کل فایلهای ویدیو 3 گیگ ! از این لینک کل بازی رو بصورت فشرده شده(rip) دانلود کن که اینم 3گیگه!
np بعدا بهت سفارش میدم :biggrin1:
np baw

آخرین ویرایش:
وقتی تویه تاپیک یه بازی بحث خرید و فروش از کجا تهی کنم و... اینجوری چیزا میشه
تاپیک به ....کشیده میشه

لطف کنین دیگه اینجور بحث ها رو تو تاپیک نزارین

سلام..خیلی بازی تمیزیه:love:
من اون فن پرتاب رو خریدم هر کاری میکنم اجرا نمیشه...بعد قابلیت های دیگه باز هستن ولی نمتونم بخرم!!!زیاد نرفتم جلو...اونجاشم که باید برم دنبال رد الکل اون افسره

دوستان یعنی فیلمهای بازی رو پاک کردن چجوری آخه من میگم چرا از اون بالای سر اون زنه که پیرمردرو گروگان گرفته بود پریدم یکدفعه غول اومد . پس بخاطر همینه . دوستان یکجا که بازی سانسور نشده میفروشه معرفی کنی. لطفا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or