Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

باعث میشه شرکت های بازی سازی بیخیال نسخه pc بشن;)
حالا نیست نسخه 360 اصلا leak نمیشه. :/ قربونش برم الان بازی های 360 خیلی بیشتر از بازی های PC ء leak میشن.

پ.ن: اون "ء" واسه اینه ادیتور رو گول بزنم :دی

حالا نیست نسخه 360 اصلا leak نمیشه. :/ قربونش برم الان بازی های 360 خیلی بیشتر از بازی های PC ء leak میشن.

اخه ایکس باکس 360 انقدر مثل pc دانلود نمیشه بیچاره اونی که میخواد نسخه اصلی پی سی بخره میگه چرا همه 2 هفته زودتر من بازی کنند منم میرم دانلود میکنم :laughing:
همون چند نفری هم که نسخه اصل میخریدند میرند سراغ دانلود

اخه ایکس باکس 360 انقدر مثل pc دانلود نمیشه بیچاره اونی که میخواد نسخه اصلی پی سی بخره میگه چرا همه 2 هفته زودتر من بازی کنند منم میرم دانلود میکنم :laughing:
همون چند نفری هم که نسخه اصل میخریدند میرند سراغ دانلود
کسی بخواد اصل بخره اینم دانلود کنه بعد از این که بازی ریلیز شد میره میخره به این چیزا ربطی نداره!

کسی بخواد اصل بخره اینم دانلود کنه بعد از این که بازی ریلیز شد میره میخره به این چیزا ربطی نداره!
به نظر شما چند نفر پیدا میشوند وقتی یه بازی را به صورت فول دانلود کردند و تمومش کردند دوباره بروند نسخه اصلی با قیمت مثلا 50 دلار بخرند؟
شما هم اگه عاشق این بازی باشید می تونید تحمل کنید 2 هفته بعد نسخه اصل بخرید وقتی سرعت چند مگ به بالا تو خونه دارید؟؟
این حرف شما یعنی کسی که بازی اصل میخواد بخره نمیره دانلود کنه یا اگه میره بعدشم وقتی بازی اومد میره میخره پس اگه اینجوری باشه برای شرکت سازنده فروش بازی فرقی نداره که بازی 2 هفته قبل انتشارش تو سایت ها قرار بگیره یا 2 روز بعد انتشار؟

آخرین ویرایش:
ببینید وقتی یه بازی قراره منتشر بشه برای ما که کپی میزنیم فرقی نداره که 2 هفته زودتر روی سایت قرار بگیره یا 2 روز بعد انتشار چون تعداد ما کسانی که نسخه غیر مجاز دانلود میکنند زیاد فرقی نداره تو این دو زمان ولی تفاوت اصلی اینجاست که 2 هفته زودتر انتشار یه بازی عده ای از کسانی که نسخه اصل هم میخرند هم به جمع ما اضافه میشه چون اونا هم خیلی وقته منتظرند ولی وقتی بازی 2 روز بعد از انتشار روی سایت قرار بگیره خوب اون شخص همون روز اول انتشار سفارش میده

جواد جان حرفت متین...ولی خب تعداد کسایی که با 360 کپی میخورند از کسانی که رو PC میل میکنن کمتره...
شما نگاه کن همه جا اینترنت هست...PC هم قربونش برم خیلی بیشتر 360...هست...
دانلود کردن نسخه دزدی بازی های PC در همه جا و هر مکان و زمان امکان پذیره...ولی 360 اینطور نیست...خیلی ها اصلا نمیدونن کپی خور میشه!!!!اگه هم فهمیدن باید کنسول رو باز کنن و کرکیات رو انجام بدن که این خودش کار هر کسی نیست...دوما اگه بازش کنن گارانتی اووتوتو:دی
اینم یور قضیه...
کلا رو 360 نسبت به PC خیلی کمتره...این واضحه!

در این که وضعیت بازار PC به خاطری Piracy بسیار قشنگه شکی نیست :دی ولی میگم قبول دارم حرف شما رو. من در مورد کلیت اون قضیه leak گفتم. اگر به leak توجه کنیم وضعیت 360 خیلی خرابتر هست...ولی خوب اون طرف چون فروش خود بازی تقریبا خوب هست دیگه توجهی به این leak ها فکر نمیکنم بشه.

به نظر شما چند نفر پیدا میشوند وقتی یه بازی را به صورت فول دانلود کردند و تمومش کردند دوباره بروند نسخه اصلی با قیمت مثلا 50 دلار بخرند؟
شما هم اگه عاشق این بازی باشید می تونید تحمل کنید 2 هفته بعد نسخه اصل بخرید وقتی سرعت چند مگ به بالا تو خونه دارید؟؟
این حرف شما یعنی کسی که بازی اصل میخواد بخره نمیره دانلود کنه یا اگه میره بعدشم وقتی بازی اومد میره میخره پس اگه اینجوری باشه برای شرکت سازنده فروش بازی فرقی نداره که بازی 2 هفته قبل انتشارش تو سایت ها قرار بگیره یا 2 روز بعد انتشار؟
حرف شما وقتی درست میشه که بازی فقط Single باشه...یعنی هیچ قسمت آنلاینی نداشته باشه.
بازی وقتی قسمت آنلاین درست حسابی داشته باشه روی PC هم فروش خوبی میکنه...چون همه سرور های اصلی با پشتیبانی خوب رو دوست دارن. البته توی ایران به خاطر اینترنت قشنگ اصولا کسی به قسمت آنلاین فکر نمی کنه جز یه عده کم (مثل خوده من)
برات مثال میزنم واست جا بی افته. همین SF IV برای PC. این بازی قسمت آنلاین داره... و تقریبا نصف عشق و حالش توی قسمت آنلاینش هست. توی همین ایران به خاطر اینکه بازی از سیستم GFWL استفاده میکنه یه عده زیادی بازی رو اورجینال خریدن. ( از بین کسایی که دور و بر من بازی می کنن حداقل 10-12 نفر به خاطر قسمت آنلاین این بازی، بازی رو ارجینال خریدن)

در این که وضعیت بازار PC به خاطری Piracy بسیار قشنگه شکی نیست :دی ولی میگم قبول دارم حرف شما رو. من در مورد کلیت اون قضیه leak گفتم. اگر به leak توجه کنیم وضعیت 360 خیلی خرابتر هست...ولی خوب اون طرف چون فروش خود بازی تقریبا خوب هست دیگه توجهی به این leak ها فکر نمیکنم بشه.

حرف شما وقتی درست میشه که بازی فقط Single باشه...یعنی هیچ قسمت آنلاینی نداشته باشه.
بازی وقتی قسمت آنلاین درست حسابی داشته باشه روی PC هم فروش خوبی میکنه...چون همه سرور های اصلی با پشتیبانی خوب رو دوست دارن. البته توی ایران به خاطر اینترنت قشنگ اصولا کسی به قسمت آنلاین فکر نمی کنه جز یه عده کم (مثل خوده من)
برات مثال میزنم واست جا بی افته. همین SF IV برای PC. این بازی قسمت آنلاین داره... و تقریبا نصف عشق و حالش توی قسمت آنلاینش هست. توی همین ایران به خاطر اینکه بازی از سیستم GFWL استفاده میکنه یه عده زیادی بازی رو اورجینال خریدن. ( از بین کسایی که دور و بر من بازی می کنن حداقل 10-12 نفر به خاطر قسمت آنلاین این بازی، بازی رو ارجینال خریدن)
خوب منم نمی گم کسی نمیره نسخه اصلی بخره اگه دانلود کرد ولی باید قبول کنیم یه عده زیادی از خرید نسخه اصل صرفه نظر میکنند و عده ای هم به قول شما برای انلاین نسخه اصلی میخرند ولی در کل ضررش خیلیه. و یه نکته هم اینکه بازی بتمن انلاینش از بازی هایی مثل کال اف دیوتی یا کرایسیس انلاین پر طرف دار تر که نیست ولی اونا هم راحت قربانی کپی رایت بسیار زیاد شدند پس این بازی ها هم که انلاین دارند باید خیلی فروش بالا میکردند.

سلام
اقا یه جای معتبر توی تهران دور و بر سید خندان یا چهار راه قصر میشناسید که بازی کامل رو اورده باشه
اخه من چند روزی خونه نیست و اون دورو برام به خونمون هم دوره وگرنه 3 ثانیه پایتخت بودم خریده بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or