Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

Red Faction هم همین روز میاد.
جدا!!!پس PC گيمرا به اين اميدوار بان كه بازيهايي مثل RE5 يا Red Faction زود تر عرض بشن چون 4 تا بازي تو 1روز عاقلانه به نظر نميرسه
چنین چیزی نیس مهراد جان
درسته اینجا تاپیک بتمن هست ولی سیستم re5 اصلا بالا نیس و ربطی به gta iv نداره

الان دیگه بازیا کلا همشون یه مدلا حداقل 6800 برای تنظیمات نسبتا خوب 8600 واسه اخرین تنظیمات 9600gt یا بالا تر(در مورد ati هم که ...)
درسته حق با شماس
RE5 ميگن با موتور گرافيكي DMC4 ساخته شده پس سيستمه قوي نميخواد ولي ما كه بازي كرديم و ديديم يه سرو گردن بالا تر از DMC4 بود
GTA IV هم من نميدونم چجور گرافيكي داره
يكي از دوستان من با گرافيك GeForce 285 GTX و سي پي يو 4 هسته با تنظيمات معمولي بازي ميكرد
ولي خوب مهم اينه كه بهترين بازي بين اين 4 بازي يعني بتمن با همه سيستما سازگاره

RE5 ميگن با موتور گرافيكي DMC4 ساخته شده پس سيستمه قوي نميخواد ولي ما كه بازي كرديم و ديديم يه سرو گردن بالا تر از DMC4 بود
مهراد جان اینطور نیست که چون با MT Framwork ساخته میشه سیستم مثل DMC4 بخواد. مثلا Damnation با UE3 ساخته شده و کلا گرافیک و سیستم مورد نیازشو با بازیهای دیگه ی UE3 مقایسه کن.
امیدوارم تاپیک منحرف نشده باشه :دی

آخرین ویرایش:
مهراد جان اینطور نیست که چون با Net Framwork ساخته میشه سیستم مثل DMC4 بخواد. مثلا Damnation با UE3 ساخته شده و کلا گرافیک و سیستم مورد نیازشو با بازیهای دیگه ی UE3 مقایسه کن.
امیدوارم تاپیک منحرف نشده باشه :دی
منظورت از net framework چیه؟ یعنی می گی با اون دویل رو ساختن؟
تا اونجا که من می دونم خود net framework کلی کارایی رو میاره پایین حالا مسائل دیگر بماند!! و تا حالا هیچ شرکت تجاری با دات نت فریم ورک بازی نساخته!! چون ریسکش به شدت بالاست!!

منظورت از net framework چیه؟ یعنی می گی با اون دویل رو ساختن؟
تا اونجا که من می دونم خود net framework کلی کارایی رو میاره پایین حالا مسائل دیگر بماند!! و تا حالا هیچ شرکت تجاری با دات نت فریم ورک بازی نساخته!! چون ریسکش به شدت بالاست!!

منظور من MT Framwork بود که با Net Framwork اشتباه کردم(یعنی قاطی کردم:دی) ... تصحیح میشه.

بحث سیستم مورد نیاز بازی ها خیلی مسخرس اما خب فعلا که نسخه کامل بازی نیومده چیزی غیر از این نمیشه گفت

من بازی رو با این سیتم روی اخرین تنظیمات بازی کردم aa16xq گذاشتم

cpu:7750 2.7ghz x2
ram:2gb 800
vga:9600gt

حدود 40-50 فریم گرفتم

سیستم خفنی نمیخواد انگاری اما تو خودش که گفته بود gtx260 بازی رو کاملا رون اجرا میکنه

موفق باشید

منم لینک های بازی را دیدم .
امیدوارم فقط نسخه پورت شده 360 نباشه

نه عزیز این بازی کاملا برای پی سی ساخته شده است و پورت ساده ای از یک دستگاه ضعیفی مثل 360 نیست. این بازی از نظر گرافیکی یه سر و گردن بالاتر از نسخه های کنسولی خود هست.
http://www.gametrailers.com/video/nvidia-showcase-batman-arkham/55346

نه عزیز این بازی کاملا برای پی سی ساخته شده است و پورت ساده ای از یک دستگاه ضعیفی مثل 360 نیست. این بازی از نظر گرافیکی یه سر و گردن بالاتر از نسخه های کنسولی خود هست.
http://www.gametrailers.com/video/nvidia-showcase-batman-arkham/55346

با سلام..........
خوب شد فهمیدیم Xbox360 هم ضعیف هست و الا ممکن بود دچار اشتباه بشیم :sick:
تنها برتری کلی که نسخه بت من پی سی نسبت به سایر نسخه های کنسولی داره استفاده از موتور فیزیک انویدیا هست ........
حالا من نمیدونم چرا بعصی از دوستان دچار خوشحالی هستند و هی مقایسه و نظرات گوهر بارشون رو به همه نشون میدن :confused: :confused:

با سلام..........
خوب شد فهمیدیم Xbox360 هم ضعیف هست و الا ممکن بود دچار اشتباه بشیم :sick:
تنها برتری کلی که نسخه بت من پی سی نسبت به سایر نسخه های کنسولی داره استفاده از موتور فیزیک انویدیا هست ........
حالا من نمیدونم چرا بعصی از دوستان دچار خوشحالی هستند و هی مقایسه و نظرات گوهر بارشون رو به همه نشون میدن :confused: :confused:
و همچنین AA به شدت بهتر و رزولوشن بهتر و کیفیت بافتهای بهتر...
این دیگه ثابت شده...

سلام دوستان.
نه رفیق x550 shader 2 هستش و اجرا نمیکنه کم کم باید X1300 داشته باشی تا ران شه.
کلا دیگه بازی های این نسل دور شیدر 2 رو خط کشیدن رفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or