Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

کپک زدیم...برو بکس رو کنسول خوردنش با ته دیگ ما تو کف بوش موندیم...
شما چقدر عجولی!مهم اینه که بازی رو انجام خواهی داد با کیفیت بهتر چه یه هفته دیگه چه یک سال.اگه کیفیت می خوای باید صبور باشی.این مهمترین اصلی هست که یه PC گیمر باید بهش پایبند باشه:biggrin1:

من دمو رو بازی کردم با اینکه کم بود یعنی خیلی کم بود و 2 گیگ اصلا بهش نمیومد ولی بی نهایت بازی زیباست.همه چیزش فقط این فیزیک انویدیا من رو کشته روی هر بازیی که روشنش می کنم بازی اجرا نمی شه!نمی دونم این رو واسه کی درست کردن!دوستم که 8800 جی تی ایکس هم داره همین مشکل رو داشت با اینکه مال منم که جی تی اس هست فیزیک انویدیا رو ساپورت می کنه ولی اجرا نشد!شرط می بندم جی تی ایکس 295 هم بگیرم ماجرا همینه

98 درصد این هم تاخیر داره
برا چي تاخير بوخوره؟؟؟اين بازي همينطوريش براي PC دير تر ريليز شده
معممولا بازي هايي كه دير تر نسخه كنسولي برا PC ريليز ميشن تاخير نميخورن
کسی می دونه این بازی چه سیستمی می خواد؟ :love:
سيستم خيلي خاصي نميخواد چون گرافيك انچنان بالايي نداشت
شما بايد خودتو براي سيستم RE5 اماده كني
اگر كپكام در مورد سيستم مورد نياز راست گفته باشه فكر كنم بلاي GTA IV سره اين بازيم مياد و نصف PC دارا نتونن اين بازي رو اجرا كنن
PC gamer ها 15 سپتامبر براشون رو خيلي خوبيه
هم Batman Arkham Asylum هم RE5 برا PC روز 15 سپتامبر ريليز ميشه
تازه NFS Sift هم كه مياد
موافقم
3 تا بازي فرد اعلا براي PC مياد
البته با Shift ميشه 3تا ديگه

من دمو رو بازی کردم با اینکه کم بود یعنی خیلی کم بود و 2 گیگ اصلا بهش نمیومد ولی بی نهایت بازی زیباست.همه چیزش فقط این فیزیک انویدیا من رو کشته روی هر بازیی که روشنش می کنم بازی اجرا نمی شه!نمی دونم این رو واسه کی درست کردن!دوستم که 8800 جی تی ایکس هم داره همین مشکل رو داشت با اینکه مال منم که جی تی اس هست فیزیک انویدیا رو ساپورت می کنه ولی اجرا نشد!شرط می بندم جی تی ایکس 295 هم بگیرم ماجرا همینه
خب محمد جان شما باید درایور فیزیکس رو آپدیت کنید!
به احتمال زیاد قدیمیه که اینجوری میشه.اینم لینک دانلود آخرین ورژن فیزیکس که یکی از کارهایی هم که میکنه :
Optimized for best performance in the PhysX title: Batman Arkham Asylum

Download (40MB)

قابل استفاده برای دارندگان :
GeForce 200-series, 100-series, 9-series, and 8-series GPUs

من گرافيكم radeon x550 256mb ـه . shader ش هم نسخه 2 ـه . مي تونم اجراش كنم ؟ :smile:
نه.
PC gamer ها 15 سپتامبر براشون رو خيلي خوبيه
هم Batman Arkham Asylum هم RE5 برا PC روز 15 سپتامبر ريليز ميشه
تازه NFS Sift هم كه مياد
Red Faction هم همین روز میاد.

به احتمال زیاد قدیمیه که اینجوری میشه.اینم لینک دانلود آخرین ورژن فیزیکس که یکی از کارهایی هم که میکن
دستتان درد نکند!
ولی این مقدار برای ما بسی بسیار هست!حجم کمتر میشود پیدا کرد برای دانلود

به احتمال زیاد قدیمیه که اینجوری میشه.اینم لینک دانلود آخرین ورژن فیزیکس که یکی از کارهایی هم که میکنه :
ولی فکر نمی کنم از این باشه چون من آخرین درایور انودیا رو گرفتم مطمئنا اینم روش هست.ولی بازم امشب این یکی رو هم تست می کنم.ممنون

برا چي تاخير بوخوره؟؟؟اين بازي همينطوريش براي PC دير تر ريليز شده
معممولا بازي هايي كه دير تر نسخه كنسولي برا PC ريليز ميشن تاخير نميخورن

سيستم خيلي خاصي نميخواد چون گرافيك انچنان بالايي نداشت
شما بايد خودتو براي سيستم RE5 اماده كني
اگر كپكام در مورد سيستم مورد نياز راست گفته باشه فكر كنم بلاي GTA IV سره اين بازيم مياد و نصف PC دارا نتونن اين بازي رو اجرا كنن

موافقم
3 تا بازي فرد اعلا براي PC مياد
البته با Shift ميشه 3تا ديگه

چنین چیزی نیس مهراد جان
درسته اینجا تاپیک بتمن هست ولی سیستم re5 اصلا بالا نیس و ربطی به gta iv نداره

الان دیگه بازیا کلا همشون یه مدلا حداقل 6800 برای تنظیمات نسبتا خوب 8600 واسه اخرین تنظیمات 9600gt یا بالا تر(در مورد ati هم که ...)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or